Mantık mı aşk mı kararsızım.. Önerilerinizi bekliyorum.

Çok teşekkür ederim, içime su serptiniz :)
Daha erken sanırım karar vermek için, tanıdıkça kararım şekillenecek, dediğiniz gibi acele etmeme gerek yok.
Sağolun :)

aslında 10 yaş gayet iyi

gerçi sen daha 20 yaşındasın
25 olup, aranızda 10 yaş olsaydı
daha sorunsuz olurdu bence.

Haklısınn geçen gün konuştuk bu durumu ben ilk okula başladığımda o liseyi bitirmiş aynı sene ama bende yaşıtlarımla pek anlaşamam zaten, büyüklerle olduğumda daha mutlu olurum, bir de baba sevgisi eksik olunca büyük erkeklere ilgi duyuyormuşsun ya, onunda etkisi olabilir.

30 yaş büyük bir yaş değil ki, küçük olan sensin

mantık kadar sevmek de önemli, ama daha 20 yaşındasın ve Sen çok küçüksün...gençliğini doya doya yaşa...

Erkeğin büyük olması avantajdır
Olgun olur halden anlar

Mantık evliliği için yaşın henüz genç diye düşünüyorum canım, okuyorsun, ayakları üzerine duracak olan bir kızsın, elbette karşına daha çook insanlar çıkacak,her birinde yeniden keşfediceksin bu güzel duyguları, en sonda duruma göre mantık yada aşk diyeceksin.. Ama birde şu varki, sonradan keşke dememek için kalbinin sesini dinlemeli insan bazen, biraz zaman geçir bakalım, olur ya belkide o aşk ondadır, kimbilir! Demek istediğim kendini şartlandırıp, duygun olmadan daha iyisini(statü,maddiyat,kariyer vs)bulamam diye yanlış karar verme.. Ayarını güzel ver, dozunda gitsin herşey zaten sana yol göstericektir zaman..

yaşlara takılmamak gerek. ben senin yerinde olsam bir şans verirdim çn yargıyı bırakıp. ama birlikteykende hala ısınamıyorsam uzatmazdım yoluma bakardım neticede yasın daha 20

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, sonradan keşke demek istemiyorum, o yüzden fikir almak istedim ya zaten.
Dediğiniz gibi belki de aşk ondadır. :)
Ben bunu dert edeceğime keyfini çıkarıyım en iyisi bulunduğum zamanın. :)

10 yaş çok büyük bir fark değil.Gayet makul bir fark bence.
Bu kadar düşünme akışına bırak daha çok gençsin biraz vakit geçir eğer bi şey hissetmezsen düzgünce anlatırsın.
Evlilik düşünmen için çok erken zaten.
Ama aşksız evliliklerin ömrü çok olmayor genelde.Gerçi son yıllarda aşkla olanlarında pek olmuyor

Rica ederim canım, mantıklı düşünmene sevindim. Güzel haberlerini görmek isterim şahsım adına :)

bence yaniliyorsunuz ben de 20 esim 30 yasindayken tanistik kisa bir sure sonra da evlendik
ben universite ogrencisiydim, esim ihtisasi bitirmesine cok cok az kalmis bir doktordu o zaman da okuyordu hala da devam ediyor

konu sahibine gelince ne sadece ask yeterli ne mantik
bak bizde su durum soz konusu, ben mantik evliligi yaptim esim ask evliligi orta yolu buluyoruz
yani sunu dusunuyorum asik oldugum insanla anlasamadiktan sonra sirf asigim diye ayni evde barinamazdim ben
ee esimi de hic begenmiyo degildim, hos bi insan konuskan isi gucu yerinde oluru var diyodum, oldu

Cevabım: Mantıklı aşk..
Ama senin durumuna mantıklı ya da mantıksız gibi bir yorum yapamayacağım..
Evlilik bir kumar ne olacağı belli olmuyor.
Mantıklı görünen hüsrana uğratıyor.
Mantıksız görünen vayyy bee dedirtiyor..
Hakkında hayırlısı olsun..
Dene, flört et içinde kalmasın

10 yaş farkı çok değil bence .... benimkiyle aramda 11 yaş var .. gerçi senin yaşın küçük ... için ısınmadıysa hiç bulaşma ..henüz 20 yaşındasın seni etkileyecek erkeklerde çıkıcaktır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…