• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı düsünemiyorum..

canım acaba sınavdan önce aşırı heycanlanıyo olabilirmisin?bende heycandan bildiğim soruları yapamazdım,şimdi öğrencilerimi hiç sıkmıyorum sınavda hatta yüz bulup hocam bu sorunun cevabı neydi diyolar daha neler diyorum:)))

Eczanelerden bilgi alabilirsin. Günlük kullanabileceğin çayları da mevcut.
Yapacak birşey yok demişsin.Yapacak çok şey var. Lütfen önce kendine güven!
Neredesin ne okuyorsun bilmiyorum ama sana bir sır vereyim:
NE KADAR ZEKİ TAVUK OLURSAN OL, OTURMADAN YUMURTLAYAMAZSIN!
çalış, çalış, çalış...
Yılma lütfen. Atatürk ü hatırla mesela... Ne kadar zorluklar yaşamış. Savaşlar,yokluklar,kayıplar,sürgünler... Ama en sonunda Türkiye yi kurtarmış.

Ay benim mesajlarım ikişer iişer geliyor. Anlayamadım. Kusura bakmayın nolur! Silemiyorumda

Son düzenleyen: Moderatör:
birde birşey daha söyleyeyim mesela ben dil konusunda yani ingilizcede ne kadar yğun eğitim aldıysam her sınavda başarım sıfırdı-ki hala anlamam,annemin durumu anlattığı bir psikolog benim bu derse baştan beynimi kapamış olabileceğimi söylemiş,eğer sende baştan asla yapamam ne olursa olsun çalışsamda anlamıyrum dersen beynin bilgileri kendiliğinden tutamıyo olabilir,pozitif düşün,inşallah başarıyla diplomanı alırsın canım:29:

Eczanelerden bilgi alabilirsin. Günlük kullanabileceğin çayları da mevcut.
Yapacak birşey yok demişsin.Yapacak çok şey var. Lütfen önce kendine güven!
Neredesin ne okuyorsun bilmiyorum ama sana bir sır vereyim:
NE KADAR ZEKİ TAVUK OLURSAN OL, OTURMADAN YUMURTLAYAMAZSIN!
çalış, çalış, çalış...
Yılma lütfen. Atatürk ü hatırla mesela... Ne kadar zorluklar yaşamış. Savaşlar,yokluklar,kayıplar,sürgünler... Ama en sonunda Türkiye yi kurtarmış.

Yardımların icin tesekkür ederim canım cok dogru diyorsun insallah finalleri de güzelce atlatırım.

birde birşey daha söyleyeyim mesela ben dil konusunda yani ingilizcede ne kadar yğun eğitim aldıysam her sınavda başarım sıfırdı-ki hala anlamam,annemin durumu anlattığı bir psikolog benim bu derse baştan beynimi kapamış olabileceğimi söylemiş,eğer sende baştan asla yapamam ne olursa olsun çalışsamda anlamıyrum dersen beynin bilgileri kendiliğinden tutamıyo olabilir,pozitif düşün,inşallah başarıyla diplomanı alırsın canım:29:

Olabilir ..
İnsan basarısız oldukca sevki kırılıyo tabiki.
İnsallah alabilirim canım amiinn..

Umarım düzeltirsiniz.
Dikkat dağınıklığı yaşıyorsunuz sanırım ve bu yüzdende ders dinlerken bile dağılıyor dikkatiniz.
Bence bir psikologdan yardım alın
Ama şunu da unutma ki insanın istedikten sonra başaramayacağı şey yoktur
Ve çevren duyduklarına da pek kulak asma bence
Bu arada geçmiş olsun

Umarım düzeltirsiniz.
Dikkat dağınıklığı yaşıyorsunuz sanırım ve bu yüzdende ders dinlerken bile dağılıyor dikkatiniz.
Bu arada geçmiş olsun

Canım sen öncelikle kendi önünü kapatmışsın nasılsa anlamıyacağım diye çalışmaya başlıyorsun bence.
Böylece saatlerce çalışsan da bir yararı olmaz. Ondan sonra dikkatini odaklayamıyorsun.
Diğerlerinin senden hiçbir üstünlüğü yok. Sendeki fark özgüven ve dikkat eksikliği bence.
Bunlar ilaçlarla çözülecek konular değil. Belki doktor verirse senin de bünyen kabul ederse olabilir ama önce kendine inanmalısın.
Bir de bölümünü sevmiyor olabilir misin?

canım seninle aynı durumları yaşıyoruz.ben halen okuyorum.7.senem bu sene.2 sene hastalığımdan ötürü kayır yaptırdgım halde devam edemediğim için kaldım.ilk sene zaten çuvallamıştım.şimdi evliyim.hala devam ediyorum.bende çalıştıgım halde bazen emeklerimin karşılığını alamıyorum.çıldırıcak gibi oluyorum.zaten bu son senem.ortalamayı tutturamazsam atılıcam.ama ısrarla devam ediyorum.hayallerim var onları gerçekleştirmek için devam etmeliyim.çok zor geliyor 7sene dile kolay.hoş benim bölümüm çok zor.matematik okuyorum ben.benim durumumda olan birsürü kişi var benim bölümümde.benim hastalığımın tekrarlamaması için ben uykularımı düzenli uyumak stresten uzak durmam gerek.ilaçlarımı almak ve be ilaçların yan etkilerine katlanmak durumundayım.ama napayım.hala ısrarla devam ediyorum.üşenmiyorum gidip 2.öğretimlerle ders dinliyorum.benden o kadar küçükler ki.gururma dokunuyor bazen.ama kırıp yine gidiyorum.istersen senle özel olarak konuşabilirz bana özelden yazabilirsin.devam etmekten başka çare yok.bölümünü seviyorsan devam et.ben bölümümü çok seviyorum ve devam ediyorum.ilk senelerde olsaydı belki bırakıp tekrar girerdim sınava ama artık geç.şimdi hem ev işi hem okul.hem ders çalış çok zorlanıyorum.bilmiyorum.bazen ev de saçma sapan ağlıyorum.kendimi aptal gibi hissediyorum.2 seneden sonra okula devam etmek çok zor geldi.ama .. herşeye ragmen devam

Umarım düzeltirsiniz.
Bu arada geçmiş olsun

Tesekkür ederim canım.

