Test olmamış bi daha deneyin. Hamile olma olasılığınız da surtunmeyi geçip ziplamaya baslamadiysa spermler olamazsınız
O insanlar milyonda bir olma ihtimali olan bir şeyi gerçekleştirdikleri için programa çıkıyorlar zaten. Kaldı ki regl olmuşsunuz. Bu durumda zaten hamile olamazsınız. Regl gününüzden 7 gün sonra yapmalısınız testi.
O programdaki dr her seferinde şunu da söylüyor. O kişiler lekelenmeleri adet olarak algılamış ve genelde de düzensiz ve az adet gören kişiler oluyor. ben orada sürtünme yoluyla hamile kalana da rastlamadım. Testin tarihi falan geçmiş olabilir bir bakın bu test değerlendirilebilecek durumda değil yenisini yapın illa yapacaksanız. Kapaklı test hiç kullanmadım o yüzden anlamadım sorunuzu pek o kısımda
Hamilesiniz, o çizginin dağılmasına bakarak söyleyebilirim ki üçüzünüz olacak. Şuan 12 haftalık hamilesiniz 2 3 hafta sonra giderseniz cinsiyetlerini öğrenebilirsiniz. Tebrikler
Benim kullandığım testlerde direk idrar çizgi çıkan bölüme damlatılıyor kapak falan yoktu o yüzden o kısmı bilemiyorum açıkçasıEki Görüntüle 2569506
kapaktan kastım idrar yapılan bölgenin üzerine geçirilem bu mavi kapak, açık halde bekletmedim ben idrarımı yaptıktan sonra geçirdim hemen kapağı
Hanımefendi dalga geçilmesini istemiyorsanız gidip kan testi yaptırın, ona da inanmıyorsanız ultrasona girin. Bebeğinizin "ay ben anneme sürpriz yapayım da şu rahmin arkasına saklanayım" diyecek hali yok.dalga geçmeyin yahu vallahi bendeki takıntı rahatsızlık derecesinde engel olamıyorum kendime :)
anladım, çok teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için.Benim kullandığım testlerde direk idrar çizgi çıkan bölüme damlatılıyor kapak falan yoktu o yüzden o kısmı bilemiyorum açıkçası
4 aydır her ay oldum regl, 9 ay boyunca düzenli regl olup da doğuranlar var ya o örneklerden olmayayım acaba diye düşündüm
9 ay düzenli regl olmuyor o programdakiler lekelenmeyi regl oldum zannediyorlar. Zaten düzensiz regl oluyor çoğu. Dediğim gibi programla çıkma sebebi zaten milyonda bir ihtimal olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?