Öyle ondan ayrıl bana gel demedi sevgilin olduğunu biliyorum seni etkilemek istemiyorum ama artık saklayamıcam bunu dedi ama ben etkilendim bu kadar sevmiş olmasından. Kaldı ki sevgilimden ayrılma sebebi olarak bu akıl karışıklığımdan dolayı ona haksızlık yapıyor oluşum. Yoksa ayrılıncada diğeriyle olabileceğimi sanmıyorumBu lisedeki çocuk sevgiliniz olduğunu biliyor muydu açılırken? Ciddi ciddi onu bırak bana gel dedi ve siz de gitmeyi mi düşünüyorsunuz? Ben o çocuğun yerinde olsam size asla güvenmezdim. Gerçi bile bile size açıldıysa onun karakterine de güvenmemeniz lazım ama öyle bir derdiniz yok anlaşılan.
Şu an çıktığınız çocukla ilişkinizin durumunu bilemem, mantığınıza yatmıyorsa ayrılırsınız o başka konu.
Bende muhabbete girmedim bi gün yıllardır hiç konuşmadığımız halde aradı evimin yakınına gelmişti ve önemli bi şey olduğunu görüşmek istediğini söyledi.İkileme düştüyseniz ilişkiniz sandığınız kadar mükemmel değilmiş zaten. Deneyin aklınızda kalmasın .
Benimde 2 yıllık ilişkim var hiç kimse acılmadı sevgilim varken bana kimseyle o anlamda muhabbete girmedim cünkü girmesine izin bermedim.
Valla ben onu bunu bilmem etkilemek istemiyorumlar falan ayak onlar hep, ümidi olmasa demezdi böyle, üstü kapalı bana gel demiş işte. Yakışık almaz ama söyleyim.Öyle ondan ayrıl bana gel demedi sevgilin olduğunu biliyorum seni etkilemek istemiyorum ama artık saklayamıcam bunu dedi ama ben etkilendim bu kadar sevmiş olmasından. Kaldı ki sevgilimden ayrılma sebebi olarak bu akıl karışıklığımdan dolayı ona haksızlık yapıyor oluşum. Yoksa ayrılıncada diğeriyle olabileceğimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?