Canım sen öncelikle kendi önünü kapatmışsın nasılsa anlamıyacağım diye çalışmaya başlıyorsun bence.
Böylece saatlerce çalışsan da bir yararı olmaz. Ondan sonra dikkatini odaklayamıyorsun.
Diğerlerinin senden hiçbir üstünlüğü yok. Sendeki fark özgüven ve dikkat eksikliği bence.
Bunlar ilaçlarla çözülecek konular değil. Belki doktor verirse senin de bünyen kabul ederse olabilir ama önce kendine inanmalısın.
Bir de bölümünü sevmiyor olabilir misin?

Bölümüm isletme seviyorum bölümümü meslek lisesi cıkıslıyım.
Eger baska sansım olsaydı hukuk veya psikiyatri isterdim ama suan bölümümden memnunum bitirmek istiyorum
Artık babama köstek degil, destek olmak istiyorum.:59:

canım seninle aynı durumları yaşıyoruz.ben halen okuyorum.7.senem bu sene.2 sene hastalığımdan ötürü kayır yaptırdgım halde devam edemediğim için kaldım.ilk sene zaten çuvallamıştım.şimdi evliyim.hala devam ediyorum.bende çalıştıgım halde bazen emeklerimin karşılığını alamıyorum.çıldırıcak gibi oluyorum.zaten bu son senem.ortalamayı tutturamazsam atılıcam.ama ısrarla devam ediyorum.hayallerim var onları gerçekleştirmek için devam etmeliyim.çok zor geliyor 7sene dile kolay.hoş benim bölümüm çok zor.matematik okuyorum ben.benim durumumda olan birsürü kişi var benim bölümümde.benim hastalığımın tekrarlamaması için ben uykularımı düzenli uyumak stresten uzak durmam gerek.ilaçlarımı almak ve be ilaçların yan etkilerine katlanmak durumundayım.ama napayım.hala ısrarla devam ediyorum.üşenmiyorum gidip 2.öğretimlerle ders dinliyorum.benden o kadar küçükler ki.gururma dokunuyor bazen.ama kırıp yine gidiyorum.istersen senle özel olarak konuşabilirz bana özelden yazabilirsin.devam etmekten başka çare yok.bölümünü seviyorsan devam et.ben bölümümü çok seviyorum ve devam ediyorum.ilk senelerde olsaydı belki bırakıp tekrar girerdim sınava ama artık geç.şimdi hem ev işi hem okul.hem ders çalış çok zorlanıyorum.bilmiyorum.bazen ev de saçma sapan ağlıyorum.kendimi aptal gibi hissediyorum.2 seneden sonra okula devam etmek çok zor geldi.ama .. herşeye ragmen devam

Anlıyorum canım aynı dersleri tekrardan almak o kadar zorki sil bastan tekrar baslıyorsun..
Olumsuzluklar devam edince de insanın ne hevesi kalıyo ne istegi.
İnsallah hersey istedigin gibi olur.
Basarılar..:70:

smuvila bende öyleyim bi arkadaşım vardı hiç çalışmadan 70 alırdı oturup kitabı yalayıp yutardım bende 50 gibi kuru bi nota talim ederdim tüm lise hayatım böle geçti diebilirim ki o kızda en yakın arkımdı o kadar sinir olurdumki aynı senin gibi ben salakmıyım zaekageriliği varda bi ben mi farketmiyorum diye düşünmeye başlamıştım off hatırladıkça hala sinirlerim gerilio bizim ailedede öyle 80 altında notu olan kimse yok bi ben böyleyim diye ağlıyorum hep hele o matematik yokmu anlamıyorum kafam basmıyor benim babam ilgisiz bi babadır son sene herkes dersaneye giderken ben evde internetteki videolardan çalıştım sorular indirdim netten (matematik) o videoları sabaha kadar başa alıp izledim yinede yapamıorum o yüzden pes ettim matematik denen şeyle daha uğraşmıcam sonrada halam dioki çalışsan yaparsın çalışsan yaparsın depresyona soktular beni sırf bu yüzden artık eve misafir akraba gelsin istemiyorum hepsi şu puanın kaç hangi dersin zayıf öss nası geçti kaç net yaptın vs vs beni bunaltıolar o kadar çalışıodum hep vasatlarlşa geçiodum bende artık oluruna bıraktım artık mezunum bu sene öss yi saladım kendimi düzelticem (40 kilo vermem lazım) psikolojimi düzelticem ve benden çok notlarımla ilgilenip beni durmadan bu yüzden aşşağlıyan kuzenlerimi akrabalarımı eve sokmuycam bundan sonra sorduklarındada "sanane" diycem canıma tak ettirdiler sonunda çünkü :47:

Back
X