Bisküvi - Kurabiye Tarifi Mantar kurabiye....(resimli.)

sizde yaklaşık 40 tane çıkmış ama ben de aynı ölçülerle yaptım 21 tane çıktı. acaba çok mu büyük yaptım diyeceğim hayır orta boydu nasıl oluyor anlamadım?

yaptım çok şeker oldular üstlerine düğme şekli verdim ama annem daha güzel olur diye sıcakken üstüne pudra şekeri dökmüş şekilleri görünmüyor

sizde yaklaşık 40 tane çıkmış ama ben de aynı ölçülerle yaptım 21 tane çıktı. acaba çok mu büyük yaptım diyeceğim hayır orta boydu nasıl oluyor anlamadım?

benimkiler epey minikti tatlım....ben yazlığa gideceğim orada hoşgeldine gelen giden çok olacakkahvenin yanında ikram etmek için hoş olur dedim... o yüzden minik yaptım...ama normalde 30 adet falan çıkıyordu ALLAH ALLAH neden 21 tane çıktı ki?:uhm:
peki lezzetini beğendin mi?:uhm:

tarifini aldım kuşuumm. hakkını helal et..
bendede buna benzer bi tarif avar ama benimkinde ilave olarak 2tane yumurtada konuluyo içine..
seninkinide deniycem bakalım nasıl olacak

tarifini aldım kuşuumm. hakkını helal et..
bendede buna benzer bi tarif avar ama benimkinde ilave olarak 2tane yumurtada konuluyo içine..
seninkinide deniycem bakalım nasıl olacak

ne demek tatlışım helal olsun...bu tarif ağızda dağılıyor.. ama ölçüleri tam koy bitanem...deneyince yaz olurmu ... merak ederim ben...

ben de yapıyorum mantar kurabiyesi ama benim tarifimde nişasta var
görünümü böyle oluyor
çok lezzetli bir kurabiye bir ara ben de eklerim tarifimi

mmm Çok güzel görünüyor ellerine sağlık. opuyorumnanaktanYarın yapayım akşama çayın yanına iyi gider:hulya: bizim kızlara denemelerimi sunayım kobaycıklarıma sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…