Mantıklı düşünemiyorm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadslar nasıl anlatsam ama öyle bir hata yaptım kı telafisi olacakmı bilmiyorm.8 yıldır konusuyoruz erkek arkadasımla 2 sene oldu askerden geleli ve 2 senedir aynı yerde calısıyor. kendi halımız de kendi yagımızla kavruluyorz.işte biriktirdiği parayla bir araba aldı. biraz da bana verdi iki milyar civarı ben saklıorm. aramızda yıllardan beri allah nasip etmesin kötü birsey olmadan namusumuzla büyüdük .hep ugrastık kendi ayaklamızın üstünde durmaya calıstık hep. 3 defa istediler beni bu süre zarfında ama annem ilk basta asla olmaz dedi son ikisinde de devamlı erteledi 22 yasındaym. gecenlede bizim bir yazlık var oraya gittik birlikte onu da birileri bizim plakayı almıs ananemlere telefon etmiş bir plaka sizim eve girdi diye. ananemlerin yazlıgı annem bana soruyor plakayı jandarmaya vereceklerini söylüyor.bende diyemedim bendim diye ne bileyim cekindim hani hata oldugunu biliyorm ama biz baska bir hata yapmadık önce namus bildik yani bana hiçbir konuda zarar vermedi yasadıgım yer küçük ve buradaki kızların nelerini duyuyorm ve midem bulanıor. kendimi cok caresiz hissediyrm. bende istemezdim böyle olmasını bende nişanlım olsun isterdim ve beni cok istediler simdi alıp basını kacmak istiyrm herkezden cok kötüym

ve imkanımız oldugu halde annem ve babamı bırakıp kacmayı düşünmedim ben nerde hata yaptm belki kaçsaydım daha iyi mı olurdu bilmiyrm hiçbirsey düsünemiorm o yüzden burada paylastım hanı karar veremicek kadar kötüym pişmanım

ilk önce eve girenin sen olduğunu annene söylesen iyi olur.
Çünkü alah korusun plakayı verirse dediğin gibi jandarmaya sevgilinin başına iş açıcaksın...
Anlamadığım bir diğer konu ise annen neden erteliyor hep?

bence kaçma fikrini hiç düşünmeyin
herkesin gönül rızasını alıp yapmak en doğrusu
o giden kişilerin siz olduğunuzu söyleniz anneniz ne der

evet aslında sevdiğim de anlamıyor bende acık ögretim okuyorm biraz daha toplasın parasını diyor sende 2, sınıfa gec söyle böyle her seferinde degişk seyler yani . durumu daha iyi olsun istiyor aslında yanı cok iyi degil diye istemiyorlar gecindiremez die ama gayet iyi geciniriz biliorm neyse birde ırk diyor birsürü sebep bunaldım yani

bence kaçma fikrini hiç düşünmeyin
herkesin gönül rızasını alıp yapmak en doğrusu
o giden kişilerin siz olduğunuzu söyleniz anneniz ne der

blmiyorm cevabını ama cok birsey demez yine de anneme babama saygım var cok yanı yüz göz gibi geldigi için diyemedim ben. kacma fikrini düşünmedik ama yanı buralarda küçük yer yıllardan beri eskiden ablasına giderdik ama nişlan yok bişi yok cok istediler hani ablasının kayınvalıdesi göçtü alt kata oraya da gidemioz artık millet bir degişik bakıor bizde oraya gidelm dedik yanı elimize yüzümüze bulastı hersey gibi

nur sen neden annene demedinn?? plakayı verdier diyelim ne olcak pekii?? ayrıca kaçmak çözümmü?

eve nie gidiyosunuz anlamadımki illa evde buluşmanız şartmıı ?

