• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıkta yok, duygu da :(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
merhaba arkadaşlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum ama nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.insan konu kendi olunca 28 yaşında olması bile birşey ifade etmiyor doğru karar veremiyor.biri var beni çok seviyor.buda benim hem hoşuma gidiyor hem üzüyor.ona karşı birşey hissetmiyorum mantık olarakta uymuyor ama yanımda olması bana çok iyi geliyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor bırakmıyor beni.ailesini yollayıp istetti.annesi şeker gibi kadın benide seviyor.annem cevap vermek için benim kararımı bekliyor ama ben bir iki ay süre ver dedim onada annemede.çocukla evlenmek istemiyorum eminim ama çok sevdiği için kıyamıyorum bırakamıyorum.birgün cesaretimi toplayıp ben evlenilecek kız değilim kısmetini başka yerde ara dedim bir sürü laf etti evleneceğin insanın yüzüne nasıl bakacaksın dedi bende seninle utanılacak birşey yaşamadım.görmüşsün beğenmişsin ortak bi abimizi araya sokmuşsun tanısın diye sadece iki hafta konuştuk olmadı dedim.hakkımı helal etmiyorum dedi konuşmayı kestik.ama üstümden büyük yük kalktı gibi.sonra bi iş ortamında mecburen biraraya geldik.müşteri bi adam benimle tartışmaya girince direk adama saldırdı bir sürü polis in yanında.o kadar hoşuma gittiki sahip çıkması.daha fazla uzatmayacağım.çocuk beni çok seviyor diye evlenme teklifini kabul edeceğim halen daha konuşuyoruz çünkü.siz sizi çok seviyor diye elinizi tuttuda kokusu elinize sindi diye elinizi yıkadığınız,sevmediğiniz bir adamla evlenirmiydiniz.bu yaşıma kadar bukadar sevilmemiştim.acaba yanlımı yapıyorum :18::18::2:

merhaba arkadaşlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum ama nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.insan konu kendi olunca 28 yaşında olması bile birşey ifade etmiyor doğru karar veremiyor.biri var beni çok seviyor.buda benim hem hoşuma gidiyor hem üzüyor.ona karşı birşey hissetmiyorum mantık olarakta uymuyor ama yanımda olması bana çok iyi geliyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor bırakmıyor beni.ailesini yollayıp istetti.annesi şeker gibi kadın benide seviyor.annem cevap vermek için benim kararımı bekliyor ama ben bir iki ay süre ver dedim onada annemede.çocukla evlenmek istemiyorum eminim ama çok sevdiği için kıyamıyorum bırakamıyorum.birgün cesaretimi toplayıp ben evlenilecek kız değilim kısmetini başka yerde ara dedim bir sürü laf etti evleneceğin insanın yüzüne nasıl bakacaksın dedi bende seninle utanılacak birşey yaşamadım.görmüşsün beğenmişsin ortak bi abimizi araya sokmuşsun tanısın diye sadece iki hafta konuştuk olmadı dedim.hakkımı helal etmiyorum dedi konuşmayı kestik.ama üstümden büyük yük kalktı gibi.sonra bi iş ortamında mecburen biraraya geldik.müşteri bi adam benimle tartışmaya girince direk adama saldırdı bir sürü polis in yanında.o kadar hoşuma gittiki sahip çıkması.daha fazla uzatmayacağım.çocuk beni çok seviyor diye evlenme teklifini kabul edeceğim halen daha konuşuyoruz çünkü.siz sizi çok seviyor diye elinizi tuttuda kokusu elinize sindi diye elinizi yıkadığınız,sevmediğiniz bir adamla evlenirmiydiniz.bu yaşıma kadar bukadar sevilmemiştim.acaba yanlımı yapıyorum :18::18::2:

sizi seviyor güya ama hakaret etmeyide biliyor.
evleneceğin insana nasıl bakacaksınmış.
kafaya bak. işte buna yobaz derim ben. terbiyesizlikten başka şey değil bu.

diğer kötü yanına gelelim,
saldırgan..
kendini tutmayı beceremiyor.bu hoşa gidecek birşeymi. bana göre değil.
konuşarak sorunu hallletmek varken.
tabii sizin hoşunuza gitmiş,ama ben olsam hiç hoşlanmazdım.ve bu tavır ilerisi için bende şüphelere yol açardı..

