Mantıklı bir açıklaması var mı?

Mina23749

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
528
512
103
Selamlar. Bir süredir bi ilişkim var ancak her gün mesajlaşmıyoruz. Hatta 10 gün falan hiç mesahlaşmadığımız bile oluyor. Telefonda konuştuğumuzda da 2-3 haftada bir 10 dk telefonda konuşuyoruz sadece. Ve bu kişi hep böyleydi. Önceki ilişkilerinde de böyleydi. Bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum özürler diliyor bir daha böyle yapmayacağına sözler veriyor ama bir hafta her gün mesajlaşıyoruz sonra yine konuşmamalar başlıyo. 3,5 yıldır bu şekilde. Ve ben artık çok sıkıldım. Bu sebepten 15 kez falan ayrıldım her yerden engelledim, annesinden arıyor barışıyoruz, sonra babasından arıyor barışıyoruz vs. Hatta ayrılıklarımızda başka erkeklerle tanışmaya da çok fırsat verdim ama yok yani... anlayacağınız çivi çiviyi de sökemedi. Başka şehre taşındım unutmak için yok olmuyo... ben istiyorum ki günümü anlatabileyim her gün konuşalım. Çok bir şey de istemiyorum yani. Evlenmek de istiyorum ama ilgisiz bir erkekle de ömür nasıl geçer ki? Başkasıyla evleneyim desem gerçekten başkalarını miden almıyor. Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum. Ne yapmalı ne etmeli?

Selamlar. Bir süredir bi ilişkim var ancak her gün mesajlaşmıyoruz. Hatta 10 gün falan hiç mesahlaşmadığımız bile oluyor. Telefonda konuştuğumuzda da 2-3 haftada bir 10 dk telefonda konuşuyoruz sadece. Ve bu kişi hep böyleydi. Önceki ilişkilerinde de böyleydi. Bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum özürler diliyor bir daha böyle yapmayacağına sözler veriyor ama bir hafta her gün mesajlaşıyoruz sonra yine konuşmamalar başlıyo. 3,5 yıldır bu şekilde. Ve ben artık çok sıkıldım. Bu sebepten 15 kez falan ayrıldım her yerden engelledim, annesinden arıyor barışıyoruz, sonra babasından arıyor barışıyoruz vs. Hatta ayrılıklarımızda başka erkeklerle tanışmaya da çok fırsat verdim ama yok yani... anlayacağınız çivi çiviyi de sökemedi. Başka şehre taşındım unutmak için yok olmuyo... ben istiyorum ki günümü anlatabileyim her gün konuşalım. Çok bir şey de istemiyorum yani. Evlenmek de istiyorum ama ilgisiz bir erkekle de ömür nasıl geçer ki? Başkasıyla evleneyim desem gerçekten başkalarını miden almıyor. Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum. Ne yapmalı ne etmeli?

Mektupla haberleşseniz, daha fazla iletişiminiz olur.

Daha önceki ilişkilerinde de böyle olduğunu nerden biliyorsun? Adamın evli olmadığına emin misin?

Gözden uzak olan gönülden de uzaktır hep savunurum ne kadar uzun sürerse iletişimsizlik ilişkiye yansıyor.
Öyle güzel kandırır ki seni sana bunlar çok normal gelir. Aslında neye uğruyorsun biliyor musun tam tanımı "Breadcrumbing "
Ağzına bal çalıp kaçıyor. Seni de muhtaç ediyor.

Daha şimdiden bu adam size karşı böyleyse evlenince evin yolunu bulamaz gibi geldi bana insan sevdiğini arar sorar merak eder hem ilgisiz hemde ayrılmak istemiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım.Sadece senin çabanla yürüyecek sadece senin sevginle ilerleyecek karşılıksız bir evlilik istiyorsan evlen ama bana kalırsa bundan bi cacık olmaz

Adamın önceliği siz değilsiniz yanii .
Kusura bakmayın 3 yıl içinde görüştüğünüz sayıları hesaplayın bakalım kaç hafta ediyor yada ay

Bu nasıl bi ilişki böyle?
Sanal bile değil iletişim yok çünkü.
3 buçuk yıl bir de?
Gerçekten şaşkınlık verici.

O ilişki mi yaaa nasıl bir ilişki birşey olsa haberiniz olmaz 😅 barismayin yani bu kadar basit üç seneniz heba olmuş

Adam ölse hastalansa haberiniz olmayacak. Bu yaşadığınız ilişki değil ki. Sizden başka bir kaç tane daha vardır. Onlar da sizin gibi safsa aynı anda 3 5 kişiyi kolayca idare ediyordur.

Selamlar. Bir süredir bi ilişkim var ancak her gün mesajlaşmıyoruz. Hatta 10 gün falan hiç mesahlaşmadığımız bile oluyor. Telefonda konuştuğumuzda da 2-3 haftada bir 10 dk telefonda konuşuyoruz sadece. Ve bu kişi hep böyleydi. Önceki ilişkilerinde de böyleydi. Bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum özürler diliyor bir daha böyle yapmayacağına sözler veriyor ama bir hafta her gün mesajlaşıyoruz sonra yine konuşmamalar başlıyo. 3,5 yıldır bu şekilde. Ve ben artık çok sıkıldım. Bu sebepten 15 kez falan ayrıldım her yerden engelledim, annesinden arıyor barışıyoruz, sonra babasından arıyor barışıyoruz vs. Hatta ayrılıklarımızda başka erkeklerle tanışmaya da çok fırsat verdim ama yok yani... anlayacağınız çivi çiviyi de sökemedi. Başka şehre taşındım unutmak için yok olmuyo... ben istiyorum ki günümü anlatabileyim her gün konuşalım. Çok bir şey de istemiyorum yani. Evlenmek de istiyorum ama ilgisiz bir erkekle de ömür nasıl geçer ki? Başkasıyla evleneyim desem gerçekten başkalarını miden almıyor. Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum. Ne yap
Saçmalama bebeğim boyle adamla ömür mu geçer .ardına bakmadan kaç
malı ne etmeli?

Back
X