• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı mı?

mihrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
132
11
98
Gaziantep
Facebook fotograflarini görüp de pek de hoş bulmadiginiz biri ile oturup bir cay içmek mantıklı mı? Ysni fikrim degisebilir mi?
 
Sanırım sanalda tanıştınız. Nasıl güvenip görüşürsünüz anlamam. Her taraf dolandırıcı, çıkarcı insanlarla dolu iken. Yanlış yapiyorsunuz. Ayrıca insanları dış görüntüsüyle değil yüreği ile değerlendirirseniz mutlu olursunuz.
 
Sonuçta bir fotoğrafla karşılıklı oturup kahve içmeyeceksiniz, o bir insan. Hiç sohbet etmediniz mi? Sohbeti hoşunuza gider, konuştuklarınız içinize sinerse tabi ki buluşursunuz.
 
ben aşık olduğum zaman brad pitt geçse belki gözucuyla bakarım......bir erkeğin karakterine ve gücüne hayran kalırım ve tabii biraz bakımlı olacak.....görünüş kendine baktığı ölçüde önemli......ağzı kokuyorsa bir daha yaklaşmıyorum
 
ilk izlenimler genelde doğru çıksa da bir kahve içmekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Çok çirkiiiiiiin bir erkek arkadaşım var. Facebookuna baksan berbat ötesi çocuk. Hatta gösteririm istersen özelden :))) Şöyle karşılıklı bir otur. Her girdiği ortamda bütün kızları aşık eder kendisine. Nasıl yapıyor bilemiyorum. Bir yerde çocuğun adını versem herkesin gözü parlıyor. Oyle de sevdirir kendini kerata.

Yani bir kahve içip oturması kalkması konuşmaları nasıl anlayabilrsin diye düşünüyorum..
 
Lisede dersaneye giderken cooook yakışıklı bir cocuk vardı. Ben yaklaşık bir ay hayran hayran izledim onu. Neyse bir süre sonra kantinde karşılaştık, arkadaşlarıyla yan masaya oturdular, Allahımmm o anı hic unutamam, cocuk ağzını bir acı diksiyon sıfır, icinden bülent serttasla izzet altınmeşe karışımı bi adam cıktı :D Ben de ölü taklidi yapıp uzaklaştım ortamdan.

Suna getiricem herşey göründüğü gibi değildir :D
 
Son düzenleme:
Bi de bunun fotoda iyi çıkıp reelde bu nasıl fotolarda ii çıkmış dedirten versiyonu vardır😊 belki seninki de tam tersi olur😁
 
Resimlerde güzel çıkan güzeldir diye bir diye bir durum yok. Olsa olsa fotojeniktir. Aslolan karakteri. Onu beğendiysen bir şans verebilirsin.
 
fotografta tipini mi tarzını mı begenmediniz?
gerci tip olarak begenmeseniz de oyle guzel jestler yapar, ses tonu konusması vs oyle etkileyici gelebilir ki....
yazarken dusuncemden vazgectim, bence bir cay için :)
 
Facebook fotograflarini görüp de pek de hoş bulmadiginiz biri ile oturup bir cay içmek mantıklı mı? Ysni fikrim degisebilir mi?

Degisme ihtimali dusuk.
Ilk izlenim ,elektrik cok onemli. Olumsuz bir izlenim varsa o dusunceyle gidiceksiniz muhtemelen hareketlerinizede yansiyacak.
Zaten internet ortami pek guvenli degil. Cok itibar etmemenizi oneririm.
 
Facebook fotograflarini görüp de pek de hoş bulmadiginiz biri ile oturup bir cay içmek mantıklı mı? Ysni fikrim degisebilir mi?

Sanalda tanismamistim ama kuzenim araciydi facebook da fotosunu gorup hic begenmemistim.yinede hatir icin gorustum.o düşünceyle gittigim icin yine begenmemistim kendisini kirmamak adina bi kez daha gorustum.. ve şuan evliyiz birde kizimiz var :)) nasil begenmemisim diye sasiyorummm :)
 
birincisi fotojenik olmayabilir olduğundan daha çirkin çıkmış olabilir yani zaten ben facebooktaki fotoğraflar gerçeği yansitmiyo bence ayni şekilde olduğunu ondan çok daha iyi cikanlar da var ikincisi konuşmak insanlar hakkındaki fikrin muhakkak değişir
 
Bende erkek arkadasimi faceten gordugumde begenmemistim ama baktigim fotograflar guzel degilmis herhalde :D
 
Sadece siz sanal ortamda tanıştıysanız bence görüşmeyin, ben bu konuları güvenilmez buluyorum...
Birisi aracı olduysa, bence görüşülebilir, bu işler hiç belli olmaz...
Su gibi çocuk bir güler, aptal kelimesinin vücut bulmuş hali dersin...
Ortalama ya da hatta çirkin bir adam bir güler, dut gibi kalırsın, kalbin boğazında atar...
Gidip konuşup notunu vermek daha mantıklı:34:
 
Sanırım sanalda tanıştınız. Nasıl güvenip görüşürsünüz anlamam. Her taraf dolandırıcı, çıkarcı insanlarla dolu iken. Yanlış yapiyorsunuz. Ayrıca insanları dış görüntüsüyle değil yüreği ile değerlendirirseniz mutlu olursunuz.

Ters cevap veresim var . Kullandiginiz üsluptan dolayi. Ama vermeyecegim. Sanalda tanışmadım. Aileler vasitasiyla oldu. Ancak fotografini gördüm. Soruyu ona istinaden sordum.
 
Fotoğraf ters bi açıyla çekilince saçma sapan bir insana dönüşebiliyoruz..
O yüzden yüzyüze görüşmek çooook farklı olacaktır, eminim..
 
Back
X