- 16 Eylül 2017
- 7.967
- 14.176
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Bende ya başkasına aşık olursam başkası ilgi gösterirde aklım kayarsa diye korkuyorum. Çünkü ben sadece aşktan gözüm kör olduğunda başkasının ilgisi ve sevgisi umurumda olmuyor. Bir de benim için ilişkilerde tutku ve cinsellik çok önemli acaba yeterince beğenmesigim biri bu konuda beni tatmin edebilir mi diye korkuyorum.Öyle elin ayağına dolanıp kalbin güm güm attığı bir aşk asla olmaz. Olsaydı ilk başta olurdu. Ben eşimi çok beğenerek evlendim ama aşık değildim, seviyordum. 6 seneden beri hiç öyle tutkulu aşık olamadım. Olmuyor yani. Olsun isterdim. Karar verirken evlilikten beklentinize bağlı olarak karar verin. Sizi mutlu edecek şey sevgi ise ve yeterse devam edin.
Bende ya başkasına aşık olursam başkası ilgi gösterirde aklım kayarsa diye korkuyorum. Çünkü ben sadece aşktan gözüm kör olduğunda başkasının ilgisi ve sevgisi umurumda olmuyor. Bir de benim için ilişkilerde tutku ve cinsellik çok önemli acaba yeterince beğenmesigim biri bu konuda beni tatmin edebilir mi diye korkuyorum.
Yok tabiki evliliği geçtim daha yeni tanıştık flört dönemi yaşasam mi diye düşünüyorumEndişe ediyorsanız o zaman mantık evliliği için acele etmeyin derim. Sonra ömür boyu aşık mıyım diye düşünürsünüz.
Eğer dediğin gibi biriyse şans ver, ben eşimi sevgiliyken bile başlarda sorguluyordum, o aşkını öyle gösteriyordu ki ben aynı şeyleri hissetmiyordum, benimki de beni instagramdan bulmuştu aynı senin gibi yabancıları ekleme gibi huyum yok ama nerden sızmışsa hesabımaBiriyle tanıştım daha doğrusu o beni görüp beğeniyor bir şekilde adımı soyadimı sosyal medyamı öğrenip ekliyor. Tanımadığım insanları kabul etme huyum yok tabiki ama sosyal statü olarak üstte biri olduğu için tanışmak istedim. Buluştuk her şey hoş güzel ama ben o fiziksel çekimi hissedemedim. Yani ben fiziğe önem veririm kendisi benden birkaç cm uzundur. Ama onun dışında 3 saat aralıksız hiç susmadan sohbet ettik çeşitli konulardan genel olarakta ağırbaşlı beyefendi tutumu vardı zaten. Hemen kestirip atmak yerine tanımayı tercih ettim. Ama tutku olmadan ilişki olmaz benim görüşümce. Sevgilisini/eşini başta hiç beğenmeyip sonra ciddi çekim hisseden var mı ? Sonradan aşık olan var mı ?
Eee ben de emek vermiş oldum zamanla.sevdiğimi düşünüyorum.anlarım heralde.Sizinki biraz alışılmış ilginin kopmasından gelen bir korku gibi. Alışmışsınız. Çoğu insan da bunu sevgi zanneder.
Aşk ilk görüşte olur, sevgi emekle büyür ama tek taraflı emekle değil tabii
Benim de aynen öyle oldu.kadınlar sanki çok zor emin oluyor.erkekler daha kararlı gibi.ille.de bu kişi ille.de bu kişi diyor.bize kalsa bu kararsızlıkla bir arpa boyu yol gidemeyizEğer dediğin gibi biriyse şans ver, ben eşimi sevgiliyken bile başlarda sorguluyordum, o aşkını öyle gösteriyordu ki ben aynı şeyleri hissetmiyordum, benimki de beni instagramdan bulmuştu aynı senin gibi yabancıları ekleme gibi huyum yok ama nerden sızmışsa hesabımaKarakterini huyunu sevdim, evleneceğim adamda olmasını istediğim herşeyi taşıyordu aslında ama dediğin gibi bir elektrikle e bir tutku birşeyler eksikti bende ama hep diyorum ben onun beni sevmesine aşık oldum evlendikten sonra daha çok aşık oldum, canımın parçası o, 2017de sevgili olduk 2020den beri evliyiz bebeğimiz 7 aylık olacak yakında bence karakteri düzgün tipi de az çok hoşuma giden biriyse zaman geçirdikce bağlanıyorsun, tabi ki onun tavrı tutumu da çok önemli.
