- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi manifesto123
-
- #1.841
Ben kuallanmıstım bıteral agız yoluyla alınan bı hap ve ıse yarıyor ama 12 saatte ıcmende fayda var , kontrollerını eksıltme ılaclar bıtınce hemen doktora tekrar gıt . gecmıs olsun tatlımm
arkadaşlar merhaba,
dünden beri beni uyuz eden bir kaşıntıyla mücadele ediyorum,mantar olmuşum belli ki.
doktora gidemedim ama sağlık ocağını aradım dr ilaç yazdı eşim alıp getirmiş.
travazol,2 tane fitil ve tek kullanımlık bir ilaç.
regl dönemimdeyim,kullanmamda sıkıntı olur mu?
ve de eşim kendinde de kaşıntı olduğunu söyledi,ama dr ona ilaç vermemiş,hani eşli tedavi ediliyordu mantar evlilerde?
arkadaşlar merhaba , ben de bir süreodir mantarla uğraşıyorum. peynir gibi parça parça kimi zaman beyaz kimi zamanda yeşilimsi bi şekilde geliyordu, en kötüsü de koku olması... dr a gittim ve bana mantar dedi... 2 kapsullük f....n, 2 kapsüllük gyno-...xin fitil, bir de oceral krem verdi. hapı kullandım diğerini gelecek hafta iceceğim. benim iki sorum olacak...
hapı içtikten sonra nerdeyse baya büyük parçalar halinde geldi acaba haptan dolayı mı?
bir de kreemi nasıl kullanıcaz yani sadece vajinin kenarına ve etrafına mı yoksa içine de mi süreceğim kullanan varsa cevap yazarsa çok sevinirim,
fitiilide 3 günde bir kullanacağımı söyledi eczacı... inşaallah bi faydası olur... şimdiden çok teşekkür ederim
çok geçmiş olsun...
hangi ilaçları kullandın yaaa,
ben de var o beladan,
fitil de ilaç da krem de geçirmedi, kaç kere kullandım yaaaaa,
sinir oluyorum.
hep akıntı hep akıntı böööööğğğğğğğhhhhhhh
yani kızlar günlük ped kullanmadan hakikaten olmuyo ben duruma göre 3 4 kez değiştirme fırsatı buluyorum hijyene kavuşuyorum ama iç çamaşırımı değiştirme fırsatım olmuyo giy çıkar giy çıkar mümkün değil,günlük ped olmayınca yarım saat içinde nemlenıyo çamaşır günlük pedele kupkuru
ben kotex ınkını aldım memnunum
kızlar merhaba. bu hastalıktan muzdarip biri olarak ben de tecrübelerimden bahsetmek isterim. İlk defa 2 yıl önce başlamıştı benimki o zaman arkadaşlarımda da vardı, eczaneye gidip önerebileceği bi ilaç sordum ve neopenotran diye bi fitil verdi onu 2 gün kullandım ve geçmişti. Ama bu hastalığın ne zaman tekrarlayacağı hiç belli olmuyor. Temizlikten yediklerimden içtiklerimden bağımsız, bir güne kaşıntıyla uyanıveriyorum. 3 gün önce idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle bi antibiyotiğe ve antiseptiğe başladım, ertesi günü tekrardan mantar oldum ve bu seferki inanılmaz şiddetli. Sanırım antibiyotik kullanımıyla doğrudan bir alakası varmış. Şimdi tekrardan fitil kullanmaya başladım ancak bir yandan antibiyotiğe de devam etmem gerekiyor. Böyle bir şey yaşayanınız var mı? İkisinin tedavisini aynı anda sürdürmem mümkün mü?
Sistit için kullandığım antibiyotik mantara sebep olduDoktora gidemedim reglim başladı nöbetçi eczaneye gittim bazı zayıf bünyelerde antibiyotiğin böyle etkileri olurmuş öyle dedi eczacı, eczaneden flu..n verdiler içinde 2 tane var birini dün içtim birini haftaya aynı gün içecekmişim bu ilaç tamamen mantarı geçirir mi tek başına acaba? Yoksa tekrar gitmeli miyim doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?