- 4 Ekim 2012
- 16.758
- 33.187
- 798
Hiç öyle bir vibe vermiyorsun valla, bir tensel çekimdir gidiyorKız öyle deme ya ben fiziği düzgün olan birazda beyefendi olan her erkeğe yükselirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öyle bir vibe vermiyorsun valla, bir tensel çekimdir gidiyorKız öyle deme ya ben fiziği düzgün olan birazda beyefendi olan her erkeğe yükselirim![]()
Biriyle tanıştım daha doğrusu o beni görüp beğeniyor bir şekilde adımı soyadimı sosyal medyamı öğrenip ekliyor. Tanımadığım insanları kabul etme huyum yok tabiki ama sosyal statü olarak üstte biri olduğu için tanışmak istedim. Buluştuk her şey hoş güzel ama ben o fiziksel çekimi hissedemedim. Yani ben fiziğe önem veririm kendisi benden birkaç cm uzundur. Ama onun dışında 3 saat aralıksız hiç susmadan sohbet ettik çeşitli konulardan genel olarakta ağırbaşlı beyefendi tutumu vardı zaten. Hemen kestirip atmak yerine tanımayı tercih ettim. Ama tutku olmadan ilişki olmaz benim görüşümce. Sevgilisini/eşini başta hiç beğenmeyip sonra ciddi çekim hisseden var mı ? Sonradan aşık olan var mı ?
Ya işte bende öyle diyorum kendime de daha sonra baktım bir şey hissedemedim adama ne deyipte muhabbeti keseceğim.
Alışılmış ilgi olması kısmına katılıyorum ama aşkın kesinlikle ilk görüşte olacağına katılmıyorum ben. İlk görüşte bir şey hissetmeyip 3 ay sonra aşık olan arkadaşım var. Şuanda yanından ayrılmak istemiyor. İlk görüşte beğenme, hoslanma olur aşk farklı bi bilinç boyutu.Sizinki biraz alışılmış ilginin kopmasından gelen bir korku gibi. Alışmışsınız. Çoğu insan da bunu sevgi zanneder.
Aşk ilk görüşte olur, sevgi emekle büyür ama tek taraflı emekle değil tabii
Yeni değil 1 ayı biraz geçtiSiz daha yeni ayrılmadınız mı? Başkasıyla mı karıştırıyorum sizi?
Eğer doğru hatırlıyorsam, şu anda başladığınız hiç kimse doğru kişi olsa da yanlış zaman olur. Bekleyin biraz, kendinizi dinleyin.
Yeni değil 1 ayı biraz geçti
Biz internetten tanışmıştık eşimle. 3 4 ay uzaktan konuşup sonra yüz yüze gelmiştik. İlk buluşmada öpmüştümBiriyle tanıştım daha doğrusu o beni görüp beğeniyor bir şekilde adımı soyadimı sosyal medyamı öğrenip ekliyor. Tanımadığım insanları kabul etme huyum yok tabiki ama sosyal statü olarak üstte biri olduğu için tanışmak istedim. Buluştuk her şey hoş güzel ama ben o fiziksel çekimi hissedemedim. Yani ben fiziğe önem veririm kendisi benden birkaç cm uzundur. Ama onun dışında 3 saat aralıksız hiç susmadan sohbet ettik çeşitli konulardan genel olarakta ağırbaşlı beyefendi tutumu vardı zaten. Hemen kestirip atmak yerine tanımayı tercih ettim. Ama tutku olmadan ilişki olmaz benim görüşümce. Sevgilisini/eşini başta hiç beğenmeyip sonra ciddi çekim hisseden var mı ? Sonradan aşık olan var mı ?
Ya benim öyle çok büyük cekim ve tutku hissettiğim iki erkek arkadaşım oldu. İkisiyle de hüsran. İşin içinde büyük tutku olunca benim gözüm kör kulağım sağır oluyor resmen. Bu defa temkinli yaklasayım dedim ama olmadı belki zaman geçince öpsem hisseder miyim ya da anlar mıyım diyorum2-3 ay öyle biriyle flört etmişliğim var. Ben yapamadım. Eli yüzü düzgün, saygılı, eğitimli, vs. O benden oldukça hoşlanırken ben o çekimi hissedemedim hiç. Yine de denemek istedim. Belki gerçek sevgi zamanla oluşan bir şeydi? Bu yaşa kadar etkilendiğim erkeklerle de ilişkim mutlu bir sonuca varmamıştı. Bir de böyle bir ilişki denemek istedim. Ama yok. Olmadı. Öperken içim almadı. O bana selfie atınca rahatsız oluyordum (evet evet selfie, nude değil hahah) Buluşma iptal olunca mutlu oluyordum. Vs. Vs.
