mantıklı düşünemiyorum :(

kesinlikle şüphelerinde haklısın..eşinin hareketleri normal değil...
aldatmasada aldatma yolunda (allah göstermesin)
ben olsam nasıl davranırdım bilmiyorum başa gelmeden bu kestirilmez...
ama kesinlikle eşine o dükkanı yasakla..evliliğimizin huzuru için oraya gitmeni istemiyorum de...seni dinlerse tabi:((
ona her zamankinden daha iyi davran..kendine çekmeye çalış....tekrar aşık et kendine yanii..
vede dükkana git..süslen püslen..çocuklarını bırak komşuya....orda kendine gayet güvenen bi kadın olsun...eşinden bahset..oyuncağın birini geri verme bahanesi ile vede sana aldığı hediyelerden bahset...

arkadaslar ilginize ve yorumlarınıza tesekkur ederım ...

bır aklım dıyor kı acıyordur kıza ama asıl acınacak halde olan benım

benı hıc gormuyor ıkı hedıyeyele benı kandırıyor

bır aklım dıyorkı acaba mı

gonlu kaydımı

:(

kaç aydır benı oyalıyor kuaföre gıtmek ıstıyorum param yok dıyor bazen söz tmm öbür hafta gıt dıyor öbür hafta gelıyor hanı gıtmecekmıyız dıyorum nereye hayırldır dıyor yanı umrunda degılım verdıgı sözlerı bıle hatırlamıyor

işte kuaföre goturecektınya sacımı boyatıcaktım dedıgımde
işin gucun süs püs param yok dıyorum sana anlamıyormusun dıyo

ama hergun cocuklara oyuncak alıp gelemyı bılıyor :(

bır arkadas sormus kocan yakısıklımı dıye
acık konusayım kocamdır ama asırı derecede yakısıklı degıl gözlerı yeşil uzun boylu falan işte ama öle cekıcılıgı yok yanı dönüpte bakılacak kadar yakısıklı gormuyorum ben ..ama o kendını cokk karızma sanıyor

Arkadaşım ''paran yoksa bütçe kısıtlamasına gidelim çocukların yeternce oyuncağı var zaten de'' yeni bişey almasına izin verme

Onun yerine çocuklarını çok düşünüyosa kenara kıyıya para biriktirin o çocuklar büyüyünce oyuncakları satıp okula gönderemiceksniz..:37:

Adamda ne yüzsüz sinir oldum valla :47:

Kendinizi bırakmışsınız eşinizin ellerine, o da emin sizin ona diş
geçiremeyeceğinize. Öncelikle şu an için kesin aldatılıyorum
diyebileceğiniz bir kanıtınız yok. Hissiyat sadece biz bayanların
idrak edebileceği birşey. Aldatıldığımı hissediyorum deseniz, bir
erkek 'Hani kanıtın?' diye muhakkak sorar.

Ailenizin arkanızda olmayacağını da belirtmişsiniz... Kendi ayaklarınızın
üzerinde de duramazsınız, öyle anlıyorum. Bu durumda yapabileceğiniz
çok fazla birşey yok. Eğer bir ihanet varsa ve öğrenirseniz bunu
hazmedebilecek misiniz iyi düşünün derim. Allah yardımcınız olsun,
inşallah sadece kuruntudur...

Banada 24 yaşındaki evli çocuklu bi adamın 16 yaşındaki çocugun fiziği hakkındaki yorumlarını gelip eşine sölemesi garip geldi.Kızın aklında bişi yoktur bana göre eşinizinde eğer aklıyla alakalı bi problemi yoksa bişey yoktur.Eskiden bi tanışmışlık varsa belki abi felan diye yorum yapmış olabilir eşinizde hoşuna gittmiştir ama aklım almıyo ya 24 yaşında evli ve 2 çocugu olan bi adamın 16 yaşındaki çocuga o gözle bakmasını illa bişey almak zorunda değilsin gezmek için al çocuklarını bi dolaş hatta oyuncağı da alın yanınıza bu oyuncağı eşim almış değişiklik olurmu felan deyin:55:

Bunu yapman için eşinin tlf.nunun senin elinde olması gerekiyor.Sayfa açtığın zaman mnsj. bilgisi gider.

