• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı düşünemiyorum lütfen bir akıl verin

zeynebim03 evet mantıklı olamadığımı ifade ediyorum zaten inkar etmiyorum ama şuana kadar konuştuğum kadarı ile bana sanki çok iyi bi insanmıs gibi geldi belkide hoşlandığım için eksik taraflarını göremiyorum bilmiyorum...Acele etmiyorum şuana kadar evliliği düşünmedim zaten bu insan karsıma çıkınca ilk defa düşünmeye başladım şuana kadar zaten hep reddettim tanıma gereği bile duymazdım kimseyi...ama bu sefer yapamadım bilmiyorum...

KiymiziAba 20 yaşındaki bi kız 30 yaşındaki bi adamın neresinden hoşlanır diyorsun iyi hoşta bu benim elimdeki birşey olsa keşke...Evlilik düşüncesini kafandan at diyorsun haklısın zaten dediğim gibi 27'ye kadar düşünmem diyordum hep bu zamana kadar...O kadar çok kafamı karıstırdıki düşünmediğim şeyleri düşünmeye başladım...

daha yolun başındasın ne adamlar cıkar
üniversite okumana bak
evlenipde niye okumadım diye dövünmenin bi alemi yok...
aranızdaki yaş farkı? ailenin tepkisinide az cok biliyosun
eee bu adamla evlenmek için daha sebebin olmasılazım:hulya:

Ailemin tepkisini biliyorum annem ılımlı böyle yaş durumlarını hiç takmaz kafaya ama abimle babam beni gözüyle bile görmek istemeyecektir eminim kaydirigubbakcemile

geçen sene eylülde düşük yaptım bu sene çok istiyoruz ne olur kızlar akıl verin banamafoldumben

canım sen bi konu aç istersen yada hamilelik belirtileri topiğine yaz
ay çok şeker yaa nasıl telaşlanmış

zeynebim03 evet mantıklı olamadığımı ifade ediyorum zaten inkar etmiyorum ama şuana kadar konuştuğum kadarı ile bana sanki çok iyi bi insanmıs gibi geldi belkide hoşlandığım için eksik taraflarını göremiyorum bilmiyorum...Acele etmiyorum şuana kadar evliliği düşünmedim zaten bu insan karsıma çıkınca ilk defa düşünmeye başladım şuana kadar zaten hep reddettim tanıma gereği bile duymazdım kimseyi...ama bu sefer yapamadım bilmiyorum...

KiymiziAba 20 yaşındaki bi kız 30 yaşındaki bi adamın neresinden hoşlanır diyorsun iyi hoşta bu benim elimdeki birşey olsa keşke...Evlilik düşüncesini kafandan at diyorsun haklısın zaten dediğim gibi 27'ye kadar düşünmem diyordum hep bu zamana kadar...O kadar çok kafamı karıstırdıki düşünmediğim şeyleri düşünmeye başladım...

canım baştan al bi oku yazılanları bir kiş olumlu bişey sölemişmi..olucak şey diil gerçekten bak senin üniversite hayalin var...sana şunu garantisini veriyorum ayrıca bi gir o ortama ne kadar değişicek fikirlerin şu an sen evet dediğin gbi onun sdce olumlu yanlarını görüosun belkide görmek istysn..ama bence düşünme ısrarla sölüyorum uyum sorunu yaşarsınız o senden bi çok konuda daha tecrübelidir ve bu konuda sana sabırlı olamıcak..ii düşün ve ona göre adım at...

ben aranıza yeni katıldım nasıl konu açıcam topik ne bilniyorum özür dilerim yardımcı olurmusunuz bana rica etsem

sen hele bi ünv ye git ondan sonra gel buraya... o ortama girince o adamı görcek mi gözün bakalım... 12 yaş büyük bir adamla ilişki yaşamak ünv hayatnın bütün eğlencesini bir çırpıda yok etmek demektir... senin gibi kararsız birinin o ortamı elinin tersiyle itmesi ne demek tahmin edebiliyorum... sonunda bunalıma girer,herşeyden soğursun... iyi düşün demiyorum düşünme bile... 2 senedir ünv ortamındayım ve inan o arkadaş ortamı hiç bişeye değişilmez... her şey zamanında güzel... hayatı 12 sene ilerden yaşamak demiş bi arkadaş çok da doğru söylemiş...
ve KıymızıAba ya katılıyorum... biraz evlilik korkusu var sende...

sen hele bi ünv ye git ondan sonra gel buraya... o ortama girince o adamı görcek mi gözün bakalım... 12 yaş büyük bir adamla ilişki yaşamak ünv hayatnın bütün eğlencesini bir çırpıda yok etmek demektir... senin gibi kararsız birinin o ortamı elinin tersiyle itmesi ne demek tahmin edebiliyorum... sonunda bunalıma girer,herşeyden soğursun... iyi düşün demiyorum düşünme bile... 2 senedir ünv ortamındayım ve inan o arkadaş ortamı hiç bişeye değişilmez... her şey zamanında güzel... hayatı 12 sene ilerden yaşamak demiş bi arkadaş çok da doğru söylemiş...
ve KıymızıAba ya katılıyorum... biraz evlilik korkusu var sende...

Zaten üniversite okumamak gibi bir şeyi aklımdan bile geçirmiyorumki mafoldumben sadece ya ikisini birlikte yürüteceğim yada reddedeceğim yoksa üniversite hayallerimi bırakıp çoluk çocuğa karısmayı asla düşünmüyorum evlilik korkum asla yok böyle düşünmeyin diyorumya Sadece ilk defa bi kişiye karsı böyle bir düşüncem oldu sebebini bende bilmiyorum ama kesinlikle evlilik korkusu değil bu :1no2:

Feryal06 öncelikle ne yapmak istediğine karar vermelisin. okumak mı evlenmek mi?

eşin olacak adamda neler istediğini belirlemelisin.

20 yıl sonrasını düşün nerede olmak istersin? bazı şeylerin içinde ukde kalmasını mı istersin, her şeyi zamanında yaşamamış olmayı mı? fisfisfis

senin daha yaşayıp göreceğin çok şey var. üniversite düşünüyorsun. orası insanı değiştirir. ilgilerin,beğenilerin değişir,dünya görüşün hayattan beklentilerin değişir. seçeceğin eş değişirşakkıdı

karşındaki adam senin geçtiğin yollardan çoktan geçmiş ve artık aile kurma peşinde. zeynebim03ün dediği gibi onunlayken hayatı 12 yıl ileriden yaşamak zorunda kalacaksınbuyrunnnnnnnnn

Tabikide okumayı istiyorum fakat bu 4. girişim olacak sınavlara Ailemin bitmek bilmeyen istekleri ve yapabileceğimden fazlasını istemesi yüzünden 4. kez giriyorum hiçbi zaman istedigim fakülteyi kazandıgım halde ikna edemedim babamı hep daha fazlasını bekledi benden 4 yıllık üniversite kazanmama rağmen kendi istedigi bölümü okumamı istedi..Bendede her seferinde yenilginin verdiği bi bıkkınlık oluştu ama ne kadar istedigimi anlatamam zaten...ıstemedigim bi bölümü okumakla zaten içimde bir ukte olacak fakat hiç okumamak daha bi üzecek beni biliyorum...Sanırım haklısınız yarın konusacaktık zaten kesin kararımı söyleyeceğim biraz üzülsemde madem herkes olumsuz düşünyor reddetmek en doğrusu olacak benim beynim durmus vaziyette artık

Back
X