İyi ki de o kişiyle olmamış. Şu an ilk buluşmadan itibaren aramızda çekim ve tutku olan sevgilimle uzun zamandır mutluyum. :)
Benim maddiyata ihtiyacım yok yani çok şükür kamuda öğretmenim yeterince kazanıyorum benim mantıktan kastım beraber güzel bir uyum yakalayabilmemiz, neşeli olması, aynı şeylerden zevk almamız, güvenilir olması(bunu tabiki zamanla göreceğim) ,ayni hayat görüşüne sahip olmamız vs...Ama sosyal statüsü ve benim 2 katima yakın kazanmasi beni cezbetmedi desem yalan olur zaten farklı bir meslek grubu olsa çoktan iletişimi kesmiştim. Onun dışında birçok flörtüm sevgilim olmuştur hicbiriyle görüştüğümde aralıksız 3 saat sohbet edebildiğimi hatırlamam heleki ilk buluşmadan. Kendi meslegimden, benden alt ya da üst eğitim seviyesinde flortlerimde oldu ama ilk defa biriyle aynı dili konuşuyoruz biri beni anlıyorBenim için maddiyat önemliydi o yüzden baştan mantıksal olarak tanıştım eşimle öyle hemen aşık olmadım o bana aşık olmuş beni ikna etti görüştüm iyi ki görüşmüşüm beni kendine aşık etti önce mantık sonra aşık oldum ben oluyor yani olmaz diye bir şey yok
Ya benim öyle çok büyük cekim ve tutku hissettiğim iki erkek arkadaşım oldu. İkisiyle de hüsran. İşin içinde büyük tutku olunca benim gözüm kör kulağım sağır oluyor resmen. Bu defa temkinli yaklasayım dedim ama olmadı belki zaman geçince öpsem hisseder miyim ya da anlar mıyım diyorum
Benim de mantıktan sonraki görüşme sebebim tabii ki uzun uzun konuşuyor olabilmemiz aynı dili konuşabiliyor olmak arkadaş olabilmek bence çok daha önemli ki sorunlarınızı karşılıklı konuşabilmek sonrası çok daha kolay oluyor diye düşünüyorum önce aşık olup ama sonrasında muhabbet edemeyen ayrı dünyaların insanıymışız diyen çok var benim için önce karakter uyumu ve maddiyattı pişman da olmadım benim kendi maddiyatım da iyi ama karşı tarafta önce aradığım maddiyatının kötü olmaması ama bu demek değildir ki körü körüne maddiyatına baktım uzun muhabbetlerimiz hiç sıkılmadan konuşmalarımız benim için ilk tercih sebeplerimdiP
Benim maddiyata ihtiyacım yok yani çok şükür kamuda öğretmenim yeterince kazanıyorum benim mantıktan kastım beraber güzel bir uyum yakalayabilmemiz, neşeli olması, aynı şeylerden zevk almamız, güvenilir olması(bunu tabiki zamanla göreceğim) ,ayni hayat görüşüne sahip olmamız vs...Ama sosyal statüsü ve benim 2 katima yakın kazanmasi beni cezbetmedi desem yalan olur zaten farklı bir meslek grubu olsa çoktan iletişimi kesmiştim. Onun dışında birçok flörtüm sevgilim olmuştur hicbiriyle görüştüğümde aralıksız 3 saat sohbet edebildiğimi hatırlamam heleki ilk buluşmadan. Kendi meslegimden, benden alt ya da üst eğitim seviyesinde flortlerimde oldu ama ilk defa biriyle aynı dili konuşuyoruz biri beni anlıyorama işte cinsel çekim 0.
Forumun en dürüst üyesi olabilirsinizBenim için maddiyat önemliydi o yüzden baştan mantıksal olarak tanıştım eşimle
Doğruya doğru ama eşim bana aşık olmuş görüştüm ikna etti valla işi evi maddi durumu benim için önemliydi kuru kuru aşk karın doyurmuyor vallaForumun en dürüst üyesi olabilirsiniz
![]()
Kız görüşeli değil eski sevgilimle ayrılalı 1 ayı geçti anlamında dedim. Yoksa sadece bir kere görüştük.O zaman olmuyor sankim, olmuyorsa olmuyor nereye kadar zorlayabilirsin konu sahibesi![]()
İşte bende son sevgilimle beraberligimde hep kendime diyordum ki eğer bu da gol olmazsa bu defa mantığa bakacağım. Bir daha salak gibi kör kütük aşık olmak istemiyorum dedim hep kendimeBenim de mantıktan sonraki görüşme sebebim tabii ki uzun uzun konuşuyor olabilmemiz aynı dili konuşabiliyor olmak arkadaş olabilmek bence çok daha önemli ki sorunlarınızı karşılıklı konuşabilmek sonrası çok daha kolay oluyor diye düşünüyorum önce aşık olup ama sonrasında muhabbet edemeyen ayrı dünyaların insanıymışız diyen çok var benim için önce karakter uyumu ve maddiyattı pişman da olmadım benim kendi maddiyatım da iyi ama karşı tarafta önce aradığım maddiyatının kötü olmaması ama bu demek değildir ki körü körüne maddiyatına baktım uzun muhabbetlerimiz hiç sıkılmadan konuşmalarımız benim için ilk tercih sebeplerimdi