Mantık mı duygular mı tercih mi yapmalıyım aklım niye karıştı yardım???

Tozpudra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
4
1
1
2 yıllık bir sevgilim var her şey iyiydi beni çok seviyor ilgili şımartıyor güzel bir ilişki. 3 4 ay önce lisedeki en yakın arkadaşım bana ciddi anlamda uzun zamandır aşık olduğunu söyledi. Lisenin başında bunun en yakın arkadaşı beni seviyordu bunu kendine engel olarak görmüş ve hiç söyleyememiş bana ama artık kaldıramıyorum bunu ve sana anlatıp içimden atmam lazımdı dedi. Liseden sonra hiç görüşmedik biz bununla beni unutmak istemiş ama unutamamış 2 yıl oldu birden meydana çıktı. Çok değer verdiğim biri aklımı çok karıştırdı. Sevgilimle ilişkim sırasında başka açılanlarda oldu ama kimse böyle aklımı karıştırmamıştı. Diyorum ki sevgilimi yeterince sevseydim bu konu bu kadar aklımı karıştırmazdı onu böyle düşünmezdim. bir akıl verin sevgilimden ayrılıp o kadar şeyi yok sayıp lisedeki arkadaşımla bir yola girebilecek gücümde yok karakterimede yediremiyorum ama bu şekilde de sevgilime ihanet gibi hissediyorum haksızlık resmen. ( aynı yaştalar sevgilim okuyor hala ve pek parlak bir bölüm değil geleceği belirsiz yani diğerinin mesleği var çalışıyor türkiye şartlarına göre iyi sayılabilir bir maaşı var arabası var kurulu ve düzenli bir hayatı Var aynı zamanda okumaya devam ediyor. Karakter olarak ikiside çok delikanlı ve çok fedakar insanlardır bir üstünlükleri yok.) lütfen fikir verin

Aklınız bu kadar karıştıysa erkek arkadaşınızdan ayrılın, lise arkadaşınıza gidin. Kişilikleriniz de benziyor gibi. Erkek arkadaşınız da onu hak eden biriyle beraber olma şansına sahip olsun.

O değil de açılan kişi ne ahlak yoksunuymuş ki sevgilisi olan kızı unutamamış, çok seviyormuş bla bla bla... :KK14:

Bence ikisinide üzmeyin.
Kimse bu konuda o mu bu mu şu mu durumuna düşmemeli....

İkileme düştüyseniz ilişkiniz sandığınız kadar mükemmel değilmiş zaten. Deneyin aklınızda kalmasın .

Benimde 2 yıllık ilişkim var hiç kimse acılmadı sevgilim varken bana kimseyle o anlamda muhabbete girmedim cünkü girmesine izin bermedim.

Bugün sen başkası için sevgilini terk edersen yarın başkası da seni terk edip başkasına gider sonuçta kimsenin ah 'ı kimseye kalmaz

Sevgilinden ayrıl digeriyle olup olmamak sana kalmış ama aklın karıştıgina gore ss
evgiline olan duyguların azalmış

Bu lisedeki çocuk sevgiliniz olduğunu biliyor muydu açılırken? Ciddi ciddi onu bırak bana gel dedi ve siz de gitmeyi mi düşünüyorsunuz? Ben o çocuğun yerinde olsam size asla güvenmezdim. Gerçi bile bile size açıldıysa onun karakterine de güvenmemeniz lazım ama öyle bir derdiniz yok anlaşılan.

Şu an çıktığınız çocukla ilişkinizin durumunu bilemem, mantığınıza yatmıyorsa ayrılırsınız o başka konu.

Bu lisedeki çocuk sevgiliniz olduğunu biliyor muydu açılırken? Ciddi ciddi onu bırak bana gel dedi ve siz de gitmeyi mi düşünüyorsunuz? Ben o çocuğun yerinde olsam size asla güvenmezdim. Gerçi bile bile size açıldıysa onun karakterine de güvenmemeniz lazım ama öyle bir derdiniz yok anlaşılan.

