Artık gözüm seğirince aklıma gelen tek kötü şey yüz felci oluyor 2yıl önce yüz felci oldum göz seğirmeleriyle başladı sonra dudağımın kenarı falan seğirmeye başladı bu seğirmelerden önce kulağımın arkası ağrıyordu yüz felci olduğumu anladığımda ağzımda hiç tat yoktu bildiğin tat almıyordum gözümü kapatamıyordum açık kalıyordu su içmedim yemek yiyemedim kortizon kullandım 2 ay 2ayda fizik tedavi ayyyyy içim ürperdi aklıma gelen en kötü şey bu işte sende iyi gözlemle kendini dikkat et inşallah böyle birşey değildir
canım göz seğirmesi kötü şeyler gelecek ,şöyle olacak, böyle olacak demek değil sadece kafanın dolu olduğuna ve kendini kastığına delalettir ,kendini kasma.bi meyve çayı yap derin derin nefes al,uzan en sevdiğin filmi programı izle.rahatlarsan geçer. umarım yardımı dokunur yazdıklarımın.
İyiyim çok şükür yüz felci geçirdiğimi bilmeyen kimse anlamıyor böyle birşey yaşadığımı ama ben hissediyorum ve eşim arada sırada bi gözün diğerine göre daha geç kapanıyor falan diyor ama piskolojik açıdan çok fena bi durum insan içine çıkmak istemiyorsunuz çünkü yemek yemek zor ağzınıza sahip olamıyorsunuz bişey içmek mucize sayılır gece göz kapanmaz göz kurulduğu olur körlük riski çıkar suni gözyaşı kullanılır ve bu durum kalacakmı geçecekmi sitesi neysesi bende belirgin bi kalıcılık yok dediğim gibi birtek eşim ve ben anlıyoruz o olmasa ben çıldırırdım ben çıkmak istemesemde o yakın arkadaşlarımızla birlikte sürekli destek oldular bana sağolsunlar neyse siz yinede çok dikkat edin 1 günden fazla sürüyorsa bu durum
Bende de göz seğirmesi belirli aralıklarla oluyor. Stabil bir süreç yok ama
seyirme yaklaşık 1 hafta sürüyor. Beni acayip derecede strese sokuyor ama
gözümün seğirmesi ile ağlamam arasında bir bağlantı yok. Emin ol
Sinir ve stresle aşırı bağlantısı var ve belki bu seni hassas yaptığı için
ağlama şeklinde geri dönüşü oluyordur...
içinizi ferah tutun bızde sol göz için ıyı sag goz kotu derler aslında demekkı sehırden sehıre bıle farkedıyor batıl oldugunu buradan anlayın ıste. kafanıza takmayın bu konuyuda bence cok fazla. ama uzun suruyorsa bır doktora gorunun, gecmıs olsun:)
sağ göz sağlığa, sol göz varlığa mıydı, neydi? :) benim çok seğirir gözlerim, ama çook uzun saatler bilgisayarda çalıştığım için olduğunu düşünüyordum.. ama arkadaş korkuttu beni şimdi, demek böyle bir risk de var..
deertiger; bir nedeni var mıydı geçirdiğiniz rahatsızlığın? yoksa pat diye mi oldu bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?