ve en son,
elinize kokusu geçti diye elinizi yıkayacak kadar iğrendiğiniz bir adamla evlenmek.
bunu aklım almıyor. alması da mümkün değil.

evlenince ayni yatakda yatar insanlar .. naptiklarini biliyorsundur ayni ya$tayiz senle ..elimi yikiyorum demi$in ya bunu hatirlatiyim dedim ..
sevmiyorsam istemiyorsam evlenmezdim ..

canım seni en iyi ben anlarım. aynı durumdaydım kolu koluma değince bile hemen çekerdim 3 yıl oldu artık ugraşmaktan yoruldum ve bitmek üzere olan bir ilişkideyim. bir şey hissetmeye çalışmaktan yoruluyo insan. böyle işlerde başşta bir şey hissetmediysen çok çok zor

elini tuttuğunda,eline yıkayacak kadar hoşlanmadığın bir adamla yarın bir gün evlenirsen,evlendikten sonra başka yerlerinide tutmak zorunda kalırsın..evlilik bu evcilik deil..anladın sanırım..

Elini tuttu diye elini yıkadığın bir adamla evlenip evlenmeme fikrini bize mi soruyorsun?

bir büyüğm senin sevdiğin değil seni sevenle evle demişti.acaba zamanla severmiyim,içinizde bu durumda olan oldumu diye merak ettim sorudum.evet 28 yaşındayım ve embesil değilim.hiç kimseyi sevemiyorm.en büyük darbeyi sevdiğim insandan yedim.yakın çevrem hiç kimseyi tanımak istemiyorsun görücüye çıkmıyorsun nasıl evleneceksin diye baskı kuruyor üzerimde.insanların baskısı ile evlenecek değilim ama tüm arkadaşlarım okul çocukluk iş hepsi evlendi.bende bi yuva kurmak istiyorum.bana kalırsa herkesten tiksiniyorum.bi tek sevdiğimden tiksinmiyordum.sizden yardım istedim önyargı ile yaklaşmanızı beklemezdim

Minicikte olsa bir hoşlantı yoksa, içinde ona karşı sevgi demiyorum, sıcaklık yoksa hiç zorlama derim.. Ben büyük büyük sevgilerle,aşklarla evlenmenin gerekliliğine inanmıyorum. Bende kendimden bir örnek vereyim, hemen hemen senin gibi bir ilişkiye başladım yaklaşık 3 ayı geçiyor, bana olan ilgisi, sevgisi bağlılığı çoktu, arkadaşımın liseden arkadaşıydı, şans verdim tanımak istedim, bir çok konuda farklıyız, kültür olarakta hemen hemen denk değiliz,an geliyor ne paylaşıcam ben diyorum onunla, an geliyor sıcacık geliyor bakışı yeter diyorum, o ünv.mezunu ben aöf okuyorum ama iş o değil, bazı şeylerde uyumsuzluk var, dominant taraf o değil benim misal, genelde alttan alan taraf o, benim sözüm daha çok baskın gibi görünüyor, belkide onun kadar birşeyler hissetmediğimden.. Velhasıl şans verdim, tanıdım tanıdıkça farklılaştığımız konuları görmezden geldim bir nevi, beni sevmesi, üstüme titremesi kendini sevdirdi, evet şimdi seviyorum ama onun kadar değil tabi ki. Bir evlilik içinde bu duygunun yettiğini düşünüyorum, çünkü sonradan onu keşfetmek, tanımak sindirmek daha keyifli olucaktır diye düşünüyorum.. Ciddi düşünerek başladık ve nasip kısmet olursa bu ay içinde en geç, söz-nişan vs düşünüyoruz, aileler biliyor.. Ortak noktada buluşmak önemli olan, farklılıklarımıza uyum sağlamak.. Ben bu adamla aynı yatakta uyuyabilirim diyorsan, onu görünce heycanlanıyorsan, ortak paydada ben aynı evin içinde bununla yaşayabilirim diyorsan, neden olmasın düşünebilirsin tabi ki..Mantık ve duygularla hareket edilmeli, yalnız birisi ile olmaz..