Şu an çıktığınız çocukla ilişkinizin durumunu bilemem, mantığınıza yatmıyorsa ayrılırsınız o başka konu.
Öyle ondan ayrıl bana gel demedi sevgilin olduğunu biliyorum seni etkilemek istemiyorum ama artık saklayamıcam bunu dedi ama ben etkilendim bu kadar sevmiş olmasından. Kaldı ki sevgilimden ayrılma sebebi olarak bu akıl karışıklığımdan dolayı ona haksızlık yapıyor oluşum. Yoksa ayrılıncada diğeriyle olabileceğimi sanmıyorum

İkileme düştüyseniz ilişkiniz sandığınız kadar mükemmel değilmiş zaten. Deneyin aklınızda kalmasın .

Benimde 2 yıllık ilişkim var hiç kimse acılmadı sevgilim varken bana kimseyle o anlamda muhabbete girmedim cünkü girmesine izin bermedim.
Bende muhabbete girmedim bi gün yıllardır hiç konuşmadığımız halde aradı evimin yakınına gelmişti ve önemli bi şey olduğunu görüşmek istediğini söyledi.

Öyle ondan ayrıl bana gel demedi sevgilin olduğunu biliyorum seni etkilemek istemiyorum ama artık saklayamıcam bunu dedi ama ben etkilendim bu kadar sevmiş olmasından. Kaldı ki sevgilimden ayrılma sebebi olarak bu akıl karışıklığımdan dolayı ona haksızlık yapıyor oluşum. Yoksa ayrılıncada diğeriyle olabileceğimi sanmıyorum
Valla ben onu bunu bilmem etkilemek istemiyorumlar falan ayak onlar hep, ümidi olmasa demezdi böyle, üstü kapalı bana gel demiş işte. Yakışık almaz ama söyleyim.

Öte yandan insanın aklı zaman zaman karışabilir ben bu konuda o kadar katı değilim valla hemen sevmiyorsun bırak çocuğu diye yorumlamam açıkçası. Güvenin oluşması, birine gerçekten bağlanmak bazılarında uzun sürüyor bunda yanlış bişey yok. Ayrıca birinin hem duygularına hem mantığına hitap etmesi lazım, eğer beklentilerini karşılamıyorsa ayrılmanda da bir yanlış yok, adabıyla yapıldığı sürece. Tabi bu konuların hepsi o lisedeki çocuğun kafanı karıştırmasından bağımsız şeyler anlatabiliyorum değil mi.

Madem diğeriyle de olabileceğinizi sanmıyorsunuz, o zaman neden onun kriterlerinide sayıyosunuz, karşılaştırıyosunz?

Sevgilini çok seviyo olsaydın aklın karışmazdı emin ol, gözün kimseyi görmezdi. Arkadaşın olan çocuğun bu kadar zamandır seni unutamıyo olması da tuhaf bence. Ya gerçekten çok seviyo ya da saplantı haline getirdi.

Canım benim sırf sana bişeyler diyebilek içn üye oldum şu an. Anladığım kadarıyla yaşın küçük, sevgilinin çok iyi biri olması senin onu sevmen için yeterli bi sebep olmayabilir.Karşındaki çok iyi bi insan diye onla bi gelecek hayali kurmak üzgünüm ama ondan faydalanmak olur.Aklın bu derece karıştığına göre de aşkından ölmediğin kesin.Diğer çocuğu hiç katmıyorum şu sana tavsiyem kendinden emin değilsen kimseyi oyalayıp vebale girme.Eminim karşına aklını başından alıcak insan çıkıcaktır günün birinde.

bence buraya kadar yazdıysan su an ılıskın olan cocugu tam sevmıyorsundur ve bu yuzden cok uzatmadan onunla olan gelecek hayallerını bır kenara koy cunku cocuk oyuncagı degıl evlılık bı omur soz konusu sonucta. bı sure sana acılan cocugu gozlemle yanı sureklı konusma eskı arkadaslıgınızı devam ettir. ayrılırsan soyle tabı ayrıldıgını ama bence ayrılır ayrılmaz ona gıtme cunku onun ıcın ayrılmıs gıbı olursun ve arkadasların dedıgı gıbı o cocugın sana karsı guven kaybı olur bana da yapar mı acaba aynı seyı dıye dusunur.

Back
X