• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantik mi yoksaa duygular mi?? cok cikmazdayimm

diva_too

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
185
0
96
Merhaba kizlar
Ben 4 senelik iliskimi gecen sene bitirdim ustelik ortada hic bisey yokken..
Sadece gelecek kaygisiyla sildim bitirdim herseyi. İlk baslarda rahattim benim icin iyi olan bu diye dusunuyodum ama simdi cok ozluyorum:((
Hala barismak istiyo benimle cok uzgun o da ama yapamiyorum sevdigim , ozledigim hep hayalini kurdugum halde barisamiyorum.
Anksiyete hastasiyim gelecek kaygisi bu yuzden sanirim. Mantigim ve duygularim arasinda kaldim..
Bana cok yakin ayni sitede oturuyoruz ama dunyanin bi ucunda sanki. Karsilasmamak icin hic disari cikmiyorum nerdeyse.Gordugum zaman kendime gelemiyorum. Yeni bi iliskiye basliyim diyorum ama aklimdan cikaramadigim icin karsimdaki insana ihanet etmek istemiyorum.
Mantigimla mi yoksa duygularimla mi hareket etmeliyim sizce?
Ayin 10 nunda dogumgunu var eger barisamaya karar verirsem onu aramak istiyorum hatta deli gibi istiyorum!
Okuyanlar iyi kotu yorum yapsin lutfen kimse yardimci olmuyo..

Son düzenleme:
ileride keşke dememek için duygularınızla
gelecek kaygınız varsa mantığınızla haraket edin diycem ama iki seçenekte bu sorunu çözmeyecek malesef...
aramak istiyorsanız arayın ve davet edin belki karşılıklı konuşmak sizin kafanızdaki soru işaretlerini giderir... en sağlam çözüm bu şimdilik...

Selam bile versem o kadar cok umutlaniyo ki anlatamam. Uzmek istemiyorum onu karsilikli konusursak barismama gibi bi durum soz konusu olamaz.
Canim cok yandi daha fazla yanmasini istemiyorum kaldiramam cunku o yuzden bu kadar dusunuyorum napiyim diye ooff off

anksiyete bozukluğu yaşayan insanların kaygı düzeyleri çok fazla oluyor diye biliyorum evet. bir uzmana göründün mü, herhangi bir ilaç tedavisine başlandı mı? bence özel hayatından önce sağlığın çok daha önemli. önce kaygı düzeyin normal bir seviyeye gelsin ki sonra duygusal ilişkine odaklanırsın..

Tedavi surecinde ayrildim zaten beni oyle bilmesini istemiyorum. İyiye dogru gidiyorum ama hala kararsizim bu konuda.
Nedense geceleri daha kotu oluyo dayanamicak gibi oluyorumm

Tedavi surecinde ayrildim zaten beni oyle bilmesini istemiyorum. İyiye dogru gidiyorum ama hala kararsizim bu konuda.
Nedense geceleri daha kotu oluyo dayanamicak gibi oluyorumm

bence önce kendini iyi hisset, duyguların iç dünyan yatışsın. sonra seçimini yaparsın. geceleri de kendini kötü hissediyorsan çok geç saatlere kalma. erken yat.

bence önce kendini iyi hisset, duyguların iç dünyan yatışsın. sonra seçimini yaparsın. geceleri de kendini kötü hissediyorsan çok geç saatlere kalma. erken yat.

Ben iyilestigimde hersey icin cok gec olabilir.. Simdi beni sevdigini bildigim icin karar vermek zorundayim:) hayirlisi

Seviyorsan git barış.. atasözü gibi oldu ama öyle.. ayrı kalmak ne demektir bilirim, insan delirecek gibi olur nerdeyse.. pişman olursun sonra.. eğer gerçekten seviyorsa hastalık falan bahane olamaz.. insan sevdiğini ölüm yatağında bile bırakmaz.. hele de iyileşme ihtimalin varsa bu hastalığı sevdiğinden ayrı kalarak acı çekme nedeni yapma.. Allah sonunuzu hayırlı etsin..

Seviyorsan git barış.. atasözü gibi oldu ama öyle.. ayrı kalmak ne demektir bilirim, insan delirecek gibi olur nerdeyse.. pişman olursun sonra.. eğer gerçekten seviyorsa hastalık falan bahane olamaz.. insan sevdiğini ölüm yatağında bile bırakmaz.. hele de iyileşme ihtimalin varsa bu hastalığı sevdiğinden ayrı kalarak acı çekme nedeni yapma.. Allah sonunuzu hayırlı etsin..

Amin hepimizin.. Kararimi verdim mantigimin pesinden gidicem ben duygular anlik oluyomus gercekten.. Ben ikimiz icin de dua ettim gece gunduz hayirlisi neyse o olsun diye boyle oldu, demek ki hayirlisi boylemis... Onun aklina zaten baska biri girmis bosuna yazik etmisim kendime yani. Canim aciyo ama gecer iradeliyimdir.
Tebrik ederim bu arada seni de hayirli olsun sozun:)

Ne açıdan sorduğuna bağlı.

Sevgilin seni mutlu etmiyorsa,hastalığını tetikliyorsa tabi ki de ayrılman en doğrusudur.En önemli şey sağlıktır çünkü.

Ama maddi açıdan düşünüp bu yüzden bitiriyorsan yanlış yapıyorsun derim,çünkü paranın satın alamadığı tek şey mutluluktur.

Tam olarak mantıkla neyi kastettiğini anlayamadım bu yüzden böyle genel bir açıklamada bulundum.

Maddiyatla alakasi yok oyle bi sorunumuz yok ortada. Kisilik olarak baktigim zaman yok diyorum pek uyum goremiyorum aramizda ilerde daha cok canim yansin istemiyorum sadece

Maddiyatla alakasi yok oyle bi sorunumuz yok ortada. Kisilik olarak baktigim zaman yok diyorum pek uyum goremiyorum aramizda ilerde daha cok canim yansin istemiyorum sadece

Uyum ve mutluluk yoksa yürümez zaten.Mutsuz bir aşk sadece hırsa dönüşür,daha da üzer insanı.

Hangisi ağır basılyorsa O.Ama bu zamanda sevgi zor seviyorsanız arayın....

mantık diyorsun ama ayrılmak istemenin sebebi neydiki?

Back
X