mantık duygudan daha baskınsa ?

bu mu problem?işsizdi iş buldu ama gemide ve uzunca süre görüşemiyceksiniz...şimdi şöyle bir durum var hiç ilişkiye başlamamış olsan ve karşına gemide çalışan biri çıksa o zaman düşünebilir insan ben bu insanla yapabilirmiyim,uzakta olacak hep,hiç bişeyimde yanımda olamayacak vs...çünkü gemide çalışanların işi zordur bu yönden...ama sizin zaten bi ilişkiniz var şimdi kalkıp sırf bu sebebten ayrılman yanlış olur.....seviyorsan eğer her daim yanında olman gerekir....her türlü zorlukta.....

ama ben hala başka sebepler olduğunu düşünüyorum....ailenin karşı olması bu kadar basit bi sebepten değildir sanırım..ki bak kardeşindede haklı çıkmışlar....

selam!Arkadaşlar!Benim de 1 yıl süren bir arkadaşlığım vardı.Ama arkadaşım mantığını kullanarak arkadaşlığımıza sona vernek zorunda kaldı.Gerçekten severek bitirmek zorunda kalmak çok zor muş..!Gerçi bana söyleyemedi de..!Ben zor da olsa gerçeği anladım ve ilişkimize mantığımı kullanarak son noktayı koymak zorunda kaldım..!Hayırlısı böyle imiş..!İlişkide sadece sevmek yetmiyormuş..!Bunu anladımm!

Bir kadının evlenmeden önce dusunmesi gereken seyler var. Mantıgın o insanı almıyorsa bitir geç olmadan. İlerde ailesine bakabilecek mi , anlaşabilir mi , sinirli öfkeli mi vs vs bir sürü seyi düşünmek gerekir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…