Ben de aynı durum oldu.Valla ben başta çok ısınamamıştım. Sohbetimiz iyiydi ama fiziksel olarak beni tatmin etmemişti. Ama kafa yapılarımız uyuştuğu için konuşmayı kesmedim. Sonradan onun bana olan ilgi ve sevgisiyle ben de ona aşık oldum gözüm hiçbir şeyi görmedi. Şimdi nişanlıyız kısmetse 24 gün sonra düğün
Kendini kandırmıyorsun zaten zamanla gerçekten seviyorsun.şımarık ergen kızlar gibi bize tepki mi göstereceksinizBen kendimi kandirmakta o kadar başarili değilim. Hiç begenmedigim biriyle olmaya ve onu sevmeye de calismadim acikcasi.
Ayyy ne çok aynı durumu yaşayan varmış.şimdi o kovduğum adamla aynı kişi mi diye şaşırıyorum valla.ya da ben aynı kişi miyim ?Ben de aynı durum oldu.
İlk tanıdığımda karakteri dışında hiç bir şeyi cezbetmemişti,kesinlikle olmaz tipim değil iyi biri olabilir ama olmaz demiştim.
Uzun bir süre kusura bakma ben pek o frekansı yakalayamadım diyordum ona.
Onun sevgisi sabrı anlayışı belki de ısrarı sonucu aradan zaman geçince bende ona divaneyim şu antutku,beğenme,elektrik ne ararsan var insan hayret ediyor kendine zaman zaman
Kendini kandırmıyorsun zaten zamanla gerçekten seviyorsun.şımarık ergen kızlar gibi bize tepki mi göstereceksinizaman bu kadınlar da pek bir varoş, aşık olmadan ilişki yaşıyorlar, ben deliler gibi aşık olmadan ilişki yaşamam falan filan . O yaşlarda insan pek bir tepeden bakıyor ya herkese.
Kendini kandırmıyorsun zaten zamanla gerçekten seviyorsun.şımarık ergen kızlar gibi bize tepki mi göstereceksinizaman bu kadınlar da pek bir varoş, aşık olmadan ilişki yaşıyorlar, ben deliler gibi aşık olmadan ilişki yaşamam falan filan . O yaşlarda insan pek bir tepeden bakıyor ya herkese.
Vakitten bol ne var hayatta sanki ? Karşi çıkmak için yazmıyorum.bir de onu denesek birşey opmaz.Size tepki gostermek istesem alinti yaparim.Ben kendi fikrimi yazdim, siz alindiniz niyeyse.
Deliler gibi asik olmam gerekmiyor ama en azindan iliskiye adim atmam için begeniyor olmam gerekiyor. Begendiğim birilerini bulabildiğim icin de cekici bulmadigim insanlarla "belki olur" diye vakit harcamadim.
Boyunuz kaç ?Kişiye göre değişir bende olmaz başkasında olur boy kriteri çok önemli benim için.
Benimde boyum uzun Türkiye şartlarına göre.
O yüzden birşey diyemiyorum
Evet valla.nedense bu gün hayattaki herşeye gıcık değilim.Sen herkese aynen o şekilde yazmıyor muydun Ferhans??
Var. Ben. Şimdiki sevgilime alışana kadar 1 seneden fazla zaman geçti.adamı ben sana karşı birşeyler hissetmiyorum artık peşimi bırak diye 4,5 defa kafelerde bırakıp gittim.içimde nasıl sövüyorum adama nasıl sövüyorum.hep bir şekilde ne yapıp edip beni döndürmeyi başardı.şimdi sanki bir uzvum gibi.sabah belli bir saate kadar mesaj yazmazsa aklım kalıyor.yakamdan düşsün diye yapmadığım şey kalmayan adamı kaybetmekten öylesine korkuyorum ki şimdi.yanımdayken temas etmeden duramıyorum.
VAayy vayy vayy kendi silahımla beni vuruyorsun haaa.çok zekiceBu da yanlış değil mi, adam gayet saygısızca davranan bir insanın arkasındna kendini paspas ediyor. Sev ya da sevme böyle bir insana zaten saygı duyamazsın. Sen de altından yapılma değilsin Ferhans, bunu da burdaki herkes anlamıştır zannedersemAdamın bu kadar paspas olacak bir durumu da yok yani bulunmaz Hint kumaşı değilsin.
Ayrıca kimdi bu adam ben Rus kızlara ölürüm biterim diyen doktor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?