bir büyüğm senin sevdiğin değil seni sevenle evle demişti.acaba zamanla severmiyim,içinizde bu durumda olan oldumu diye merak ettim sorudum.evet 28 yaşındayım ve embesil değilim.hiç kimseyi sevemiyorm.en büyük darbeyi sevdiğim insandan yedim.yakın çevrem hiç kimseyi tanımak istemiyorsun görücüye çıkmıyorsun nasıl evleneceksin diye baskı kuruyor üzerimde.insanların baskısı ile evlenecek değilim ama tüm arkadaşlarım okul çocukluk iş hepsi evlendi.bende bi yuva kurmak istiyorum.bana kalırsa herkesten tiksiniyorum.bi tek sevdiğimden tiksinmiyordum.sizden yardım istedim önyargı ile yaklaşmanızı beklemezdim
kimse size önyargıyla yaklaşmadı...
elimi tuttuğumda ellerime kokusu sindi diye ellerinizi yıkadığınız biriyle evlenmeyi düşünmeniz herkesde şaşkınlık yarattı da ,onu dile getirdiler.
yani önyargıyla uzaktan yakından alakası yok bu yorumun ve yorumların.

Siz evlenir miydiniz demişsin,kesinlikle evlenmezdim.
Evlilikte cinsellik çok önemli.
Kokusu bile sana hitap etmeyen bir adamla aynı yatakta nasıl yatacaksın ?

Ayrıca sahip çıkmasından neden o kadar etkilendim anlayamadım.
Ben olsam,takıntılı diye düşünürdüm.

Bu adamı oyalamakla,başına bela alıyorsun gibi geldi bana.
Nasılsa dönüyorsun diye,peşini bırakmayabilir.
İleride başkasından hoşlanırsan,hakkında konuşur,adama saldırır.Allah korusun sorun çıkarır.

Minicikte olsa bir hoşlantı yoksa, içinde ona karşı sevgi demiyorum, sıcaklık yoksa hiç zorlama derim.. Ben büyük büyük sevgilerle,aşklarla evlenmenin gerekliliğine inanmıyorum. Bende kendimden bir örnek vereyim, hemen hemen senin gibi bir ilişkiye başladım yaklaşık 3 ayı geçiyor, bana olan ilgisi, sevgisi bağlılığı çoktu, arkadaşımın liseden arkadaşıydı, şans verdim tanımak istedim, bir çok konuda farklıyız, kültür olarakta hemen hemen denk değiliz,an geliyor ne paylaşıcam ben diyorum onunla, an geliyor sıcacık geliyor bakışı yeter diyorum, o ünv.mezunu ben aöf okuyorum ama iş o değil, bazı şeylerde uyumsuzluk var, dominant taraf o değil benim misal, genelde alttan alan taraf o, benim sözüm daha çok baskın gibi görünüyor, belkide onun kadar birşeyler hissetmediğimden.. Velhasıl şans verdim, tanıdım tanıdıkça farklılaştığımız konuları görmezden geldim bir nevi, beni sevmesi, üstüme titremesi kendini sevdirdi, evet şimdi seviyorum ama onun kadar değil tabi ki. Bir evlilik içinde bu duygunun yettiğini düşünüyorum, çünkü sonradan onu keşfetmek, tanımak sindirmek daha keyifli olucaktır diye düşünüyorum.. Ciddi düşünerek başladık ve nasip kısmet olursa bu ay içinde en geç, söz-nişan vs düşünüyoruz, aileler biliyor.. Ortak noktada buluşmak önemli olan, farklılıklarımıza uyum sağlamak.. Ben bu adamla aynı yatakta uyuyabilirim diyorsan, onu görünce heycanlanıyorsan, ortak paydada ben aynı evin içinde bununla yaşayabilirim diyorsan, neden olmasın düşünebilirsin tabi ki..Mantık ve duygularla hareket edilmeli, yalnız birisi ile olmaz..

