Mantık aşka dönüşür mü ?

Bence sevgi ile aşk arasındaki en belirleyici unsur cinsel çekimdir. O yoksa ve arkadaşlığınız iyi girse bile sadece uyumlu bir çift olursunuz.

Kendi fikrim şöyle ideal bir ilişki için
önce o arzunun, cinsel çekimin, aşkın sevgiye dönüşmesi.

Ama kişiden kişiye değişir. Her bir ilişkinin dinamiği farklıdır. Umarım istediğiniz gibi olur.

Fark ettim o olmadığını bu kimdir, ne iş yapar, ne zaman tanıştın? Şimdi bu adamla mı sevgilisin? Doktor adama ne oldu peki?
O adamdan zaten hayır gelmeyeceği belliydi.o kişi ve bu anlattıgım kişiyla tanışmam aynı zamanlara denk geliyor. O zaman doktora çok âşıktım hâlâ daha âşığım.bir ara ortadan kayboldu.şimdiki arkadaşla yakınlaştık.sonra o aşık olduğum bir kendini gösterip, bir kayboluyordu derken. En son sevgi neydii sevgi emekti dedim . Aşkımı kalbime gömüp, şimdiki kişiyle devam ediyorum.

İlk bakışta o çekimi hissetmem için birkan sokullu, kenan imirzalıoğlu falan olması lazım ama onlar da tescilli yakışıklı zaten

Birlikte eğlenebilmek sohbet edebilmek birbirini anlamak çok önemli şeyler. Fiziksel çekim hiç yoksa zor. Yani beğendim ama öyle aşık olmadım diyorsanız zamanla iyi özellikleri sevmenize sebep olur ama yok fiziksel olarak hiç beğenmediyseniz zamanla sevmek zor. Yatakta sohbet edilmiyor neticede

Ya işte tutku zamanla oluşur mu diyorum alıştıkça dokunmak ister miyim çünkü kimler kimlerle diyorlar ya aynı o şekilde demekki insanlar bir şekilde oldurabiliyor ama işte

Ya işte tutku zamanla oluşur mu diyorum alıştıkça dokunmak ister miyim çünkü kimler kimlerle diyorlar ya aynı o şekilde demekki insanlar bir şekilde oldurabiliyor ama işte
Oluşabilir işte sevdiğinizde. İlk görüşmede cinsel çekim hissedip sevişmek istemek nadirdir heralde. Dediğim gibi anlaştıysan yanında iyi hissediyorsan ve ıyu asla sevişmem bunla demediysen zamanla olur

Kişiye göre değişir. Ben başta beğenmediğimi sonra da beğenemiyorum. Bir kaç defa görüşürsünüz, olmuyorsa zorlamazsınız. Sevmediğiniz biri ile de nikahta keramet var deyip evlenmeyin

Kişiye göre değişir. Ben başta beğenmediğimi sonra da beğenemiyorum. Bir kaç defa görüşürsünüz, olmuyorsa zorlamazsınız. Sevmediğiniz biri ile de nikahta keramet var deyip evlenmeyin

Ben tipe çok önem veriyorum ya fiziksel çekim ihtiras tutku ve o ateslenme yoksa mantığın bir yere kadar gideceğini düşünüyorm hele ki cinsellik karakterden sonra en önemlisi bence bilemiyorum

Ben tipe çok önem veriyorum ya fiziksel çekim ihtiras tutku ve o ateslenme yoksa mantığın bir yere kadar gideceğini düşünüyorm hele ki cinsellik karakterden sonra en önemlisi bence bilemiyorum
Ben aşırı önem vermem tipe yani eli yüzü düzgün fiziği de okeyse hemen yükselirim ama cinsellik tutku olmazsa olmaz benim içinde.

Yani isi gucu yerindeyse iyi birine benziyorsa fizigi cekimi tipi bosver derim.heleki merhamet olduguna emin olduysan bu devirde kacmaz. Zira mantigin aska dondugunu cok gordum ama askin mantiga dondugunu hic görmedim

Biraz zaman vermek lazım.
Aşk olmasa da zamanla bir bağ oluşur diye düşünüyorum ancak ben bu adama asla dokunamam diyorsanız o başka.
Ya işte bende öyle diyorum kendime de daha sonra baktım bir şey hissedemedim adama ne deyipte muhabbeti keseceğim.

Ben aşırı önem vermem tipe yani eli yüzü düzgün fiziği de okeyse hemen yükselirim ama cinsellik tutku olmazsa olmaz benim içinde.
Hele ki dişler ve bakım en önemlisi sapsar dişleri olan bir adam Dünya iyisi de olsa için almaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…