• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantık vs Duygu

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Eger bugunki akliniz olsaydi ne yapmazdiniz? "O yasta ki" kedinize neyi ögutlerdiniz?
Cogu kisi askta da pismanlik duyuyor... Peki simdi bir erkegi anlamak icin neye bakarsiniz?

Şimdiki aklım olsa tıp okurdum...

Erkeklerle de uğraşmazdım... ne de olsa bir gün kaderde kim varsa çıkıyor insanın karşısına...

Bi koşu gittim gecmise,sordum o günkü aklıma şimdi olsaydın napardin dedim,yürü git işine dedi,kostum bugüne geldim tekrar,demek ki doğru yoldayım helal olsun bana.

Keske yapmasaydim diyemiyorum ben. Keske yapmasaydim diyorum.. keske bukadar aptal olmasaydim, kanmasaydim birinin kendini iyi göstermesine arkasinda art niyet arasaydim. Sevdigimde sevgimi hemen itiraf etmeseydim, fazlaca durust olmasaymisim herseyi dökerek.. hadi itiraf ettim diyelim birine, keske arkadaslarima bunlari söylemeseydim. Gecmisimi hep söz konusu edip bugunlerime tasiyorlar.

Keske yapmasaydim diyemiyorum ben. Keske yapmasaydim diyorum.. keske bukadar aptal olmasaydim, kanmasaydim birinin kendini iyi göstermesine arkasinda art niyet arasaydim. Sevdigimde sevgimi hemen itiraf etmeseydim, fazlaca durust olmasaymisim herseyi dökerek.. hadi itiraf ettim diyelim birine, keske arkadaslarima bunlari söylemeseydim. Gecmisimi hep söz konusu edip bugunlerime tasiyorlar.
Yaş kaç?

Bak kimsenin seni ezmesine izin verme tamam mı? Senin geçmişin yalnızca seni bağlar. Ne arkadaş dediğin o insanlar ne erkekler kimseyi değil. Önce ben diyeceksin her zaman, ben böyle istedim yaptım kime ne diyeceksin. Suç işlemediğin sürece kimse seni yargılayamaz. Cüret edeni hayatından çıkarır atarsın. Bu kadar.

Diyorum hepsi gecmiste kaldi artik dusunmuyorum diye, bugun bugundeyim gecmiste degilim dedim.. zaten guven sorunlarim da var hep kimseye anlatma diyorum malesef.. suc islemis gibi hissediyorum. Kisiligimde bozuldu kendim gibi davranamiyorum ne dusunurler dusuncesi rahatsiz eder insani. Malesef böyleyim degismeliyim iste..

Back
X