Mantıklı düşünemez oldum, ne olur bi yardım edin. :'((

İyi geceler hanımlar.. Size ne zamandan beri danışmayı düşünüyordum bu konu hakkında ama ne yazıkki bu şekilde değil.. Nereden başlasam bilemiyorum ama giriş yapıyorum, aşığım.. Umutsuzca, deli gibi, imkansıza aşığım.. Abimin çok yakın bir arkadaşına aşığım. :50: Ama öyle ki, ne bunu söyleyebileceğim bir samimiyetimiz oldu, ne de ondan karşılık alacak bir ortamım.. Hayaliyle yaşadım hep.. Bir adım atmalı mıyım acaba diye düşünürdüm ki az önce biriyle yeni yeni görüşmeye başladığını öğrendim. Öyle canım yanıyor ki tarif edemem.. :43: Yapacak hiçbir şeyim yok aslıda ama bir yanım da diyor ki söylersem hiçbir şey kaybetmem. En kötü ihtimalle reddeder.. Ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Bi yardım edin, fikir verin ne olursunuz.. :'(

ahhh canım yaaaa.Bence söylemelisin aklına düşmelisin onunda senin ona karşı duygularını bilsin ...

Sohbetteyken falan selam versem diyorum bazen ama size danışmak istedim bi önce. Ayrıca paylaştığı şiiri benim arkadaşlık davetimi kabul ettikten hemen sonra silmesine bir tek ben mi anlam yüklüyorum? :( O konuda yorumu olan yok mu?

O şiiri okuma fırsatın olduysa kabul ettikten sonra şöye diyebilirsin. Profilinde çok güzel bir şiir paylaşmıştın,Beğenecektim ama kaldırmışsın:1:
Saçma olurmu bilmiyorum ama hem merakın gider hemde burdan bir sohbet başlamış olur.Nasıl fikir:34:

Son düzenleme:
ay dıger yorumları okumadan yazdım e tama ıste facende warmıs daha ne kur ordan sohbetı ama cokta ustune atlama nazık nazık ılgını bellı et...zaten gonlu varsa yanasır oda..

eheh evet fark ettim önceki yorumu görmediğini. :) aynen, öyle çok abartamam. bi şekilde bi giriş yapmam lazım ama. o son cümle beni benden aldı yalnız, gönlü varsa demişsin ya, o ihtimal bile bi kıpır kıpır etti içimi. :)

ahhh canım yaaaa.Bence söylemelisin aklına düşmelisin onunda senin ona karşı duygularını bilsin ...

Ben de sonuç olumsuz olsa bile en azından aklına düşerim diye düşünüyorum, bu yüzden istiyorum işte.. Bana farklı gözle baksın ya çok aşığım! :'(

eheh evet fark ettim önceki yorumu görmediğini. :) aynen, öyle çok abartamam. bi şekilde bi giriş yapmam lazım ama. o son cümle beni benden aldı yalnız, gönlü varsa demişsin ya, o ihtimal bile bi kıpır kıpır etti içimi. :)

aHH CANIM İNŞ ONUNDA SANA KARŞI HİSLERİ VARDIR SEN BAYAA AŞIKSINNNN

O şiiri okuma fırsatın olduysa kabul ettikten sonra şöye diyebilirsin. Profilinde çok güzel bir şiir paylaşmıştın,Beğenecektim ama kaldırmışsın:1:
Saçma olurmu bilmiyorum ama hem merakın gider hemde burdan bir sohbet başlamış olur.Nasıl fikir:34:

Yok canım okumamıştım. :) En son abimden baktım profiline, beni kabul ettiğinde gitmişti o şiir. Niye sildi onu hala düşünüyorum ama.

aHH CANIM İNŞ ONUNDA SANA KARŞI HİSLERİ VARDIR SEN BAYAA AŞIKSINNNN

İnşallah canımm.. Evett, rüyamda, hayallerimde her yerde o var. Aylar oldu onu görmeyeli ama hala onu ilk gördüğüm zaman hissettiklerimi hissediyorum. Söylediği tüm sözcükler tek tek aklımda.. :17: Bir de kimse beğenmiyor, çirkin kara kuru oluyor herkesin yorumu :) Ama kimse bilmiyor ki o bana göre dünyanın en yakışıklı, en kusursuz erkeği.. :(

Yok canım okumamıştım. :) En son abimden baktım profiline, beni kabul ettiğinde gitmişti o şiir. Niye sildi onu hala düşünüyorum ama.

