- 10 Kasım 2022
- 65
- 40
- 3
- 25
- Konu Sahibi juliettaa1
Bir kız kardeşim var. 2011 yılında evimizde çıkan yangın sonucu ablam ben ve otizmli kız kardesim annemin taşınma aşamasında oldugu daha ev sahibine vermediği anahtar sayesinde boş evde çıplak yerde kaldık. Annem yeni evlenmisti. Çok ısrar etti gelin diye ama ne eşini seviyoduk ne de yük olmak istiyoduk. Babam yanan evin tadilatiyla uğraştığı için orda kalıyordu. 1 2 gün sonunda biz 11 yasinda ki kardesimizin bu sartlar altinda kalamiycagini dusunduk ve beyaz masayi arayip yardim dilendik. Cocuk aklı işte ben 13 ablamda 15 yaşındaydı. Sonra devlet çeşitli asamalarla kardeşimizi bizden aldı bakim evine verdi. Zaten darmaduman Bi aileydik büyüdük ablam ayrı eve ben ayrı eve derken zar zor okudum kendimce. Şimdi 22 yaşındayım. Çocukluk arkadaşımla evlendim çokta mutluyum ama Bi yan işte hep eksik. Ablamda evlendi oda gayet iyi ama aynı benim gibi. Annemin yeni Bi bebeği oldu 2 yaşında suan. Babam desen sorumsuzluklar krali ne kirasını öder ne düzgün hayat yaşar. Annemin ruhsal sorunları var çocuğa nasıl bakabilir bilmiyoruz. Bizde zor bakarız o ayrı. Ama kardeşimin 7 sonunda bakim evinde kalmasını istemedigime karar verdim. Ama maalesef öfke krizleri var. Bin bir türlü ilaç veriyorlar. 2 yıl önce kaldığı bakim evinde başka otizmli Bi çocuğun kaburgamın kırmışlar çalışanlar. Ya anlatamıyorum ama ağlamaktan bıktım ben ne yapabilir nasıl Bi yol izleyebilirim Allah şu durumda olan herkese yardım etsin