Mantar

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.315
442
53
35
Merhaba ya benim kasintim.vardi bir iki hafta önce simdi peynir gibi beyaz akıyor ve iliskiye giremiyor acı var kuruluk var nedir bu

Merhaba ya benim kasintim.vardi bir iki hafta önce simdi peynir gibi beyaz akıyor ve iliskiye giremiyor acı var kuruluk var nedir bu
Hemen bir doktora görün sana gerekli ilaç krem fitil versin eksiksiz kullan mantar var büyük ihtimalle ama ihmal etme havalar sıcak pamuklu iç çamaşırları giy kıyafetlerin bol olsun dar giyme sıkmasın seni birde temizliğine çok dikkat et her wc gitmene yıka ve iyice kurula ama dr kesinlikle git

Mantar ama hamile iken ilaç yazmak istemiyorlar. Taharet suyuna sirke karıştırıp taharet alın sık sık iç çamaşırı değiştirin. Bölgeyi temiz ve kuru tuttun. Bu şekilde geçiyor. Ben hamile iken bu söylediklerimi yaparak iyileştim. Akıntı ne zaman olsa çamaşırı değiştirdim. Yıkanan temiz çamaşırlara ütü basıp giydim. Taharet suyuma sirke karıştırdım onunla taharet aldım. Bölgeye tahriş etmeyecek şekilde tüy temizliği yaptım kendi kendime iyileştim çünkü doktorum hamile olduğum için o kremi yazmak istemediğini söyledi.

Allah razı olsun tamam hepsini uygulayacağım Allah bana da anne olmayı nasip etsin

Tamam ilaçları yazdi fitil krem hap verdi

Geçmiş olsun. Evdeyken çamaşırsız gezebilirsiniz. Mantar karanlık ve nemli ortamı seviyor. Çamaşırsız durmak hava aldırıyor. Tedavinize yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…