MANTIKLI BAYANLAR BUYRUN KONUMAA..!!:((

birincisi sizi takip edeceğim bakalım zamanla nekonular açılacak? ikinci 8 yıllık plan yapmıssın kalkınma misali mübarek ancak sen ayrı plan yaparsın hayat apayrı. sonra o planın p si kalmaz ortada. benim yaşantımı bilmediğin için ben hayatım için neler yapıorm bilemezsin ve yorum yapamazsın.. ben adama tüm maasımı yedirdim demedim zorda kaldığı zamanlarda maddi manevi olarak destekcisi oldum dedim.. beni tanısan zaten öyle parasını yedireck bir tip olmadıpımı bilirdin. velhasıl sonuç olarak tanımıyorsun beni.. bu yzden bazı seylere dikkat et yorumunda.

Yani yorumlari okudum bence hepsi mantıklı bi cvp vermis bencede parani yemeye rahata alışmıs. Bence siz mantıklı düşünümiyorsunuz . Kendinizi aslında iyi bi insan oldugunz inandirmssiniz banada destek olan biri olsa bende rahatımi bozmam sizden daha ılımlı düşüneni bulamayacagini biliyoda tek taraflı özveri nereye kadar. Yapmayın böyle bi insana para vermeyinde öyle bi deneyin alamayinca napcak. Ayrica kendinizede onada babanizada zaman taniyin. Evlenmek icin acele etmeyin derim. Iyi gecelet

konu 6 sene önce açılmış.

Ay konu hortlamış ama noldu acaba babası kabul edip resmi nikah yaptı mı? Çünkü bahsettiği "eşim" kişisi asla eşi değildi
evlendiysede batık bir gemi okarak geziyordur.
adam kadini resmen bankamatik olarak goruyo, evlenmemek icin de nasil olsa vermez diye altimlari istemis kadın verecegim.diyip adami ters köşe etmiş gibi ama hayırlisi
2018 de cocuk dusunenler diye bir konusu var

Yani konu şaka gbi ..dini nikahla durmak nedir..hiç mi demediniZ neyiz biz diye.....sevgili olarak devam etseydiniz dini nikahla evlenmiş olmuyorsunu ki bence kandırılmış oluyorsunuZ...garip yani evli degilsiniZ ona rağmen bir parazitle yasiyorsunuz..hala daha borç versem mi diyorsunuZ...babanız vermemis ikna etmekle ugrasiyorsunuz...aklınızdan zorunuz mu var...hiç mi hayatınıza acimiyorsunuz...mesleğiniz var ama hala size sırtını dayayan parazitle evlenmeye calisiyorsunuZ....
Kurtarın kendinizi..çok gencsiniz daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…