mantar enfeksiyonu

57ozlemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
47
9
86
arkadaşlar merhaba ben 4 gündür adet gecikmesi yaşadım 5 aydır korunmuyoruz.doktora gittim sonuç negetif cıktı.muayene etti mantar var dedi ve rahmimim yukarıda oldugunu yuurtalıklarımında yapışmış oldugunu söyledi.baya bi ilaç verdi.ama korkuyorum bu ilaçlar engel olurmu gebeliğe aranızda kullanan varmı ayrıca mantar da gebeliği engeller mi
ilaçlar :roxhel (temizleme jeli) ,funıt,gyno lomexın,travocort (krem) aranızda bunlardan kullanan var mı?yardımcı olursanz sevinirim.
eşime verdği ilaçlar:funıt ve nibulen krem

bence dr.un verdiği ilaçları kullanan.mantar varken hamile kalamazsın.bende aşılama yaptırdım bu süreçte mantar oluştu ve tutmadı.tedavini uygula sakın derim.geçmiş olsun.

Travacort kullandim hic bir sakincasi yok hanileyken bile kullandim .. temizleme jelleride aynen ama diger ilaclari bilmiyorun canim doktorunu ara bi gorus isterse

Adet gecikmesi var bende normalde olmaz di ilk defa oldu.kendi kendime diyorum acaba bişeyler varda testte mi gözükmüyor kafam çok karışik mecbur kullancam yapmak bişey yok yani teşekkür ederim ilgilendiginiz için...

Slmm oncelikle gecmis olsun bundan 2 ay once 3 ay boyunca bitmeyen mantar enfeksiyonu gecirdim surekli ilac kullandım fakat tekrarladı hep dr lar bi cozum bulamadılar ciddi anlamda pskolojimi bozmustu son gittigim dr sagolsun beni bu dertten kurtardı kullsnmadigim ilac kalmamıştı funit bi ise yaramiyor sadece gecici rahatlatır mixovul diye bir fitil bide candimax diye bi ilac inanılmaz etkili mantar a kullan bence sonuc alırsın

Mixovul fitil de verdi doktor onu yazmayı unutmuşum.ama bende hiç kaşıntı yok doktor alttan muayene etti öyle ilaçları verdi ben de adet gecikmesi var die gittim mantar var dedi sadece akıntı var.tanıdığım bir doktor var pazartesi günü ona gidecem gel ben bi bakayım dedi adettin de gecikmiş kullanma dedi eğer sonuç mantar çıkarsa ilaçları öyle kullancam...

Daha once evliligimin üçüncü ayında falan olmuştum mantar isimlerini hatrlamiyorum fitil ve krem verdi uc kullanmlik fitil ve ıki antibiyotik biri esim icin sonra bu mantar gcmek bilmedi bunun yüzünden basima gelmeyen kalmadı mantar geçmedi gece fenalastim sancidan esim nibetten geldi bni fakülteye götürdü orda manyak bi doktora denk gelmişim kadin vajinami parçaladı alttanmuayene ederken iinadına yapti uykudan uyandı diye ii dikiş atıldı şikayetçi oldum hastaneden kanlar Icinde ayrıldım ozeldeki doktorum bi haftalik tedavi verdi ve geçti ama fitille geçti velhasıl bunu cok araştırdım evet ilaçları kullanmalisin ama en önemlisi mantarin nedenini ortadan kaldirmalisin çeşitli nedenleri var sanırım benimkisi fazla temizliktendi ve parfüm alıyordum heryerime o yapmıştım yapmadim geçti :) ayrıca mantar varken bebeğinin olması zor cunku hem enfeksiyondan tutunamaz hemde o mantar sanciaiyla ilişkiye girmek imkansız cok buyuk acilidir:) haa bide soyle bir durum varki benim annemde her hamileliginde mantar olurmuş ole ogrenirmis bebislerini bana cok demişti hamilemisin diye umarım yardımcı olmuşumdur cok uzun yazmışım :)

Senin baya zor geçmiş canım ya geçmiş olsun benim hiç öyle değil ne bir kaşıntım var ne de başka bişey alttan muayene etti mantar sin dedi yarın tanıdığım bir doktor var ona gidecem bakalım ne diyecek mantar derse kesinlikle kullancam ilaçları çünki baby çok istiyoruz hem hormon testi yaptırcam inş allah kalbimizde göre verir...bana da 3 tane fitil ve 7 li fitil verdi ama adet olduğum için daha başlamadım tanıdığım doktor dedi sakin kullanma ben muayene edeyim dedi yani arkadaşlar iyi bir doktor da bulmak gerek bunlar önemli şeyler...

Sanada cok gecmis olsun ins herşey yolunda gider bebis hayalin gercek olur

amin inş. gercek olur bugün bi tanıdıgım doktora gittim mantar enfeksiyonu cıkmadı hormon testi yaptırdım hiç bir sorun cıkmadı eşimin ki de normal cıktı sanırım stresten olmuyor. iyi ki mantar ilaçlarını kullanmamışım.hatta doktorum dedi ki gebelik düşünüyorsun kesinlikle kullanma dedi güzel de ilgilendi.doktorumuzu iyi seçelim arkadaşlar onlara kalırsa bir sürü ilaç veriyolar...

canım bende suan mantar tedavisi goruyorum.bebiş için gittim mantar oldugumu ogrendim hemde kronik
smear testinde de cıktı.ne akıntı ne kasıntı hiçbiri yoktu sadece agrılı ilişki oluyordu megerse o da belirtiymis
antibiyotik,fitil kullanıyorum suan sarı akıntım geliyor sanki içime yapısmıstıda cıkamıyormus gibi oldu ilaç söktürüyor gercekten.
senin eğer mantar olmadıgın halde mantar dediyse dr yeni testlerin sonucuna gore o dru şikayet edebilirsin.
sahsen ben guvendim druma ve tedavi oldum.aksini dusunemiyorum bile korkunc
şu ulkede drlara gercekten guven kalmadı.en az 3-4 dra gitmeden insanlar emin olamıyor hastalıgından Allah bildiği gibi yapsın bunları

Doktorum 2 3 ay daha bekle dedi testlerde göre hersey normal çıktı.ilaclari kullanmayı düşünmüyorum.2 3 ay sonra tekrar gidicem eğer gebe kalamazsam.doktorlara güven olmuyor birisi rahmin kalın dedi diğeri mantar sin aynı zamanda rahmin yukarda yumurtalarında yukarda dedi diğeri hicbiseyn yok dedi kime güvencez belli değil özel e gidip böyle hepsi para tuzağı devlete gitsen doğru dürüst ilgilenmiyorlar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…