• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantık evliliği ve başka şehre gelin gitmek

lajverdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
71
0
36
İstanbul
arkadaşlar, kısmetim çıktı 2 adet :D ikisi de gemlikte oturuyor. ben istanbuldayım ama nefret ediyorum artık bu şehirden. ölümcül aşk acılarından sonra mantık evliliği yapmaya karar verdim, evlilik sebebiyle bursa- gemlik' e gidebilirim. gemlik hakkında bilgisi olan warsa benimle paylaşabilir misinizzz ?

ben gemliği bilmiyorum da evlilik için iyi düşün.mantık evliliği yapmak isteyebilirsin de birini seçerken de dediğin gibi mantıklı davran.yaşayacağın yerden önce evleneceğin kişiden emin ol.daha ikisi arasında karar vermemişsin,yaşayacağın yerin nasıl olduğunu düşünüyorsun

Ben Bursa'da yaşıyorum,Bursalıyım aynı zamanda. Gemlikte de sıkılacağını sanmıyorum,sahile çıkıp bir yürümek emin ol iyi gelir sana:34: Bir caddesinde mağazası,marketi,dondurmacısı,marketi hepsi bir arada.. Bursanın merkezine biraz uzak kalıyor ama arabayla gezmek için Heykel,Altıparmak,Tophane gibi taraflara da gelebilirsiniz. :)

kimseyi sevmeden çekemezsin heleki ömür boyu birlikte olduğun eşini çok sevmelisin ki hatalarına, sinirine, nazlarına katlanabilesin..
bana göre evliliğin mantığı olmaz zaten sırf mantıkla karar veren de evlenmez :)))

2 kişi arasında seçim yapmayı 2.plana bırakıp şehri dert etmek çok da sağlıklı değil.
heleki mantık evliliği adı altında 2 kişiyi değerlendirmeye almak...
kaldı ki insan bir ömrü paylaşacağı kişiyi sevmezse o evlilik cehennem olur,
bence bırak şehri mehri,adayı.
sevmeyi bekle.

Eşinle mutlu olduktan sonra bir dağ köyünde de yaşarsın. Ama anlaşamazsan maldivlerde yaşamışsın kaç yazar. Benim bildiğim evlenmek için şehir seçilmez, adam seçilir yanılıyor muyum?

Kendini mantık evliliği yapıcam diye şartlandırma. Belki taliplerinden birine sırılsıklam aşık olacaksın, nerden bilebilirsin? Gemlik güzel bir yer, alışabilir misin bilmem ama sevdiğin adamla birlikteysen zaten alışmak gibi bi problemin olmaz. Yani önemli olan nerede yaşıyor olacağın değil, kiminle yaşıyor olacağın bence. Hayırlısı olsun senin için. :)

sevmeden evlenme, mantık evliliği yapma. öyle ömür mü geçer ya. aman tanrım...

Başka bir şehirde ve mantık evliliği bence dur ,kendine gel,ya sevemezsen .Bence hem mantık hemde sevgi eşit ağırlıkta olmalı .evlenmeden önce bazı şeylerde mantıklı gelebiliyor ama sonradan işler değişebiliyor.Evlilik kesinlikle içine sinmeden yapılabilecek bişey değil .iyi düşün derim ,canım

teşekkür ederim yorumlarınız için.. haziran gibi tatile gidicem, sanırım çevreyi daha iyi tanıyabilirim, adamlar konusunda seçim yapıcam, sevgi aşk inanmadığım şeyler artık, bu kadar acıdan sonra hiç bilmiorum inşallah içime siner

şimdi laubaliliğe kaçmadan nasıl anlatılır bilmiyorumda biliyosun evlilikte çeşitli paylaşımlar var bunu beynine kabul ettirebilirsinde bedeninede kabul ettirebilecekmisin, deli divane aşık olmasanda bi hoşlan bi kıvılcım olsun bari :26:

arkadaşlar, kısmetim çıktı 2 adet :D ikisi de gemlikte oturuyor. ben istanbuldayım ama nefret ediyorum artık bu şehirden. ölümcül aşk acılarından sonra mantık evliliği yapmaya karar verdim, evlilik sebebiyle bursa- gemlik' e gidebilirim. gemlik hakkında bilgisi olan warsa benimle paylaşabilir misinizzz ?

