Ben de geçen ay bir kadın doğum doktoruyla tanıştım, çocuğun bir değil iki değil tam dört ayri ulkeden pasaportu var

"seninle toksik olmayan, her gün daha mutlu olacağımiz bir şeye baslamak istiyorum" dedi, minik minik basladik bir seylere, yedinci gündü sanırım, adamın toksikliginden başım döndü. Malın önde gideniymis, tripcan bir şey. Daha tanıştığımızin ertesi günü iftar yemeğine bir erkege sözüm vardı, "ben de geleyim" diye tutturdu, durup durup 'ben eski sevgililerine benzemem' diyor (sanki ne varmış benim eski sevgililerimde). Kendini ekslerimle kiyasliyor, bir anda insanı rahatsız edecek bir soru soruyor, cevap vermeyi tercih etmedgimi söylediğim halde ısrarla ertesi gün tekrar soruyor.
En son kendi ülkesine gitti,üç gün sonra geldi. 'gec oldu,sabah görüşürüz' dedim. '(iftardaki çocukla) görüşmeye vakit var,mükemmel erkeğe yok' diye homurdandı. ben de 'mukemmel erkek sen misin?' diye açtım ağzımı, ne kadar toksik olduğunu anlattım.
Daha da hiç görüşmedim.
Deli midir nedir.
Bir de Allah'ın günü "Toksik olma lütfen" diye beni manipüle etmeye çalışıyor. Ben yer miyim bunları ya , onbir yıllik kadınlar kulübü kullanıcısınım.
Ama olsun, genciz. Biri gider daha iyisi gelir elbet. Çok takılma,ümidini yitirip azı ile de yetinme