Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cvde katildigin sosyal etkinliklerin hicbir katkısı olmuyor maalesef.Okulların tiyatro, trekking gibi kulüpleri olur. Onlara katılın kesin işe yarar. İleride cv de güzel durur.
Okuyor musunuz?Meraba arkadaşlar, benim bi süredir tek başıma çözüm aradığım bir sorunum var. sorun sosyal çevremin çok az olması.
sorun özgüveninizle alakalı mı bilmiyorum ama eğer öyleyse buna neden olan problemi çözerek başlayın derim..
bir arkadaşım vardı, kendi bakımına pek dikkat etmeyen ve kilo problemi olan bir kızdı. bu sebeple de insanlarla tanışmaya çekinir, arkadaşlarının arasında bile pek konuşmazdı.
daha sonra bir kaç yıl eğitim dolayısıyla görüşemedik ve o süreçte hem inanılmaz zayıfladı hem de çok bakımlı bir kız oldu..ve hali tavrı bile değişti.. daha özgüvenli, daha g,r,şken bir kız oldu.. sosyal çevresini anlatmak bile istemiyorum zatenyani bu tarz bir probleminiz varsa önce onu halletmekle başlayın derim
Üni okuyorumKaç yasinda olduğunuza göre değisir bu. Ama sivil toplum kurulusları,halk egitim ya da özel kurslar, spor salonlari sosyal çevre böyle edinilir. Kamplar trekkinglerde olabilir.
Ben cogu arkadaşımla sivil toplum kuruluslarında tanıştım. Bir de benim gittigim.halk oyunlari kursu vardi cok güzel ekip olmuşlardi. Ama genellikle 35 yas üstü olduğu için ben pek takılmazdim onlara. Acilislara etkinliklere beraber giderlerdi. İftar yaparlardi beraber.
EvetOkuyor musunuz?
21Kaç yasinda olduğunuza göre değisir bu. Ama sivil toplum kurulusları,halk egitim ya da özel kurslar, spor salonlari sosyal çevre böyle edinilir. Kamplar trekkinglerde olabilir.
Ben cogu arkadaşımla sivil toplum kuruluslarında tanıştım. Bir de benim gittigim.halk oyunlari kursu vardi cok güzel ekip olmuşlardi. Ama genellikle 35 yas üstü olduğu için ben pek takılmazdim onlara. Acilislara etkinliklere beraber giderlerdi. İftar yaparlardi beraber.
Her seye vakit buluyorsak bunlara da bulabiliriz bence spor dediğin haftada 3 saat. Dinlendin ettin vs.. diyesiye 6 saat. Sosyal etkinlikler de öyle hafta sonlari katilirsiniz arada bir kamp yaparsiniz.Çoğu zaman vakit bulamıyorum zor bir bölümde okuyorum