- Konu Sahibi manifesto123
-
- #1.541
selamlar, ben çok şiddetli mantar olmuşum.çarşamba günü doktora gittim bana zolax ve trosyd krem verdi.yürüyemiyordum, oturup kalkamıyordum, çok feci yanıyordu. 2 gündür kullanıyorum, daha da ilerledi. Zolax beni çok kötü yaptı, devamlı uyuyorum, bulantı oluyor ve dün gece kustum. fakat bu sabah uyandığımda iyileşme oldu yanma azaldı. sabah bi baktımki kan akıtmışım. :2: Hiçbir şey anlamadım, kan akması normal mi? lütfen bir şey söyleyin
arkadaşlar bende aynı problemi yaşıyorum yıllar öncede yaşamıştım o zaman kullandığım kremi
( travocort) yine kullandım ama ozamanki etkiyi şuanda göremiyorum.. farklı bi ilaç önerecek birileri varsa yardımcı olsun bana lütfen..
arkadaşlr ben 2,5 yıllık evliyim balayındayken mantar kaptım havuza girmiştim ondan oldu diye tahmin ediyorum bu ara mithiş derecede akıntım var bu ay yumurta çatlatma takibi oldugu için doktorum şu ara ilaç vermek istemiyorum dedi dediginiz gibi fitil krem ve haptan oluşmak üzere ilaçlar kullandım kısa süre geçiyo ama yine başlıyo idrarımı yapınca bile gözle görülücek kadar idrarımda bile pıhtılar gözüküyo akıntım beyaz bozulmuş krem gibi yanıyo vede kaşınıyo bıktım ikide bir yıkamaktan inanın cinselliginizi özgürce yaşıyamıyosunuz aman dur bi tuvalete gideyim oluyo her durumda valla iyi gelen bi tavsiyeniz varsa paylaşın
merhaba kızlar bendede bu mantar sorunu var kaşıntı pis koku ve şidetli akıntı. temmuzda düğünüm var bu şeyden kurtulmam gerekiyor bana yardımcı olurmusun lütfen ne kullanmalıyım
tamam arkadaşlar.ilaçların isimlerini ve nasıl kullanıldığını yazıyorum size.bence işe yarayacaktır ama dediğim gibi tedirginim doktorunuza sorun kullanmadan önce bence.yada eczaneye sorun enazından.ama mesuliyet kabul etmiyorum bunuda belirteyim.bütün kalbimle sizinde kurtulmanızı diliyorum.nekadar mutlu olurum anlatamam.neyse ilaçları söylüyorum. 1-ORNİSİD FORT 500 MG 10 TABLET(12 saat arayla günde 2 kez tok karınla.ben sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum tekinide akşam tok karınla) 2-LARİCİD 500 MG 14 TABLET (buda 12 saat arayla diğer gibi ilaç tok karınla günde iki kez) 3-FEXADYNE 120 MG 20 TABLET (günde 1 kez tok) 4-TEKFİN 250 MG 14 TABLET (günde 1 kez tok) ayrıca 1 tanede travogen krem sürüyorum.çok geçmiş olsun kızlarrrr.dualarım sizinle inşallah işe yararrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?