Ayrıca bazı operatörlerde her işlem yaptığında msj. bilgisi gider.Bu öyle kolay değil.

voda**** kullanıyorum online işlemleri kullanınca mesaj gelmiyor telefona girildi diye ama eskiden turk**** kullanıyordum ondan mesaj geliyordu.

ikinizde çok gençsiniz,neredeyse çocuk yaşta yapılan evlilik,hayatı yaşamadan ,bilmeden sonra hopp çocuk...
malesef özellikle erkeklerin olgunlaşması geç oluyor o yüzden hayatı yaşamadan,evlenmek bazı riskler taşıyor,
anlattıklarına göre ortada somut bir şey yok sadece eşinin yaş gereği de gönlü kaymış olabilir ciddi bir şey değildir
gönül kayması bile değil ego tatminidir,onun egoları 16 yaşında bir çocukla tatmin olacak diye yıpranan sen oluyorsun.
misal sen saçını kazıtmasını,sakalını beğenmedin ama o kız beğendi ya adam havalarda...
eğer boşanmayıp bu acıyla yaşayacaksan hiç didikleme,susmak da çare değil ,
didklemek yerine açıkça şüphenden bahset ,üstüne gittikçe ona daha çok yaklaştırırsın çok dikkatli konuşman lazım,

Bilmiyorum;

Canım okudu yazdıklarını.Çok sinirlendim eşine.

İnşAllah korktuğun şey gelmez başına.

Beyefendi bir de küfürler savuruyor, üste çıkmak için.

Bu erkekler nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar.:47:

arkadaslar ilginize ve yorumlarınıza tesekkur ederım ...bır aklım dıyor kı acıyordur kıza ama asıl acınacak halde olan benım
benı hıc gormuyor ıkı hedıyeyele benı kandırıyor.bır aklım dıyorkı acaba mı
gonlu kaydımı

:(

Gönlü kaymamıştır üzülmeyin, daha çok yeni konuşmaya başlamışlar. Erkeklerin bu koruma içgüdüsü çok başa bela oluyor.
Birazda hoş sohbetse kız, bundan dolayı gidip geliyordur eşiniz oraya.
Fevri hareket etmeden, önüne geçmek lazım.

Bence de kızın, evli oldugundan haberi yok. O yüzden senin oraya gitmeni istemiyor.

arkadaslar bır kere bıle aramadı bugun ınsan bır arar dün kalbini kırdım hayatım dıye ama yok yaa bıtırmıs benı ıste....

diyorumya eskiden olsa o dakka alırdı gonlumu eşimden ilk kez ayrı yattım baska odada ama bunu bıle umursamad

hattı voda*** bır arkadas uyarı esajı gelmedıgını yamzıs cok sevındım bakmak ıstıyorum ama daha detaylı bılgı bılen varmı kesin gitmiyor degılmı arkadaslar o hattı kullanan arkadaslara soruyorum bır denerlermı acaba benım ıcın

benımkı ave* o yuzden olmaz

arkadaslar bır kere bıle aramadı bugun ınsan bır arar dün kalbini kırdım hayatım dıye ama yok yaa bıtırmıs benı ıste....

diyorumya eskiden olsa o dakka alırdı gonlumu eşimden ilk kez ayrı yattım baska odada ama bunu bıle umursamad

hattı voda*** bır arkadas uyarı esajı gelmedıgını yamzıs cok sevındım bakmak ıstıyorum ama daha detaylı bılgı bılen varmı kesin gitmiyor degılmı arkadaslar o hattı kullanan arkadaslara soruyorum bır denerlermı acaba benım ıcın

benımkı ave* o yuzden olmaz

İlk kayıtta kesinlikle şifre bilgisi geliyor, eminim.

Tatlım kızın çalıştığı yere gidip, bir bahaneyle kendini tanıtman lazım...

