Hamur İşleri Manti :) degisik versiyonu :) resimli

harika gorunuo canimda ilaydanin dedigi gibi ,bunun degisik biseyi yokki bildigimiz dolma manti
yada degisik olan biseyi varda benmi bilmiyorum ,aciklama yaparsan bende ogrenmis olurum
ellerine saglik mantinin her turlusuna bayilirim

harika gorunuo canimda ilaydanin dedigi gibi ,bunun degisik biseyi yokki bildigimiz dolma manti
yada degisik olan biseyi varda benmi bilmiyorum ,aciklama yaparsan bende ogrenmis olurum
ellerine saglik mantinin her turlusuna bayilirim
saol canim
hani cogunlukla mantilar daha kücük yapilir , sadece 4 ucundan kapatilir ve de haslanmadan önce firinda kizartilir diye , degisik dedim. 2. sayfadada aciklamistimolumunekankayizsmile

ellerine saglik canim bende yaparim arasira dondurucuyada koyuyorum ama ben degisik kapatiyorum hamuru ,seninde hos ellerine saglik

ellerine sağlıkemeğine sağlıkkkkk çok güzel görünüyor opuyorumnanaktan
bizde böyle şekil veriyoruz ekşi ve naneyi suyuna karıştıryoruz yüzük çorbası die afiyetle yiyoruz boshayallersmile

offoff offfffffofffffffff benn bakmamalıyım bölee resimlereee
başım dönüyorrr bir edwırtaa bir mantıya aklinialirimsmile

ya canim bende yapmak istiyorum bu cumartesi aksamdan pzar annemler gelcek ekstradan yapim diyrum ilk defa su ilikmi sogukmu ve nekadar lutfen yardimci olursan tuzuda nekadar tatli kasigimi

eline saglik canim...
baslikta degisik versiyon yazinca merak ettim nasilmis bu tarif diye ama bildigimiz manti tarifi degisik tarafi ne anlamadim
biz egede de hep boyle yapariz.
canim cekti yakin zamanda tekrar yapmaliyimmm

bişi dicem değişik verisyonu derken ne demek istedi konu sahibi acaba bu bildiğimiz mantı tarifide ondan yani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…