İnşallah karşılıklıdır bu hisler.Çok aşıksın belli :31: Ama onun abinden çekinmesi çok büyük bir olasılık.
Bazıları var ki hiç çekinmeden direk konuşuyolar.Kuzenim için olmuştu bu,abisine en yakın arkadaşı ailemi yollicam niyetim ciddi demişti.
Kuzenim istemedi tabi :31:

İnşallah canımm.. Evett, rüyamda, hayallerimde her yerde o var. Aylar oldu onu görmeyeli ama hala onu ilk gördüğüm zaman hissettiklerimi hissediyorum. Söylediği tüm sözcükler tek tek aklımda.. :17: Bir de kimse beğenmiyor, çirkin kara kuru oluyor herkesin yorumu :) Ama kimse bilmiyor ki o bana göre dünyanın en yakışıklı, en kusursuz erkeği.. :(

ayyyy en kısa zamanda içindekileri ona söyleee o zamannnnn vakit kaybetme

İnşallah karşılıklıdır bu hisler.Çok aşıksın belli :31: Ama onun abinden çekinmesi çok büyük bir olasılık.
Bazıları var ki hiç çekinmeden direk konuşuyolar.Kuzenim için olmuştu bu,abisine en yakın arkadaşı ailemi yollicam niyetim ciddi demişti.
Kuzenim istemedi tabi :31:

Bir şey hissedip hissetmediğini bilemiyorum tabii ama hissetse bile çekineceğine eminim evet. En yakın arkadaşı çünkü abimin, kardeşim diye hitap ettiğinde falan nasıl üzülüyorum. :(

ayyyy en kısa zamanda içindekileri ona söyleee o zamannnnn vakit kaybetme

Böyle giderse gözümü karartıp aşığım sana diye çıkacağım zaten bir gün karşısına. :17: Ama önce bir şekilde muhabbet kurmam lazım, selam falan vermeliyim. Umarım size iyi haberler veririm. Teşekkür ediyorum hepinize. :kkk:

bence açılma kesinlikle, o seni fark etmeli..Eğer sen ona aşkını itiraf edersen o da abine söyler gibi geliyor bana

canım dediğim gibi sohbette mutlaka selam ver ilgini belli et yoksa çocuk nerden anlayacak yazmassan etmezsen

bence açılma kesinlikle, o seni fark etmeli..Eğer sen ona aşkını itiraf edersen o da abine söyler gibi geliyor bana

Ayy Allah korusun. Sanmıyorum öyle bir şey yapacağını ama zaten vazgeçiyorum yavaş yavaş. sadece ilgimi belli edebiliirm. Uzun uzun düşünmem lazım bu açılma işini.

hiçbirşey söyleme canım bence söyleyip üzüldüğünle kalırsın genelde erkekler arkadaşlarının kız kardeşlerinden genelde uzak durmaya çalışırlar,umarım gönlün başka birine kayar

hiçbirşey söyleme canım bence söyleyip üzüldüğünle kalırsın genelde erkekler arkadaşlarının kız kardeşlerinden genelde uzak durmaya çalışırlar,umarım gönlün başka birine kayar

Ya orası da var aslında. Dün abimin kız arkadaşıyla konuştuk bu konu hakkında uzun uzun. Abim ona arkadaşlarına çok güvendiğini anlatıyormuş. Ailemi, seni gözüm kapalı emanet edebileceğim arkadaşlarım var demiş. Ve özellikle belirtmiş malum şahsı. Mesela demiş, ona kardeşimi bile seve seve emanet ederim. Benim o konuda takıntım yoktur, keşke bir gün karşıma çıkıp biz birbirimizi seviyoruz deseler çok sevinirim demiş. Çok garibime gitti aslında o kadar arkadaşının içinde özellikle onu söylemiş. Hissetti mi ne yaptıysa artık. :1: Bunları bi bilse, belki farklı gözle bakardı bana. :43:

Back
X