Mantıklı bir şey söyleyebilecek olan var mı?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Erkek arkadaşımın birkaç ay önce tayini çıktı. Ben de yanına 3 kez falan gittim kalmaya ama babama arkadaşımda kalacağım dedim. Babam erkek arkadaşımı biliyor bu arada. Çünkü bilse izin vermeyeceğini düşündüm. Babam şüphelenmiş olacak ki anneme nerde çalışıyor ne yapıyor şimdi oturup konuşalım hep birlikte demiş. Babama doğruyu söylesem bu sefer anlayacak ve bana güvenmeyecek bundan korkuyorum. Sizce napmalıyım

Belki evlilikl ne zaman ne düşünüyorsunuz falan onları soracak. Siz arkadaşlarımla kalmaya diye x şehrini söylediniz de o da x şehrinde oturuyor diyince sıkıntı çıkar mı diyorsunuz? Ama eninde sonunda düğün zaman bile olsa hangi şehirde olduğu ortaya çıkacaktı.

Yaptığınız şeyi babanıza açıklarsanız tabi ki size güvenmeyecektir bence söylemeyin ama arkadaşım şu şehirde dediniz mi

Dürüst ol.
Aynı evde kalman çok sorunsa ve baban suphelenirse de evet o şehre erkek arkadaşımı görmeye gittim ama arkadaşımda kaldım dersin.
İleride evlilik durumu olursa zaten öğrenecek komple yalanlarin çıkmasındansa durustce söylemiş olursun hem.

Bir kez söylememek ile hata yapmışsın ama bence hatanı tekrarlama !
Bunu bir şekilde açıkla, kızarlar diye düşünüyorsan arkadasinda kaldığını ama yerleşmesi için yardım ettiğini söyle ( buda yalan gerçi ama en azindan durumu yumuşatır) söylesem kizmazlar dersen de açık açık anlat .

Yalanlarin yalanlar doğurduğunu da unutma !
Bunu ilk önerim için hatırlatayım.

babana erkek arkadaşının başka şehirde çalıştığını söyleyemezsin. bu yalan er geç ortaya çıkar. en mantıklısı oraya gittiğinde arkadaşında kalmışsın ama gündüzünde onunla görüşmüşsün gibi davranmak.

Yaptığınız şeyi babanıza açıklarsanız tabi ki size güvenmeyecektir bence söylemeyin ama arkadaşım şu şehirde dediniz mi
Şehir dışına çıktığımı bilmiyor.
Sonradan tayini çıktığını söyleyeceğim elbetteki sonuna kadar burda demiycem

Hangi sehirde oldugu ortaya tabiki çıkıcak ama daha sonra söyleyecektim tayini çıktı diye yani şimdilik burda demeyi düşünüyorum

Şehir dışına çıktığımı bilmiyor.
Sonradan tayini çıktığını söyleyeceğim elbetteki sonuna kadar burda demiycem
o zaman niye sıkıntı ettin. boşver bence anlamamıştır.
ben zannettim ki atıyorum sevgilin izmire gitti, sen de birkaç defa izmire merveye gideceğim diye izin alıp çıktın. eğer öyle bir şey yoksa pek sıkıntı yok bence

tayini şimdi çıkmış gibi davran. görüşmek isterse tayin işleriyle uğraşıyor vs de.

şehir dışına çıktığında bi sorun olsa napacaksın? şehir dışı için yalan söyleme bence.

erkek arkadaşınla olduğunu söylemesen bile en azından gittiğin ili vs doğru söyle. bi olay olur vs ailen yerini bilsin.

Yok hayır sehir disina çıktığımı söylemedim. :)

Annem biliyor anlayışlıdır ama babama söyleyemedim iste baba yani ne olursa olsun izin vermez diye düsündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…