anlayışınız ve yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim.ben üniyi yeni bitirdim çektiğimiz maddi sıkıntılar yüzünden (ki hepsi babamın bilinçsizliği yüzündendi)evleneceğim insanında babamın gibi olmasından çok korkarım.babam gibi değil gibi en azından bi birikimi var evini almış.bu benim için büyük avantaj çünkü 6 yaşından beri kiradayız ve ev alamadık imkanımız olmasına rağmen.işini biliyor.zamanla severmiyim diyorum.o beni çok seviyor ve ciddiyetini ailesini yollayarak gösterdi.sevdiğimde ciddi idi güya yakın arkadaşım yüzünden terketti beni.onları uzak tutamadım birbirlerinden.bu çocuğun sevgisine inancım büyük.beni yarı yolda bırakmaz.tiksinti olayı evet var.ama arkadaşımda nişanlısı için tipim hayalimdeki insan değildi,nişan takıldıktan sonra acaba yanlışmı yaptım diye düşündüm ama şimdi çok seviyorum dedi.ben sizden yardım istedim ne yapayım diye.ama şimdiye kadar siz anlayışla yaklaştınız.allah razı olsun

hoşlanmadığın birinin sana dokunduğunu hayal et için kaldırıyorsa evlen.. sonra severmiyim acaba diyenlerin hepsi boşandı .. boşanamayan şiddet gördü.. kimi bıçaklandı.. kimi kafasından vuruldu.. kapuskamı bu.. aç kalınca yiyeceğin.. ilk sevmemişsen sonra hiç sevemezsin.. sana sahip çıkması hoşuna gitmiş adama saldırmış falan.. kusura bakma beni yanlışta anlama ama köpeğim geldi aklıma sen böyle diyince oda dışarda biri saldırsın falan parçalar atar yani.. aşk mı bu sence??

evlilik basit birşey değildir arkadaşım. sadece sana sahip çıktı yok efendim adamın üstüne yürüdü diye bir adam seni sahiplenmişmi oluyor anlamadım ben. onu bizim bakkal mehmet amcada yapıyor. mahallede birisi bize karşı bi terbiyesizlik yapsa mehmet amca hep karşılarında durur. ne yani bende şimdi mehmet amcaylamı evleneyim? olmaz böyle şey. lütfen biraz evlilik müessesesinin ciddiyetine uygun düşün. ayrıca adam elini tutuyo sen elini yıkıyosun sonra bide evlensem acaba severmiyim diyosun? yav önce git bi elini yıka ayıptır. adamada yazık. olurmu sizce diye sormuşun bence olmaz bu işin sonu tek celse...

SIMDI SOLE BISEY VAR...
evlılıkte cınsellık cok onemlı...
bana sorsan esımden baska bırıyle yapamazdım evlenmeden once..
cunku baska erkkelerı dusununce bıle mıdem bulanıyordu..

kıme sorsan esınden baskasını dusundugu anda mıdesı bulanır..
en azından benım ole..
u neden oluyor cok sevdıgım ıcın..
esımden baskası bana pis gelıyor....
emın ol o adamla evlenırsen cınsellıgı sadece bır ıs olarak goruceksın..
bızım gıbı bazı bırseylerı yasıyamıycaksın belkıde...

hala dusunemıyorum ya..
sevmedıgım bır adamla aynı yatakta uyanmak :26::26:
ben asla yapamazdım

ben de 28 yaşında ve bekarım. aşk ya da mantıktan biri olsa yine haydi neyse derim, ancak ikisi de yoksa zorlamanın anlamı yok bence...
bir de birinden tiksinerek el yıkamak çok da sağlıklı gelmedi bana genel anlamda...

insan birinden hoşlansa , bak sevse demiyorum sadece hoşlansa bile eli eline değdi diye soluğu lavaboda almaz. sen aynı yatağa nasıl gireceksinevlenince ? ya ayağı falan ayağına değerse araya set mi ördürücen? ayrıca bu adam senden doğal oarak cinsellik de bekleyecek. hayatın işkenceye döner. sonradan sevilir mi bilmiyorum ama böyle tiksinme derecesindeyse bşraz imkansız benim fikrim

Benim evliliği düşüneceğim bir erkekle ilgili ilk kriterim şuydu; o kişiye bakıp evet ben bu adamla yatabilirim diyebiliyorsam tamamdır. Size de bunu tavsiye ederim, cevabınız olabilir evet ise o kişiyle evliliği düşünebilirsiniz, şayet cevabınız hayırsa boşu boşuna ümit vermeyin karşı tarafa derim.

