Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bir doktora görün sana gerekli ilaç krem fitil versin eksiksiz kullan mantar var büyük ihtimalle ama ihmal etme havalar sıcak pamuklu iç çamaşırları giy kıyafetlerin bol olsun dar giyme sıkmasın seni birde temizliğine çok dikkat et her wc gitmene yıka ve iyice kurula ama dr kesinlikle gitMerhaba ya benim kasintim.vardi bir iki hafta önce simdi peynir gibi beyaz akıyor ve iliskiye giremiyor acı var kuruluk var nedir bu
Mantar ama hamile iken ilaç yazmak istemiyorlar. Taharet suyuna sirke karıştırıp taharet alın sık sık iç çamaşırı değiştirin. Bölgeyi temiz ve kuru tuttun. Bu şekilde geçiyor. Ben hamile iken bu söylediklerimi yaparak iyileştim. Akıntı ne zaman olsa çamaşırı değiştirdim. Yıkanan temiz çamaşırlara ütü basıp giydim. Taharet suyuma sirke karıştırdım onunla taharet aldım. Bölgeye tahriş etmeyecek şekilde tüy temizliği yaptım kendi kendime iyileştim çünkü doktorum hamile olduğum için o kremi yazmak istemediğini söyledi.Merhaba ya benim kasintim.vardi bir iki hafta önce simdi peynir gibi beyaz akıyor ve iliskiye giremiyor acı var kuruluk var nedir bu
Allah razı olsun tamam hepsini uygulayacağım Allah bana da anne olmayı nasip etsinMantar ama hamile iken ilaç yazmak istemiyorlar. Taharet suyuna sirke karıştırıp taharet alın sık sık iç çamaşırı değiştirin. Bölgeyi temiz ve kuru tuttun. Bu şekilde geçiyor. Ben hamile iken bu söylediklerimi yaparak iyileştim. Akıntı ne zaman olsa çamaşırı değiştirdim. Yıkanan temiz çamaşırlara ütü basıp giydim. Taharet suyuma sirke karıştırdım onunla taharet aldım. Bölgeye tahriş etmeyecek şekilde tüy temizliği yaptım kendi kendime iyileştim çünkü doktorum hamile olduğum için o kremi yazmak istemediğini söyledi.
Tamam ilaçları yazdi fitil krem hap verdiHemen bir doktora görün sana gerekli ilaç krem fitil versin eksiksiz kullan mantar var büyük ihtimalle ama ihmal etme havalar sıcak pamuklu iç çamaşırları giy kıyafetlerin bol olsun dar giyme sıkmasın seni birde temizliğine çok dikkat et her wc gitmene yıka ve iyice kurula ama dr kesinlikle git
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin.Allah razı olsun tamam hepsini uygulayacağım Allah bana da anne olmayı nasip etsin
Amin Allah im.Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Geçmiş olsunTamam ilaçları yazdi fitil krem hap verdi
Amin Allah bana da anne olmayı nasip etsinGeçmiş olsun![]()
Allah razı olsun Rabbım bana da anne olmayı nasip etsinGeçmiş olsun. Evdeyken çamaşırsız gezebilirsiniz. Mantar karanlık ve nemli ortamı seviyor. Çamaşırsız durmak hava aldırıyor. Tedavinize yardımcı olur.