zeynebim03 evet mantıklı olamadığımı ifade ediyorum zaten inkar etmiyorum ama şuana kadar konuştuğum kadarı ile bana sanki çok iyi bi insanmıs gibi geldi belkide hoşlandığım için eksik taraflarını göremiyorum bilmiyorum...Acele etmiyorum şuana kadar evliliği düşünmedim zaten bu insan karsıma çıkınca ilk defa düşünmeye başladım şuana kadar zaten hep reddettim tanıma gereği bile duymazdım kimseyi...ama bu sefer yapamadım bilmiyorum...
KiymiziAba 20 yaşındaki bi kız 30 yaşındaki bi adamın neresinden hoşlanır diyorsun iyi hoşta bu benim elimdeki birşey olsa keşke...Evlilik düşüncesini kafandan at diyorsun haklısın zaten dediğim gibi 27'ye kadar düşünmem diyordum hep bu zamana kadar...O kadar çok kafamı karıstırdıki düşünmediğim şeyleri düşünmeye başladım...
KiymiziAba 20 yaşındaki bi kız 30 yaşındaki bi adamın neresinden hoşlanır diyorsun iyi hoşta bu benim elimdeki birşey olsa keşke...Evlilik düşüncesini kafandan at diyorsun haklısın zaten dediğim gibi 27'ye kadar düşünmem diyordum hep bu zamana kadar...O kadar çok kafamı karıstırdıki düşünmediğim şeyleri düşünmeye başladım...