Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa canım kaybedecek hiç birşeyin yok söyle , ima et.
O belki abin arada diye çekiniyordur.
bence abine bahsetmesen çünkü bunun bir adı olacak mı olmayack mı :26: sen abinin arkadaşıyla abin dışında ortak bi arkadaş yok mu kine biliyim aracı şart gibi ya da arkadaşların dediği gibi faceden filen adım at
hayırlıysa olsun kalbinin sesini dinle mantıklı ve sağlıklı kararlar hangisi sana göreyse bi adım atmalısın
![]()
Bence soyleme birsey. Ama su yeni kizla olan iliskisini kiskandigini belli eder harektlerde bulun, senin ondan hoslandigini anlayacak seyler yap. Senin ondan hoslandigini cakarsa ve eger onun da gonlu varsa sana yakinlasir zaten.
inşallah cnm bol şans diliyorummAmin, hayırlıysa olsun. Ama dediğiniz gibi ben kalbimin sesini dinlemekten yanayım sanki. Umarım saçma bir şey yapmam. facede eklemek şimdilik en mantıklısı gibi görünüyor..
bence faceten ekle sohbette açık karşılaşıtıgnız bir sırada selam ver ki bence o sana selam verir öyle bir muhbet ortamı oluşur zaten.. devamıda gelir diye düşüyürum.Şansın açık olsunnn :) ve bence yeni biryle görüşmeye başladıysa yeni birşey demekki ve geç kalma bence ! zamanla onların arasındaki bağ kuvetlenebiliir...elini çabuk tut:)
sana hemen aynı şeyi yaşamış olan kuzenimden bahsetmek istiyorum. aynı şekilde aşık oldu abisinin arkadaşına. korktu çekindi sakladı ama vazgeçemedi. kalbine dayanamadı pes etti. çocuğun kız arkadaşı oldu o dönem. kuzenim dayanamadı. görüşmeye başladı onunla. gittiği yerlere gitti. maçlarını izlemeye gitti. msnde sohbet etti vs. onu kıskandığını da asla saklamadı. her durumda çocuğa gülümseyerek bakıyodu. sonra çocuk sevgilisinden ayrıldı hiç bi sebep göstermeden kimseye bişey demeden. yalnız bu süre zarfı çok az değil 8 aylık bi zaman dilimi. sonra çocuk askere gitti ve gitmeden görüştüklerinde kuzenime döndüğümde aynı sevimlilikle gülümsemeye devam et sakın büyüme demiş. kuzenim vazgeçmiş gbiydi artık. baktı olmuyo çocuk bakmıyo ne yapayım dedi bıraktı işin peşini. ama çocuk askerden döndükten sonra kuzenimle görüşmek istedi. arkadaş olarak görüştüler arasıra iki üç ay falan. bi gün kuzenime görücü geldi. tanıdık bir aile. çocukta bunu öğrenmiş. kuzenimle görüştüklerinde sen kimseyle evlenemezsin demiş ve bir gün sonra kuzenimin abisine (o da kuzen ama böyle anlatabildim isim kullanmadan) ben kardeşini seviyorum iznin olursa ailece tanışmaya gelmek istiyoruz demiş. veee üç yıldır evliler. çooook da mutlular...
bunu anlattım ama herkesin böyle bişey yaşayacağı anlamına gelmiyor bu tabiki:) bence yine de saklama. işin ucunda yarın pişman olmak var. kader kısmet bu işler. hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. söyle, belli et ya da ne bileyim arkadaş ol. hayırlısı neyse o olsun
inşallah cnm bol şans diliyorummgelişmeleri de merakla bekliyoruz
inşallah yüzün gülsün sevgin ,aşkın karşılıksız kalmasın
![]()
Tatlım ben kendi yaşadığım acı tecrübeden yolaa çıkarak şöyle söyleyim.
Şuan için birşey söyleme zamana bırak.
Bende çok sevdim.
düşünmeden geçen saatim olmazdı.
sonunda söyledim ama kilom yüzünden reddetti beni.
O an yer yarılsa içine girsemde hiç çıkmasam dedim.
İlk zamanlarında dayanamıcakmısım gibi hissediyordum.
Başkalarıyla görüştü, ben kıskançlıktan hastanelere düştüm.
Umrunda olmadı.
2 yıl geçti üstünden ama şuan çok ama çok iyiyim.
Hayatımda kimse yok.
Söylediğim için asla pişman olmadım.
İçimde kalmadı, kendi yüzünü göstermiş oldu.
Yüreğe değil, yüze bakan bir insanmış.
Şimdi biliyorum ki beni hiç kimse sevmese bile üzülmem.
Hayat çünkü bu mucizlerle dolu.
Uygun bir zamanını bekle söyleceksen.
Gerisi zaten nasipten öte değil...
tabii ki atmalısın bence ekledim ama sorun olur mu gibisinden klasik bi mesajla başlayabilirsinKızlaaar.. Cevap verenler hatırlayacaktır konumu. Burda yazılanlardan bulduğum destekle faceye eklemeye karar verdim ama bir türlü cesaret edemiyordum. En son abimin hesabından neler yapmış diye bakınırken şu şiiri paylaştığını gördüm:
Yanımda değilsin,ama boyuna seni anmadayım,benimlesin sen.
Gönlüm görüyor seni gözümde kaybolsan da.
Göz, sevdiğini,gördüğünü yitirebilir;
can gözüyse gördüğünü boyuna görür-durur...
- Mevlâna Celâleddin-i Rûmi -
Normalde öyle şiirler şarkılar paylaşan bir insan değildir. Bunu görünce çok moralim bozuldu kimbilir kime gönderme yapıyor diyeve o an cesaret edip ekledim facede. Kabul etti ve o şiiri siliverdi beni kabul ettikten sonra. Anlam veremedim açıkçası niye olabilir.. Her neyse.. Özetle; hem sizi haberdar etmek için, hem de yine sizden fikir almak için yazıyorum. Ekledim ama yine bir adım atmam gerektiğini düşünüyorum. Mesaj atmalı mıyım sizce? Yada nasıl bir giriş yapmalıyım?
Kızlaaar.. Cevap verenler hatırlayacaktır konumu. Burda yazılanlardan bulduğum destekle faceye eklemeye karar verdim ama bir türlü cesaret edemiyordum. En son abimin hesabından neler yapmış diye bakınırken şu şiiri paylaştığını gördüm:
Yanımda değilsin,ama boyuna seni anmadayım,benimlesin sen.
Gönlüm görüyor seni gözümde kaybolsan da.
Göz, sevdiğini,gördüğünü yitirebilir;
can gözüyse gördüğünü boyuna görür-durur...
- Mevlâna Celâleddin-i Rûmi -
Normalde öyle şiirler şarkılar paylaşan bir insan değildir. Bunu görünce çok moralim bozuldu kimbilir kime gönderme yapıyor diyeve o an cesaret edip ekledim facede. Kabul etti ve o şiiri siliverdi beni kabul ettikten sonra. Anlam veremedim açıkçası niye olabilir.. Her neyse.. Özetle; hem sizi haberdar etmek için, hem de yine sizden fikir almak için yazıyorum. Ekledim ama yine bir adım atmam gerektiğini düşünüyorum. Mesaj atmalı mıyım sizce? Yada nasıl bir giriş yapmalıyım?
tabii ki atmalısın bence ekledim ama sorun olur mu gibisinden klasik bi mesajla başlayabilirsin
canım mutlaka bir adım atmalısın yani bir selam vererek mesela