- Konu Sahibi magxixcgxixrl
-
Bir süre tanımaya çalış, zaten zamanla oluşabilen duygulardır bunlar
İlk görüşte aşk olmadığına göre onu tanıdıkça sevebilirsin
Ama sana tavsiyem onu mesleği, yaşı ve imkanlarıyla değerlendirme
Sadece o olarak bak ve gerçekten sevebilir misin düşün.
Daha gençsin
Hayatın başı kim bilir ileride neler yaşayacaksın daha.
Acele etme ve olması gerektiği gibi yaşa...
Hoşlanma da oldu üstelik, tek sorun yaşı. Zamana bırakmak en iyisi gibi görünüyor.
aslında 10 yaş gayet iyi
gerçi sen daha 20 yaşındasın
25 olup, aranızda 10 yaş olsaydı
daha sorunsuz olurdu bence.
Haklısınn geçen gün konuştuk bu durumu ben ilk okula başladığımda o liseyi bitirmiş aynı seneama bende yaşıtlarımla pek anlaşamam zaten, büyüklerle olduğumda daha mutlu olurum, bir de baba sevgisi eksik olunca büyük erkeklere ilgi duyuyormuşsun ya, onunda etkisi olabilir.
30 yaş büyük bir yaş değil ki, küçük olan sensin
Bana göre büyük yanii evet küçük olan benim :))
Haklısınn geçen gün konuştuk bu durumu ben ilk okula başladığımda o liseyi bitirmiş aynı seneama bende yaşıtlarımla pek anlaşamam zaten, büyüklerle olduğumda daha mutlu olurum, bir de baba sevgisi eksik olunca büyük erkeklere ilgi duyuyormuşsun ya, onunda etkisi olabilir.
yani, ciddi düşünseniz belkı ailen karşı çıkabılır
Merhabalar..
Düşüncelerinizi almak istiyorum çünkü çok kararsızım.
20 yaşımda önlisansa devam ediyorum, henüz bir erkek arkadaşım yok fakat şu sıralar hayatıma hiç ummadığım birisi girdi.
Kendisi gayet düzgün, yüksek lisansını yapmış ve doktorasına devam eden, maddi durumu da iyi olan bir öğretim görevlisi. ( benim öğretmenim değil tabi ) ayrıca çok sempatik, konuşması olsun, davranışları olsun.
Yani düşününce arayıpta bulamayacağım özelliklerde.
Kendisi benimle ilgileniyor, fazlasıyla hemde, bikaç kere görüştük çok üstüme düşüyor çok iyi davranıyor.
Ama gel gelelim benim içim ısınamıyor yaşından dolayı. 10 yaş büyük benden.
Bi yandan diyorum daha iyisini nereden bulcaksın bir daha, bir yandan da daha 20 yaşındasın hemen karar verme.
Sonuç olarak;
siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Mantık evliliği için yaşın henüz genç diye düşünüyorum canım, okuyorsun, ayakları üzerine duracak olan bir kızsın, elbette karşına daha çook insanlar çıkacak,her birinde yeniden keşfediceksin bu güzel duyguları, en sonda duruma göre mantık yada aşk diyeceksin.. Ama birde şu varki, sonradan keşke dememek için kalbinin sesini dinlemeli insan bazen, biraz zaman geçir bakalım, olur ya belkide o aşk ondadır, kimbilir! Demek istediğim kendini şartlandırıp, duygun olmadan daha iyisini(statü,maddiyat,kariyer vs)bulamam diye yanlış karar verme.. Ayarını güzel ver, dozunda gitsin herşey zaten sana yol göstericektir zaman..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, sonradan keşke demek istemiyorum, o yüzden fikir almak istedim ya zaten.
Dediğiniz gibi belki de aşk ondadır. :)
Ben bunu dert edeceğime keyfini çıkarıyım en iyisi bulunduğum zamanın. :)
tatlım gözünü aç
20 yaşındasın senden 10 yaş büyük kıdem olarak da büyük ve aynı zamanda senin etrafında söz sahibi bir insan seninle işi olmaz, derdi takılmak olur.
10 yaş büyük bir erkek ciddi düşünse senin yaşındakine zaman ayırmaz yoracağını bilir
30 yaşında hala akademik kariyerini sürdüren bir erkek ciddi düşünmez çünkü ne vakti ne de hayali vardır.
üstüne düşüyor hoşlanmış senden, bi de etiketi var kullanıyor,
akıllı ol bir şey bekleme, hayallere kapılma, bugün ağzına düşer yarın canı sıkılır yanına yaklaşamazsın kıçında hocam hocam diye koşturursun...
mantık mı aşk mı diye sorma, bu bana takılıyor bu bu meziyetleri var benden 10 yaş büyük benden ne bekliyor diye sor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?