anlayışınız ve yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim.ben üniyi yeni bitirdim çektiğimiz maddi sıkıntılar yüzünden (ki hepsi babamın bilinçsizliği yüzündendi)evleneceğim insanında babamın gibi olmasından çok korkarım.babam gibi değil gibi en azından bi birikimi var evini almış.bu benim için büyük avantaj çünkü 6 yaşından beri kiradayız ve ev alamadık imkanımız olmasına rağmen.işini biliyor.zamanla severmiyim diyorum.o beni çok seviyor ve ciddiyetini ailesini yollayarak gösterdi.sevdiğimde ciddi idi güya yakın arkadaşım yüzünden terketti beni.onları uzak tutamadım birbirlerinden.bu çocuğun sevgisine inancım büyük.beni yarı yolda bırakmaz.tiksinti olayı evet var.ama arkadaşımda nişanlısı için tipim hayalimdeki insan değildi,nişan takıldıktan sonra acaba yanlışmı yaptım diye düşündüm ama şimdi çok seviyorum dedi.ben sizden yardım istedim ne yapayım diye.ama şimdiye kadar siz anlayışla yaklaştınız.allah razı olsun

Canım ben de 1 yıllık ciddi bir ilişkiden çıkmıştım, 1 yıl olmuştu ayrılalı ama hala izleri vardı minicikte olsa, tamda bu dönemde çıktı karşıma bu insan, evet maddi açıdan buda yeterli, bana olan ilgiside ortada daha irdelemenin anlamı olduğunu düşünmedim ve bir şans verdim.. Taşları yerine oturttura oturttura gidiyoruz. Bizde hiçmi anlaşmazlık olmuyor tabi ki oluyor tartışmamız vs evet ama onun mülayim, anlayışlı halleri olumlu mantıklı halleri benim hem sinirimi yatıştırıyor hemde kafamdaki eş modeline uyum sağlıyor gün geçtikce.. Yanıma bile yakıştıran olmamıştı en başta ama inan bunlar bile zamanla aşılıyor, tüm sıkıntı bu olsa keşke.. Önemli olan bana eş çocuğuma baba olabilirmi? Bak benim en yakınım, 15 yıllık tek dostumda böyle bir evliliğe adım atıyor, mayısta düğünü var. O tıpkı senin gibiydi, yanında durmaktan tiksinirdi, ben bile hissederdim konuşurduk, o da artık bu saatten sonra aşk defterini benim gibi kapattığı için mantık evliliği düşündü, ben yine buna karşı birşeyleri 3 ay içinde hissettim, o 1 yıl nişanlı kaldı yeni yeni kafasına yatıyor, yeni yeni yanında mutlu olabiliyor,anlaştı uyumluyuz diyebiliyor, sonradan sevebilirim biliyorum diyor.. Düşün onun durumu daha vahimdi, ama çocuk nazar değmesin dünya iyisi, zaten dostumuda ondan başkası çekemezdi diye düşünüyorum, nasibiymişki mayısta evleniyorlar, üstelik kültür olarak onlarda bambaşkalar..

Kısacası sen içine sindiriyorsan, sonradan evet sevebilirim diyorsan, bu gücü içinde hissedebiliyorsan bence düşün derim..Bazen şer gibi görünen hayırdır, yazılmıştır belki kimbilir..

ayyy bir dakika yaaa eli eline dokununca yıkadığını şimdi okudum.. canım sen tam olarak sexin ne olduğunu biliyorsun değilmi? :) o zaman ne yapıcaksın bebeğim hortumla tazyikli su mu vercen?

Benim evliliği düşüneceğim bir erkekle ilgili ilk kriterim şuydu; o kişiye bakıp evet ben bu adamla yatabilirim diyebiliyorsam tamamdır. Size de bunu tavsiye ederim, cevabınız olabilir evet ise o kişiyle evliliği düşünebilirsiniz, şayet cevabınız hayırsa boşu boşuna ümit vermeyin karşı tarafa derim.

ahhh süpersin!! yürü bee kim tutar seni :)))))))

Back
X