Mantığım sevgimden ağır basıyor dedi

Açık sözlü olacağım.kızabilirsiniz ama yapacak birşey yok.yaşadıklarınız o kadar saçma sapan ve çocuksu şeyler ki ayrıntıya girmeyeceğım.kendi işini kendi göremeyen, beceriksiz bir erkeği size yamamaya çalışmışlar, o da tecrübe olsun, hayatıma bir renk gelsin diye saçma sapan sanal bir ilişki yaşamış, baktı iş ciddiye biniyor, yavaşça postalamış gitsin.evlenmeye falan niyeti yok.
Bu arada adam kendi normal hayatında kız bulamamiş, başkasının bulduğu sanal ilişkiye kalmış, siz bir tek benimki yalnız sonradan bir kız bizimkilerin yanına gelirde benimkini kaparsa diyorsunuz . Adama bakan olmamış bakan.zorla bulmuşlar sizi. şu bizim kadınlardaki erkekleri nimetten sayma durumu ne olacak hiç bilmiyorum.kendinizden düşünün ya.olacak şey var olmayacak şey var.

Sizinle anlaşamayacağını düşünüyorsa bu ileride daha büyük sorunlar oluşturur
Evlilikte olmayanı oldurma ya da tavizle çözüm diye bir şey yoktur, bastırdığınız her şey geri döner
Karşınızdaki belli ki bunları anlayacak olgunluğa erişmiş ben haklı buldum gerekçesini

Uzak mesafe ilişkisi zordur. Siz daha birbirinizi tanımadan uzaktan ilişki kurmaya çalışmışsınız. Sevgiliniz size bağlanmamış ve zaten çevresinde de çok kız olduğu için büyük ihtimalle başka birini buldu.

Ben de dedim bunlar hep bahane sevsen böyle düşünmezdin oldurmaya çalışırsın dedim. Mantığım sevgimin önüne geçiyor dedi

Cok sey bekliyorsunuz. Gorucu usulunde asik olan da vardir ama çogu erkek gorucu usulunu mantik evliligi icin ister ve 3-4, gorusmede tavizler verecek kadar aşik filan da olmaz.
Sanki adamin cok asik oldugu kadinmişsiniz gibi hareketler edince de kapiyi gostermiş haliyle.

O inat ben inat demişsiniz, adam cekişmeli sevgililik yasayip ortayi bulmaya ugrasacak olsa goruculu tanişma yapmaz degil mi?

Aglayarak kendinizi de iyi olmayan konuma sokmayin cocuk degilsiniz. Simdi aglayarak, olduralim diyerek ilişki devam ettirseniz evlenince de vir kiymetiniz olmayacak zaten.

çok haklısınız çok çocukça şeyler ben de farkındayım. Dediğiniz gibi birini bulabilseydi annesi tanıştırmazdı. ama ne bileyim oluruz sanmıştım çünkü modern görücü usulüne sıcak bakardım. Bir de sevdiğine inanıyordum

ama gerekçeler sizce çözülemeyecek şeyler mi bana çok çocukça gelmişti böyle bir sebepten ayrılmak da kötü hissettirdi

Zorlamanın anlamı yok. Adam haklı yada değil kendini ifade etmiş net davranmış. Ztn çok iliski peşinde olduğunu vs düşünmüyorum. Zamanla ne demek istediğimizi anlarsınız evlilik böyle birsey değil ztn 4 5gun görüşüp uzaktan devam eden birinin önceliği mantık olmalı.

Modern görücü usulü diyorlar ama bildiğin görücü usülü.modern olmayandan kasıt gelini düğünde görmek heralde.bu arada kızarsınız diye düşünmüstüm ama olgun tepkiniz için teşekkür ederim.

Uzaklasss arkadan bakma ilk sevgilin diye boyle mutsuzsun ama bosver
30 kdr ye ic gez

evet bahane arıyorum ayrılmak için deyince bir anda sinirim bozuldu. Ama ayrılırken ağlamadım gayet sakindim. Zaten oldurmaya çalışmam bu saatten sonra sadece bu sebepler geçerli bir sebep miydi diye düşünmeden edemiyorum.

modern görücü usulü şeklinde tanışıp
Morden görücü usulü nasıl oluyor ki ?
Adam icin uygun değilmişsin,işin özü bu.
O, eve girince hemen sıcak leğeni koyup ayaklarını yıkayacak,terliklerini önüne uzatacak,ayranini hopurdetip sarmalarini lupletirken karsindakinden tambur taksimi bekleyecek bir adam vs.
Bunları beklerken evde olmadığı saatlerde de gezip tozmak isteyen bir adam.
Sen ümidi kes şimdiden,boşuna da iletişime geçme.

Birinden ayrilmak için gecerli bir neden olmasina gerek yok. Zaten sevmiyor adam yani bu gecerli degil mi?

Uzaktan uzaga goruculu tanisip 3-4 gun gecirdiginiz birinin sizi sevdigini dusunmeniz bu olanlardan daha garip bilmenizi isterim.

Modern görücü usulü diyorlar ama bildiğin görücü usülü.modern olmayandan kasıt gelini düğünde görmek heralde.bu arada kızarsınız diye düşünmüstüm ama olgun tepkiniz için teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim düşünceleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…