- Konu Sahibi EU1
-
nur neden eleştirlere gelemiyorsunn ben bunu analamadım?? madem bir konu açıyorsun illa seni pofpoflicak değilizkii illa senin istediğin cevapları vericekk değilizki illa aa çok güzel aferin diyecek değilizkiii lütfen eleştirlere açık ol birdaha konu açmak istersen...
niye beni pohpohlamanı isteyim arkadasım ben yanlızca zaten yanlıslarımı görmeniz akıl vermeniz için actım konuyu arkadasım o mevzulara tasıcanız aklımdan gecmedi de o yüzden tepki verdim yanı indanlar yanı ben genelde düsene yardımcı olurm düşmesedin demem canım benim
off ya gerçekten sıkıcı bir durum.Benimde 8 senelik bir ilişkim var ve annemlerin inadını kırmaya çabalıyoruz bizde.çok zor ve sıkıcı bir durumdur bilirim.:a015:
yalnız sen daha 22 yaşındasın ve annenin endişe etmesi belkide bu yüzden.gerçekten evlilik için ufak bir yaş gibi..neyse konu bu değil,umarım en yakın zamanda sorunların çözülür,eğer senin için hayırlı olucaksa sevdiğinle bir araya gelirsin.
Bunları şimdilik bir kenara bırakıp ilk etapta şu plaka mevzusunu çözmen gerek,eğer sizin olduğunuzu öğrenirlerse annenin sevgiline karşı tepkisi artacaktır diye düşünüyorum,artık onu hiç istemez..bi şekilde bu konuyu kapatamazmısınız acaba,yanlış görülmüş,evde herhangi bir olay olmamış sonuçta(hırsızlık vs) falan gibi.Ne bilim düşünüyorum ama..:sm_confused:
Arkadaşlar burada konu Nur'un evde sevgilisiyle ne yaptığı değil ki. Ne isterse yapar, bizlere düşmez bunu yargılaması. Konu annesinin plakayı jandarmaya vereceği sorunu. Ki böyle bir şey olursa her ikisi için de hoş olmaz.
Nurcum annen ilişkinizi zaten biliyormuş, bence ona anlatacağın anda yaşayacağın sıkıntı, plakanın jandarmaya verilmesi durumunda çekeceğin sıkıntıdan bin kat daha az. Söyle bi an önce olsun bitsin.
Annen de hayır demiyormuş zaten, erteliyormuş sadece, o da kendi çapında haklı, biraz daha büyüyün, biraz daha olgunlaşın, düğün dernek zamanında olsun istiyordur, haklıdır. Ama 8 yıllık bir ilişkiye hayır diyeceğini sanmıyorum. Söyle kurtul bir an önce bu stresten, yorma kendini bu kadar bak sinirlerin bozulmuş iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?