Mantık aşka dönüşür mü ?

Eminim o da belli etmiştir. Ama işte, gören gözlere ihtiyaç var. Bazen karşıdaki iyi bir şey yapar, altındaki toksikligi görebilmek de meseledir 😂
Mesela daha ilk günden bu kıskandığı bebe nazarında şey demişti "insanlara verdigin değeri dikkatli dağıt (mi ne işte, bu kapıya çıkıyor anladığım kadarıyla), o sadece arkadasin ama yarın belki biz ortak bebek sahibi insanlar oluruz" Yani onemsiz insanlar için onun kalbini kırmayayim demek istedi. Baştan aşağı red flag, malca bir cümle aslında. Ama gözü açılmamış bir kız olsam 'yeaaa benle gelecek kurmayı düşünüyor. Haklı aslında birbirimizi ilk sıraya koymalıyız,bir ilişki yasiyorsak' falan der, olumlu bulurdum 😅
O ghostingci herifte de, aslında daha baştan ne olduğunu,konuya bakışını belli etmiş. Yazan çoğu arkadaş "o şu sözü söylediğinde sen ayrilmaliydin" demişlerdi. Ama işte insan sevince görmek istemiyor. Çoğu insana red flag gelen cümle sana normal gelmiş.
Mesela yirmilerin ortasindaki adamın daha önce sevgilisi - bir kızla romantik bir geçmişinin olmaması ama birkaç ayrı kadınla cinsel ilişki yaşamis olması😅 bundan ala red flag mi olur? Üstelik sen egitimcisin o egitimsiz , bu da bir çeşit red flag. Kendi sevgilisi olmadığı halde , bir gül vermediği elin kadinlariyla cima eyleyip (belki para vermiştir,bilemeyeceğim) senin sevip sevilip sevişmeni kendine yediremeyen...
İyy aslında adam çok bariz red flag tasiyicisiymis ama sen görmek istememissin.
İşte benim sorunum aşık olunca çok tutku oluyor ve bu konularda maalesef erkekler gibiyim illa cinsellik olmasa bile cinsel her dokunuş gözümü kör kulağımı sağır yapar 😅😅😅 ama bundan sonra aşka hayır sevgiye evet 😅😅

Merhametli,vicdanlı,karakterli ve güçlü bir adamsa zamanla onlara bile aşık olup sevebilirsin. Bu devirde düzgün insan bulmak zor çünkü !

Çekim olupta sonrada tutkunun kaybedildiğini biliyorum
DELi gibi sevişip bir senede boşananları biliyorum
Mantık tutkuyu getirmez saygı ve sevgiyi getirir
Nihayetinde çoğu tutkulu evlilik saygı ve sevgiye evrilir
Tutku biter sevgi ve saygı kalır
Uzun süreli bir ilişki düşünüyorsanız
Mantıkilişkisi daha doğrudur
Ama ateşli bir aşk beklemeyin derim
Doğru olanı öekim hissettiğiniz kişinin aynı zamanda mantıklı olmasıdır
Bunuda ara bulabilirsem:)

Çekim olupta sonrada tutkunun kaybedildiğini biliyorum
DELi gibi sevişip bir senede boşananları biliyorum
Mantık tutkuyu getirmez saygı ve sevgiyi getirir
Nihayetinde çoğu tutkulu evlilik saygı ve sevgiye evrilir
Tutku biter sevgi ve saygı kalır
Uzun süreli bir ilişki düşünüyorsanız
Mantıkilişkisi daha doğrudur
Ama ateşli bir aşk beklemeyin derim
Doğru olanı öekim hissettiğiniz kişinin aynı zamanda mantıklı olmasıdır
Bunuda ara bulabilirsem:)
Evet ama biraz bile çekici gelmiyor ki keşke gelse

Başta sevmediğim birini sonradan sevdiğim hiç olmadı... Elbette davranış, karakter, size olan yaklaşımı çok önemli. Evliliğin olmazsa olmazı saygıdır başta. Yoksa sevgide biter zaten. Ama bahsettiğiniz tutku olmayabilir. İhtimallere dayalı birazda. Belki de adam evlendiğinizde grinin elli tonu gibi çıkacak bilemezsiniz :D Ama aşk, heyecan yoksa o sadece sevgi ve sadakat olarak devam edebilir.

Eger karsi taraf size cok asiksa onun hormonlarinda bir degisim oluyor ya, vucutlariniz birbirine yakin oldugu zaman o cekimi hissediyorsunuz ve tutku sizde de oluyor. Karsi taraf size cok asik degilse sadece begeniyorsa ama siz onu begenmiyorsaniz tavsiye etmem. Yalniz siyasi ve dini gorusunu, kadinlarin benim bedenim benim kararim sozunu destekliyor mu bunlari iyi anlayin. Benim eski erkek arkadasim bana asik oldugu icin bu konudaki uyumsuzlugunu gizlemisti. Eger isin basinda sikistirsaydim gercek fikirlerini ogrenebilirdim. Bu yuzden cok kavga ettik sonradan ve ondaki ask bitti. Ondaki ask tutku bitince cok enteresan bir sekilde bendeki de puff gibi gitti. Sonradan da opustuk ama eskisi gibi degildi hic bir sey hissedemedim. Bendeki ask ikimize de yeter sozu demek ordan geliyormus.

Fiziksel çekim olup olmadığından emin misini bilemedim. Evlilikte cinsellik çok önemli, eşler arası çekim önemli. Ama daha önemli şeyler de var cinselliği etkileyen. Mantığınıza uyduysa bence biraz daha görüşün.

Sosyal statüsüyle yatağa girmeyeceksiniz
Size dokunmak öpmek isteyince statü libidonuzu yükseltecekse deneyin derim:))

İyi de çekim isteyen sen değil miydin? Adam çekim hissetmiş diye suçlu mu oldu? Sen de hissetseydin yine böyle düşünecek miydin? Bence senin kafan bayağı karışık.
Bu başka bir şey diyorum ya hani fiziksel olarak temas etseydi sıkıntı yoktu. Ne kadar çekim hissetsemde daha yeni tanıştığın sevgilin olmayan birine gece beraber kalalım gibi üstü kapalı imalarda bulunmak sapıklık bence.

Bence karşılıklı olan sevgi saygı hoşgörü anlayış hayata bakış açısı bir alışkanlığa dönüşebilir. Bunu aşk olarak mı yorumlarsınız alışkanlık mı size kalmış

Back
X