2 yıllık bir sevgilim var her şey iyiydi beni çok seviyor ilgili şımartıyor güzel bir ilişki. 3 4 ay önce lisedeki en yakın arkadaşım bana ciddi anlamda uzun zamandır aşık olduğunu söyledi. Lisenin başında bunun en yakın arkadaşı beni seviyordu bunu kendine engel olarak görmüş ve hiç söyleyememiş bana ama artık kaldıramıyorum bunu ve sana anlatıp içimden atmam lazımdı dedi. Liseden sonra hiç görüşmedik biz bununla beni unutmak istemiş ama unutamamış 2 yıl oldu birden meydana çıktı. Çok değer verdiğim biri aklımı çok karıştırdı. Sevgilimle ilişkim sırasında başka açılanlarda oldu ama kimse böyle aklımı karıştırmamıştı. Diyorum ki sevgilimi yeterince sevseydim bu konu bu kadar aklımı karıştırmazdı onu böyle düşünmezdim. bir akıl verin sevgilimden ayrılıp o kadar şeyi yok sayıp lisedeki arkadaşımla bir yola girebilecek gücümde yok karakterimede yediremiyorum ama bu şekilde de sevgilime ihanet gibi hissediyorum haksızlık resmen. ( aynı yaştalar sevgilim okuyor hala ve pek parlak bir bölüm değil geleceği belirsiz yani diğerinin mesleği var çalışıyor türkiye şartlarına göre iyi sayılabilir bir maaşı var arabası var kurulu ve düzenli bir hayatı Var aynı zamanda okumaya devam ediyor. Karakter olarak ikiside çok delikanlı ve çok fedakar insanlardır bir üstünlükleri yok.) lütfen fikir verin