güzel bir yer hemen evlen diyeceğim ama gemlikteen ziyade elti ve görümce olayını düşünsen daha iyi olur.yani mantık evliliği için eltinin olmaması kadar makul bir sebep düşünemiyorum eğer yoksa hemen evlen.

gemlik güzel ama sahipleri pek yaman diye bir şarkı tutturdum şimdi :1:

Son düzenleme:
walla şehir değiştirmek hiç kolay değil hele de başkası için.
sevmiyorsan da zmanla seversin belki ama yine de emin olmadan sakın adım atma. aşık olma zaten sev ve say.
ama şehir değiştirmek çok zor. 3 5 tane beş para etmzle karşılaşmıssn zamanında belli ki. onlar yüüznden ordan kaçmak istemen gerçekten gereksiz. ailen çevren hayatın ordaysa sırf aşk acısı çektim die değiştrmek isteme derim şehrini.
evlilikte eşle iletişimin önemli tabi ama zmanla çevreni aileni şehriin çok zölüyorsun ve evliliğine de yansıyor bu.
kimsenin kolay koaly şehir değiştrmesi taraftarı değilim...............

kusura bakmada da okuyunca gülmekten kendimi alamadım ve yaşını merak ettim doğrusu.
görücü usulü bir evlilik olabilir ama onda bile karşı cinsten bir elektrik alırsın da öyle kabul edersin.haa herşey tamam sadece yer problemim kaldı diyorsan onu bilemiyorum.fazla ayrıntıya girmemişsin.
yeri geliyor aşkından yanıp tutuştuğun biri için bile ailenden vazgeçemiyorsun.eşini sevipte aile hasretinden mutsuz olan milyonlarca arkadaşımız var burda.2 gün sonra sende mutsuzum,sevemedim gibi başlıklar açarsan hiç şaşmayız ama iş işten geçmiş olur.
haa maddi durumu iyidir,yada eş dost damat adayı hakkında çok olumlu şeyler söyler.ona göre kabul edebilirsin zamanla seversın de belkı.ona bişey diyemıyorum ama .hangi genç kızımız gönül kırgınlığından sonra tekrar sevemem ,aşk yalan demedi ki?
haaa illa genç kız değil birçok evli bayanda aşkın zamanla bittiğini yada aşkla herşeyin olmadığını düşünüyor.kiii malesef hayat bu denli acımasız.

bence acele etme.mantık ve aşk aynı anda olmuyor.ama içinde azda olsa heyecan olmayan biriylede hayatını geçiremezsin.

gemlik güzel yaşanılası bır yerde senın fıkrın güzel değil

eşini sevmedikten sonra miami de bıle yaşamazsın

herkes demiş bende demiş oldum :37::37:

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

merhaba bende başka şehire gelin oldum öncelikle ailenden uzakta olmak zor her sevmeden evlenmiyorsan bazı şeylere katlanmanın anlamı da olmuyor allah hakkında hayırlısını nasip atsin

bence mantik evliligi olmayabilir cunku cok mantiksiz seyler yazmissin. gemlik guzelse gideceksin oyle mi? trollsun diye umit ediyorum. ha eger degilsen, soyle bir cevap vereyim, senin karakterin herseyden mutsuz olmaya musait bir karakterse paris'e, roma'ya gitsen de, mantik evliligi ile birlikte oldugun kral kocanin sarayinda da mutlu olamazsin. kendi kendine mutlu olabiliyorsan da, nereye gidersen git, ozgur oldugun surece olursun. umarim adamlar da seni mantiken istiyorlardir da iki insanin duygulariyla da oynamiyorsundur.

Back
X