- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Dert köşesinde açmıştım 2 konu bununla alakalı...
Ben sevgiye,aşka düşkün bir insanım ama dindar bir bayan olduğum ve acı çekmemek adına hep mesafeli dururum çok istesem de....
Kuzenim var uygun,iyi bir insan ailesi bizi sever....Bu kişi yıllar önce yıllarca ablamı istedi bekledi yönlendirilmelerle olsada...
Adı çıktı ablamla herkes olur gözüyle bakıyordu bende enişte gözüyle,abi gözüyle baktım hep başka gözle de bakamazdım zaten....
Ablam akraba olmaz dedi yıllar sonra ailelerin baskısıyla beni istediler ben hiç istemedim sonunda çocuk da olur gözüyle bakmış...
Direnmeyle hayatım zehir oldu çocuğu ikna ederek onun istememesini sağladım eskisi gibi olmasa da biraz daha iyiyim....
Ama ruhi sıkıntılar yaşıyorum...
Sizce her yönden uygun diye mantıken evliliği olur mu,siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu konu beni o kadar sıktıki herkesle dertleşmek istiyorum sanki hiç mutlu olamayacağım...
Ailemle aram iyi olmadığı gibi bundan başkası olmaz deniliyor her halükarda mutsuzum....
Bu durumun mantık evliliğiyle bir alakası yok .
tam tersi durum oldukça mantıksız zaten

mantıktan uzak nedenler ise ;
1. Kuzen ,akraban yani .Akraba evliliğin zararlarına değinmiyorum ,hepimiz biliyoruz.
2. Vakti zamanında bu şahısın ablanla adı çıkmış ,sen onu enişte bellemişsin .
Sonuç ; zaten bu durumun mantık evliliğiyle bir alakası yok .Ortada mantıklı olan tek şey var o da ;
senin evlenmeme kararın

Son düzenleme: