mantığımı kaybettım artık ne yapacağım bilmiyorm

bilezikler tabiki kadının hakkı, dinen ve kanunen. her nekadar senin iselerde ortak mal olmalılardı....

birsürü borcunuz var ve bileziğiniz varsa bir kısmını bileziklerinizle kapatmanız güzel olurdu. sonuçta boşuna duran bileziğin size bir faydası olmaz. anladığım kadarıyla eşiniz size sormuş, ancak olumlu cevap alamayınca kafasına göre bozdurmuş (yapmaması lazımdı ama olan olmuş). başkasından borç almaktansa bileziklerini gözden çıkartabilirsin.

altın kadının hakkıdır eşinin onları senden gizli satması çok yanlış bana kocan biraz sorumsuzmuş gibi geldi ama keşke bu kadar fevri davranmasaydın canım

eşiniz bana da sorumsuz biri gibi gözülktü. bilezikleri bozdurmadan önce size sormalı ve o parayıne yaptığını da size açıklayabilmeliydi...

Geçen tv de bir avukat düğünde takılan altınlar geline takılanlar geinin damada takılanlar damadın oluyo dedi kanunen...

yani sana takıldıysa onlar senin bozduramaz.
ve parayı nereye harcadığının hesabını da vermeli.

Canım o bilezikler ikinizin ama eşinin de bozdururken sana haber vermesi gerekirdi. Benim bildiğim ailede kazanç ortak olur ve ortak yerlere harcanır.

sende haklısın eşinde haklı...adam sıkışmış para bulacak kimse yok..sende bileziği bozdurmasına izin vermemişsin ..napsın mecbur gidip bozdurmuş..başka çaresimi var..birbirinizin kalbini kırmaya değermi

senin tarafından bakıldığında sende haklısın kendince..ee haliyle bozuluyosun.

boşverin kırmayın böyle şeyler için birbirinizi...ayrıca evlilikte senin benimdiye birşey yoktur..herşey ikinizindir..buna altınlarda dahil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…