Mantıklı bir açıklaması var mı?

Herkese cevaplar için teşekkürler. Buraya yazmadan önce zaten canıma tak etmişti. Bende yazdım bu kişiye ve bitirdik. Sanki haksızmışım gibi bir de üste çıkmaya çalıştı.... tekrar yazar eminim ki ama artık beklemicem. Mesaj atarsa da cevap vermicem. Tek suçum sevmekti... Allah dayanma gücü versin bana ne diyim. Keşke günümüz sevgileri gibi en ufak bir tripte bende bitirebilseydim. Ama kirpiğine kadar seviyordum.... neyse o hiç sevmemiş sonuç olarak.

Herkese cevaplar için teşekkürler. Buraya yazmadan önce zaten canıma tak etmişti. Bende yazdım bu kişiye ve bitirdik. Sanki haksızmışım gibi bir de üste çıkmaya çalıştı.... tekrar yazar eminim ki ama artık beklemicem. Mesaj atarsa da cevap vermicem. Tek suçum sevmekti... Allah dayanma gücü versin bana ne diyim. Keşke günümüz sevgileri gibi en ufak bir tripte bende bitirebilseydim. Ama kirpiğine kadar seviyordum.... neyse o hiç sevmemiş sonuç olarak.
SUnu aglarken yazmissiniz cok belli ya kirpik falan. bebisim bir erkekten soz ediyoruz ya birak su pisin kirpigini adam 10 gun arazi oluyor kimbilir nerde ne halde kimlerle... sevme kirpigini sunun. Sen iliski icinde degilmissin ki uzak mesafe arkadasligi bu. Askim, bitanem, canim kelimeleri mi iliskide oldugunuzu dusundurdu eger oyleyse 3 gunluk sevgililer de hayatim diyo birbirine...
Boyle iliski olmaz.
Iletisim yoksa arada hicbi sey yoktur.
Telepatik yollarla mi iletisime gecmeyi planliyo bu adam ne bu cabasizlik. Defolsun sinirlendim.

Selamlar. Bir süredir bi ilişkim var ancak her gün mesajlaşmıyoruz. Hatta 10 gün falan hiç mesahlaşmadığımız bile oluyor. Telefonda konuştuğumuzda da 2-3 haftada bir 10 dk telefonda konuşuyoruz sadece. Ve bu kişi hep böyleydi. Önceki ilişkilerinde de böyleydi. Bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum özürler diliyor bir daha böyle yapmayacağına sözler veriyor ama bir hafta her gün mesajlaşıyoruz sonra yine konuşmamalar başlıyo. 3,5 yıldır bu şekilde. Ve ben artık çok sıkıldım. Bu sebepten 15 kez falan ayrıldım her yerden engelledim, annesinden arıyor barışıyoruz, sonra babasından arıyor barışıyoruz vs. Hatta ayrılıklarımızda başka erkeklerle tanışmaya da çok fırsat verdim ama yok yani... anlayacağınız çivi çiviyi de sökemedi. Başka şehre taşındım unutmak için yok olmuyo... ben istiyorum ki günümü anlatabileyim her gün konuşalım. Çok bir şey de istemiyorum yani. Evlenmek de istiyorum ama ilgisiz bir erkekle de ömür nasıl geçer ki? Başkasıyla evleneyim desem gerçekten başkalarını miden almıyor. Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum. Ne yapmalı ne etmeli?
başta sizin yaşadığınız şey bir ilişki değil,
İlişkiyi sen yaşıyorsun sadece hemde tek taraflı,
Onun görüştüğü başka kızlarda var buna emin ol
aldatılıyorsun ve her zaman müsaitsin bi cezbedeci yanın yok ki.
Kendini biraz kendin için geri çek ararsa açma tut kendini.
kendine saygı duy herşeyden önce ki başkası da duysun.

Back
X