arkadaşlar merhaba ben 4 gündür adet gecikmesi yaşadım 5 aydır korunmuyoruz.doktora gittim sonuç negetif cıktı.muayene etti mantar var dedi ve rahmimim yukarıda oldugunu yuurtalıklarımında yapışmış oldugunu söyledi.baya bi ilaç verdi.ama korkuyorum bu ilaçlar engel olurmu gebeliğe aranızda kullanan varmı ayrıca mantar da gebeliği engeller mi
ilaçlar :roxhel (temizleme jeli) ,funıt,gyno lomexın,travocort (krem) aranızda bunlardan kullanan var mı?yardımcı olursanz sevinirim.
eşime verdği ilaçlar:funıt ve nibulen krem
Mixovul fitil de verdi doktor onu yazmayı unutmuşum.ama bende hiç kaşıntı yok doktor alttan muayene etti öyle ilaçları verdi ben de adet gecikmesi var die gittim mantar var dedi sadece akıntı var.tanıdığım bir doktor var pazartesi günü ona gidecem gel ben bi bakayım dedi adettin de gecikmiş kullanma dedi eğer sonuç mantar çıkarsa ilaçları öyle kullancam...Slmm oncelikle gecmis olsun bundan 2 ay once 3 ay boyunca bitmeyen mantar enfeksiyonu gecirdim surekli ilac kullandım fakat tekrarladı hep dr lar bi cozum bulamadılar ciddi anlamda pskolojimi bozmustu son gittigim dr sagolsun beni bu dertten kurtardı kullsnmadigim ilac kalmamıştı funit bi ise yaramiyor sadece gecici rahatlatır mixovul diye bir fitil bide candimax diye bi ilac inanılmaz etkili mantar a kullan bence sonuc alırsın
Senin baya zor geçmiş canım ya geçmiş olsun benim hiç öyle değil ne bir kaşıntım var ne de başka bişey alttan muayene etti mantar sin dedi yarın tanıdığım bir doktor var ona gidecem bakalım ne diyecek mantar derse kesinlikle kullancam ilaçları çünki baby çok istiyoruz hem hormon testi yaptırcam inş allah kalbimizde göre verir...bana da 3 tane fitil ve 7 li fitil verdi ama adet olduğum için daha başlamadım tanıdığım doktor dedi sakin kullanma ben muayene edeyim dedi yani arkadaşlar iyi bir doktor da bulmak gerek bunlar önemli şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?