Aslında konu uzamasın diye detaylı yazmadım ama eşim 9 yaşında beri sürekli çalışmış part time vs yarı yılda bile çalışmış onlarda evlenince bu evi sana vericez demişker şimdi inkâr.Ve kayınvalide yarı felç bir eli tutmuyor ona günlük yemek gönderiyodum. Eşimde günlük gider yanına ve onlara yakın olalım diye eşim günlük 4 saat yola gidip geliyor 2 gidiş 2 dönüş
Akillanmamis esin ayni mahallede bile oturarak akillanmamis o kadar saat yol cekilir mi
Nerden tutsan elindde kaliyor
belaya gitme hevesi neden.
bebek olunca görcem ben onu.
azıcık aşım kaygısız başım.
kpss kazan onların durduğu şehirde bile durma.
çocuğu bence durumlarınız düzelince düşünün.
tedaviyi onlara güvenipde yapmıyorsunuz sonuçta.
düşünsene yarı kira verceksınız benim sayemde oldu der bu sefer,
toruna yarısı benim der. der vallahi. öyle konular okudum ki burada şaşırmam.
Hepsi benim demezse sukretsin
Eşim uzak durmuyor bi gün gezmeye gittiğimizi söyleyemedik eşime bu durumdan sıkıldığımı söylediğimde annem o benim ne diyebilirim diyor bende biz çocuk değiliz sıktı artık dediğimde bana karşı çok dikleniyor
Ilk evlendiginizde hata yapmissin bence
Esinizle konusma tarziniz yada duygu düşüncelerinizi yanlis teleffuz etmeniz
Esinizinde ailesine yakinligi daha cok cekmis
Zamana birakin
hic kimseyi akillandiramazsin kendi akillanmadiktan sonra
Aslında düğün masrafı 3 bin falan oldu benim alacaklarımı ailem aldı zaten ama eşime düşenleri eşim borçla almış yani 0 birikim o yüzden biraz bocaladık sonra da çocuk tedavisi başlayınca 20.000 bi yerden daha gelirleri geldi ihtiyaçları hiç olmayınca bizde eve oturma fikrini öne sürdük eşimde en azından ameliyat için bi miktar para vermelerini istedi kv de o parayı ev eşyalarını yenileneceğini söylemiş üstelik 2 yıl önce yenilemişti.Eşim uzak durmuyor işte sorunum burda
Buyuk ihtimal evlenirken herseyini biz yapariz diye elinden almislar dugun ustude ev senin bizim paramiz yok demislerdir evlendikten sonrada oyle birsey yok deyip tavir yapmislardir
Zorla kimsenin malina gecemezsiniz kusura bakmayın. Düğünü elbette kendi cebinizden yapicaksiniz. Eşiniz evin tüm ödemesini kendisi yaptıysa dava açabilir ama sadaka ister gibi evinize biz geçelim demek olmaz bu konuda eşinize müdahale edemezsiniz kavga cikaramazsiniz.bu olay eşinizle ailesi arasinda
Zaten kavga ederek atese verir herseyi hakli iken haksiz duruma duser
Verecek mantıklı bir fikrim yok maalesef Sözün bittiği yer.. Bir anne evladına nasıl böyle yapar.. Yazık çok yazık
Nerdeyse annemgile gidip uyandirip elinden opucem
Haksizlikta yapmadi kimseyi magdurda etmedi
Ailesi eşinizi hem kullanıyor hemde sevmiyor ama eşiniz bunu ya anlamıyor yada anne babasına çok bağli. Siz onu kendinize bağlayın sevginizle ev konusunu boşverin ödediği 5 yılı istesin o zaman onlardan. Yani aşırı derecede vurdumduymazlar, bu kadar zor durumdasınız yazık nasıl anne baba onlar. Eşinizde inşallah kendine gelir yani iki çift laf etsin onlara kaç yaşında ya bu.siz ona benim bu msjimi okutun en iyisi

Ah ah babam da vaktinde cok duskundu hala oyleyde artik
Aslan yaslaninca diye bir soz vaarya
Babam evlendiklerinde sehir disina gitmisler annemle babam sehir disinda calisiyormus o vakit babaannemgile mobilyaciya para gonderirmis versinler diye 2 ay odemis 3 ay kendileri gelmis babam goturmus mobilyaci ayip sana 3 aydir beni bekletiyorsun demis babamda ondan sonra direk mobilyaciya gondermis
Ama devaminda da cok akillandigi soylenemez
Daha dikkatli davranmis sadece