sen kafanda bitirmişsin zaten..
bunu burda başkalarına soruyorsan aşıkta degilsin
aşk olmadanda evlilik olmaz ,o zor durumlara vs.. katlanamazsın zaten ip biyerde kopar gider
onun için evlenipte pişman olup ah vahh demeden bitir bu ilişkiyi
adamda yolunu çizsin..
bak uzunca bi süreden kastın ne bilmiyorum ama eğer sen gerçekten sevseydin bunu dert etmezdin, kendimden örnek verim yaklaşık 6 aydır görmüyorum, en iyi ihtimalle bi 4 sene daha ayrı kalıcaz, şu anda işinden istifa etti, bir sürü borcu var maddi sıkıntıda şu anda, ben üniversitede okuduğum bölümü bitirince ondan daha fazla para kazanıcam büyük ihtimalle bu da belli ama bir gün olsun ayrılık kelimesi aklıma bile gelmedi, hatta daha çok bağlandım, ona bu sıkıntılı dönemi atlatması için her türlü desteğe hazırım, yardım edemediğim zamanlarda içim içimi yedi... sen diyosun ya bi yerde pürüz var diye bence pürüz olan nokta senin onu yeterince sevmememn; ha tabi bunu kötü bişey olarak, ne bilim yargılamak için söylemiyorum sadece bence senin durumun bu diye söylüyorum, ailen de onay vermemiş zaten, bu şekilde devam edemezsin gibi geldi bana...aslında bnde cok acıklayıcı bılgı vermedım
aslında artık danışmaktanda yorulduğum için öylesıne üstünkörü bi şeklde yazdım
derdim maddıyat deil ,evet kötu bi dönemde , ama başladgmzda da cok iyi bı durumda deildi,kaldı ki bnde durumumu biliyorum .. şuan işssz htta yaklaşık 9 aydr işsz beklediği bi kaç yer vardı ,onlar da olmadı ,o ümidini kaybettıkce bnde kaybettım snra bı gemi işi çıktı ve gemıye gitmye karar verdı.gidince uzunca süre görüşemices, ne zamana kadar dayanabilces buna ? paylaşımlarımız gittikçe azaldı hayaller kuramaz, konuşamaz olduk, rutinlikten mı bu haldeyız diye düşünuyorum ama öncede cok hareketlı değildik, önceden 1 hafta görsem özlerdım gun sayardım oysa şimdi nerdeyse bır ay oluyor ..öncesınde yasadgımz problemler oldu ama bana ne bi küfrü ne el kaldrması ne saygıszlığı .. içkisı yok sigaradn nefret eerım onu da bırktı ama bı yerde bı pürüz var istemediğim bişey ,içime sinmeyen bir şey ..ailem erkek kardeşime de onay vermemişti ama o nişanlndı sonuç mu ailem haklı cıktı .. off bilmıyorm dua edebiliyorumm sadece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?