Kız belki de bilmiyordur eşinin evli olduğunu.Evli olduğunu, 2 çocuğu olduğunu bilmesi lazım...

bencede esine soylemeden gidip kendini tanitsan iste oyle gezerken esimde burdan cocuklara oyuncak aliyor belki bilirsin filan diyip esini tarif etsen kiz anlar herhalde:34:

işallah düşündüğün şeyler doğru değildir ama tedbirli olmakta yarar var bazı arkadaşlarda yazmış zaten dükkana git mutlaka aldıklarını değiştirme bahanesi ile kendini göster kız en azından eşini bekar sanmasın

arkadaslar yaklasık 3 haftadır eşimde degısıklıkler sezıyorum ..4 yıllık evlıyım ve esımı cok ıyı tanırım ..
ama 3 haftadır eşime bir haller oldu
buraya yazmaya karar verdım artık cunku mantıklı dusunemıyorum
zırt bırt konu acmak ve sızlerıde mesgul etmek ıstemıyorum
ama fikirlerinize ,tecrübelerinize ihtiyacım var
ben cok mu safım yoksa :26:
enayı yerıne konmak ıstemıyorum

neyse uzatmayım konuya geleyım..eşim 3 hafta önce eve geldı ve saslarını kazıtmıs güzelde bır sakal stili yaratmıs kendıne
bu ne hal dedıgımdeyse kafama boya dökuldu ıs yerınde mecbur kazıttım dedi (erkekte kazınmıs kel kafalardan nefret ettgımı bılır)
pekı ya bu sakal ne oluyor serserıler gıbı sen evlısın yakısıyormu dedım
hemen surat astı en varmıs bır degısıklık olsun istemıs

neyse sustum ve takıbe aldım eşimi ...
oturdugumuz bu ilçede cok guzel seyler satan bır yer var..ben yalvarırım benı oraya gotur dıye göturmez ama kendı her defasında yalnız gıder ve cocuklara oyuncak alır
bana param yok dıyen adam 3 hafta üstü üstte cocuklara top falan almıs banada cerceve almıs hedıye olsun dıye(bence şüphelenmeme için kamuflaj yapıyor)
neden dıceksıznız
eşim orda bır kız oldugunu anlattı bana kız 16 yasındaymış (eşimde 24 yasında bu arada)
kız kansermıs ama kurtulmus halıne cok acıyormus
bunu ılk duydugumda bende cok uzuldum gercekten bende cok acıdım halıne
ama artık esım o dukkandan cıkmamaya başladı hergun hergun bırseyler alıp gelıyor cocuklara banada
dun akşam yıne oraya gıtmıs cocuklara oyuncak almıs banada müzik kutusu almıs
kız eşimin saçına bayılmıstaa cok yakıstırmıstaa sohbetlerı baya ılerletmısler :(
eşim birde gelıp bunları bana anlatıyor yaa detayına gırmıyor sankı akrabamızmış gibi sıradab bırı gıbı anlatıyor şüphelenmemem ıcın
neyse ertesı gun o sacıyla foto cektırmıs özel fotografcıda emınım o kızada vermıstır :( gercekten hıssedıyorum yaa eşim böyle degıldı
her akşam telefonunu kapatıyor ..diğer odada şarja takardı dun aksam yanı basına taktı şarja ..bir anlam veremıyorum
gece kalktım ve açtım telefonu butun listesı sılınmıs mesajlar falan boss ama neden lısteler sılınmıs anlamadım
offff kafayı yıcem yaa
ne yapıyor bu adam ne yapmaya çalısıyor

durmadan bana yalan söyluyor eve gec gelıyor eskiden böyle degıldı cok degıstı cok kendıne özen gösterıyor..işten gelince hemen banyo yapıyor üstünü giyiyor işim var dıyıp cıkıyor evden gec gelıyor bırde bakmısım kı o dedıgım yerden gelıyor moralı cok guzel...

cok uzattım ama kızlar şüphelenmelımıyım bilemedim tecrubelı arkadaslardan yorum ıstıyorum..bugun gıttım gördum kızı cokta guzel bişeee:43::43:

kesinlikle şüphelenmekte sonuna kadar haklısın
senin eşin bir işler çeviriyor ama hayırlısı diyelim
ama pekte olumlu düşünmüyorum açıkçası
kesin o kızla flört aşamasında...
o kızdada hiç mi utanma duygusu yok? evli, baklı adamla ne işi var
şimdiki ergenler böyle yaa töbe töbe ağzımdan birşey çıkacak şimdi sonra banlanıcam

arkadaslar emınımkı bılıyordur kız neden dersenız orda bır tane de erkek tezgahtar var..bana hosgeldın yenge falan dıyor halımı hatrımı soruyor eşimin adını dıyerek x abi napıyor diyor.. yanı kız muhakkah bılıyordur belkıde sucu gunahı bıle yoktur kızın.. eşim ilgi görduyse şımarmıştır bıraz

Back
X