Herkesin çok parası olucak diye bir şey olamaz ki...
Bu hayata çok rahat bi şekilde başladınmı gerçekten çok zorluk çekilir diye düşünüyorum...
insan biraz sıkışmalı ki herşeyin değerini anlasın ve kendi ayakları üstünde durabilsin...
Kendi adıma konuşmak gerekirse ben çok rahatta büyüdüm şuana kadarda çalışmadım bu yaşıma rahatlıkla geldim ama benim için inan hiç ii olmadı bi işte çalışmaya kendi ayaklarımın üstünde durmaya çekiniyorum ve korkuyorum...Yapamam edemem gibi geliyor...
Demek istediğim o ki her insan belli yaşlarda bazı güçlükleri ve zorlukları kendi kendine aşmasını bilmeli ...
Yoksa çok zayıf olur...
Aileler bazen iyi yaptığını düşünürken daha kötü yapıyorlar diye düşünüyorum...

hayır evde bulusmanın sart oldugu filan yok arkadaslar burası küçük yer bir kafe acık degil işi geregi 6 dan sonra nereye gidebiliriz ki arabanın içinde oturuyorduk soguk hani nerden gittim bende bilmiyorm işte olacagı var ya evdfe bulusmak sart olsa dı zaten 8 senedir giderdik ya ilk degil görüsmemis 14 yasından beri görüsüyorz

eve gitmelerinin sebebi belli degil mi arkadaslar saf oldunuz iyice

nur hadi diyelim çok iyi davranıyo sana bi dediğin iki olmuyo sevdiğne eminsinn ve ailenin dırdırına dayanamadın kaçtınız..peki bu adam evlenince hiçmi değişmicek kısıtlamicak seni?? aynı evde olunca herşey çok farklı oluyo bak neler duyuyoruz burda evli arkaaşlar ne konulara açıyorlarr sen bi günlüğü okusana bak orda latifeelif ne yazmış belki birderr solur sana canım

anneme babama hiç yanlıs yapmadım bu yasıma bu ılk hatam ama keske nişanlı yada sözlu olsadık ve ben bu kadar üzülüp utanmasadım anlayan anlar ayrıca beni yanı yasayan evde bulusmak sart olsadı ev zaten sinsice ayarlanırdı

arkadaşlar burda sizden yardım istemiş ne yaptığı neden yaptığı filan değilolan olmuş bişeyi sorgulamayalım da yardımcı olalım..
bence annene açık açık söyle..sonra başına iş alma..arabada oturmakta ne varmış anlamış değilim..

Tatlım ben o yazımı maddi konular için dedim...
Ama evde buluşma konusunada gelince, her evde buluşan sevişip cinsellik mi yaşıyor allah aşkına.normal bi şekilde oturamaz mı muhabbet edemez mi iki sevgili?
İnsanlardan uzak kalıp kafa dinlemek isteyemez mi?
Hemen başka yerlere çekiyorsunuz...
araba var altlarında isteseler sizin düşündüğünüz şeyi istedikleri herhangi bi yerde yaparlar....
Hemen evde görüşmek şartmı diyosunuz.

zaten bu yıla kdar oturuyorduk da bilmiyorm işte yani bu arada bazı arkadaslar degelerini yitirmiş ayrıca onlareın da evi var devamlı gidip geliyorm annesiyle cok iyiyiz basbasa da kalıyorz bizim evi mı bulcam yanı arabada da yaparm illa birsey yapsam yanı siz degerlerinizi ciddedn yitirmişsiniz cevap beklemiyorm konumun da kapanmasını istiyorm size hesap vermek için acmamıstım objektif olamıorm belki hatalarımı görüp yardımcı olursunuz die herkeze tesekkürler bu arada

belki annen de tahmin etmiştir o yüzden sana sormuştur...sen söylesen biz gittik diye belki de kimseye çaktırmadan sorunu çözecek..
ama jandarmaya verirlerse herkes duyar durumu..

nur neden eleştirlere gelemiyorsunn ben bunu analamadım?? madem bir konu açıyorsun illa seni pofpoflicak değilizkii illa senin istediğin cevapları vericekk değilizki illa aa çok güzel aferin diyecek değilizkiii lütfen eleştirlere açık ol birdaha konu açmak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…