- Konu Sahibi manifesto123
-
yaklasık 6 senedir mantar rahatsızlıgım var kullandıgım haplar ve ilaçlar hiçbir işe yaramıyor bir geçiyor sonra gene tekrarlıyor ...geçen gün doktora gittim gene bir sürü ilaç verdi inş bir gün hepimiz bu dert kurtuluruz
arkdaşlar neden maydanozu denemiyosunuz anlamıyorum ?fisfisfis
arkadaşlar bendede mantar var 3 senelik evliyim çocugum olmuyo doktorlar eşimde ve bende bi sorun olmadıgını söyledi mantarın bi etkisi olabilirmi eşim ve ben çok istiyoruz ama allah nasip etmedi çok üzülüyorum çocuk gördügüm zaman. tavsiyelere açıgım çocugum olsun diye neler yapmalıyım bilen arkadaşlar yardım ederseniz memnun olurum
merhaba, maydanozla ilgili ne yapabiliriz ilk defa duyuyorum.
merhaba, maydanozla ilgili ne yapabiliriz ilk defa duyuyorum.
özel mesaj atamıyorum canım adını vericektimYA ARKADASLAR AYNI DERT BENDEDE VAR LÜTFEN ADINI YAZARMISIN
İLACIN ,ARTIK AKINTIDAN VE YANMALARDAN BIKTIM
doktora gittim fitil krem birde hap verdi kullandım kremi sürdüğümde dayanamaz bi kasıntı oluyor yirmi dk sonra geçiyordu ve 6gün kullandım geçer gibi oldu ilacı yarım bırakınca bir süre sonra tekrar basladısimdide vajina içinden ve asırı akıntı oluyor ne yapmam lazım
yok canım akıntım var ama öyle kesmik gibi filan değil,artık fitil filan yaramıyor işe,uzun süreli fitil ise hiç kullanmadım inşallah o işe yarar,sorayım bakalım doktora,tşk ederim cvp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?