• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıkta yok, duygu da :(

Bu kişi senin gururunu okşamış hoşuna gidiyor zamanla sevecek olsaydın şimdiye kadar aşık olurdun iyi biriyse sana hakkını helal etmesi, seni zor durumda bırakmaması, zorlamaması gerekti.Elini bile yıkadığını söylüyorsan bu insanla nasıl yaşayabilirsin ki.

sevmiyorsaniz evlenmeyin insanlarin duygulariyla oynamayin...

Evlilik kriterlerin baştan sona yanlış.
Ama sanırım sen evlenmeyi kafana koydun.
Hayırlısı olsun diyelim de anlamadığım dokunmaya dayanamadığın, tiksindiğin bir
Adamla nasıl evleneceksin.
Arkadaşlar gerekeni yazmış, tekrar düşünmeni öneririm.
Bazen sevgi bile yetmezken bir evliliği yürütmeye, mantık ve tiksinme bir arada nasıl olur tahmin bile edemiyorum

Birbirlerini severek evlenen ve buna rağmen boşanan insanlar varken , hiç sevmediğin halde evlilik bile bile lades olur bence.

merhaba arkadaşlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum ama nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.insan konu kendi olunca 28 yaşında olması bile birşey ifade etmiyor doğru karar veremiyor.biri var beni çok seviyor.buda benim hem hoşuma gidiyor hem üzüyor.ona karşı birşey hissetmiyorum mantık olarakta uymuyor ama yanımda olması bana çok iyi geliyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor bırakmıyor beni.ailesini yollayıp istetti.annesi şeker gibi kadın benide seviyor.annem cevap vermek için benim kararımı bekliyor ama ben bir iki ay süre ver dedim onada annemede.çocukla evlenmek istemiyorum eminim ama çok sevdiği için kıyamıyorum bırakamıyorum.birgün cesaretimi toplayıp ben evlenilecek kız değilim kısmetini başka yerde ara dedim bir sürü laf etti evleneceğin insanın yüzüne nasıl bakacaksın dedi bende seninle utanılacak birşey yaşamadım.görmüşsün beğenmişsin ortak bi abimizi araya sokmuşsun tanısın diye sadece iki hafta konuştuk olmadı dedim.hakkımı helal etmiyorum dedi konuşmayı kestik.ama üstümden büyük yük kalktı gibi.sonra bi iş ortamında mecburen biraraya geldik.müşteri bi adam benimle tartışmaya girince direk adama saldırdı bir sürü polis in yanında.o kadar hoşuma gittiki sahip çıkması.daha fazla uzatmayacağım.çocuk beni çok seviyor diye evlenme teklifini kabul edeceğim halen daha konuşuyoruz çünkü.siz sizi çok seviyor diye elinizi tuttuda kokusu elinize sindi diye elinizi yıkadığınız,sevmediğiniz bir adamla evlenirmiydiniz.bu yaşıma kadar bukadar sevilmemiştim.acaba yanlımı yapıyorum :18::18::2:

kaç yaşında bu çocuk?

Elini tuttu diye yıkıyorsan yarın bir gün evliliğin en büyük gerekliliklerini nasıl yerine getireceksin?
Kendini hipoya mı yatıracaksın arkadaşım :27:
İçinden gelmiyorsa evlenme, kim ne düşünürse düşünsün hissederse hissetsin
Bu konularda biraz bencil ol ki üzülme

sizi seven biriyle evlenmeyin. evlendikten sonra sizi elde ettiği için normal bir erkeğe dönüşecek bu sefer hem sizi sevmeyen hem de sizin de sevmediğiniz biriyle yaşamak zorunda kalacaksınız. ben de yaptım aynı hatayı, sahiplendi sandım sevdi sandım, nolduğunu hep beraber gördük :) karşılıklı duygular yaşayacağınız birini bekleyin.

hele de iğreniyorsan sakın ha.

Ortada sevgi falan yok, işine gelmeyince sana postasını koyabilen, vurdulu kırdılı bir ağır abi var. Anneyi göndermek iyi niyet olabilir ama her şey alana kadar. Evlenmiş olmak için evlenenlerin sonu malum. Tiksinti konusuna hiç girmiyorum. Bu ilişki başına bela olur adımlarını dikkatli at, sana bağlanmasına sebep olma.

Evlilik hayatın kurallarından biri değil, bir seçimdir.
Niye herkes kendini evlenmek zorundaymış gibi hissediyor ki ?
Özellikle de doğru kişiyi bulmadığı halde ?
Evlenme arkadaşım, seni kimse zorla evlendirmeye çalışmıyor.
Tamam herkes aşk evliliği yapmak zorunda değil, ama mantık da yoksa ne diye evlenir ki insan? Çok saçma.
İnsan, sevdiğini en iğrenç halleriyle bile nasıl sever, en çirkin yanı bile nasıl güzel gelirse,
Sevmediğin adamın en güzel yeri bile en çirkin gelir, en güzel hareketi bile batar.
Eli değince yıkayan sen, koynuna nasıl alacaksın yıllarca?
Sevdiğinle değil, seni sevenle evlen sözüne katılırım. Ama azda olsa bir kıpırtı olucak ya ...

ben evlenmezdim beni çok seviyor olabilir ama ben onu sevmiyorsam sonradan çok daha büyük mutsuzluklar yaşanır en iyisi baştan ümit vermemek. o seni çok seviyormuş ilerde bir başkası da seni çok sevebilir sonuçta bir ömür geçirceksin o kişiyle

2 haftada kim kimi sevebilmiş allah aşkına

Bence de evlenme...
Ben senden bir yaş küçüğüm ama henüz evliliğin e'sini bile düşünmüyorum. Yaş olarak zamanı falan diye de düşünme... En doğru zaman sen "evet ben bu adamla evlenebilirim, çocuklarımın babası bu kişi olmalı" dediğin zamandır. İnsanlar konuşur ama sen evlenip anlaşamayıp ayrıldığında da bu sefer ayrılacaktın da neden evlendin diye konuşur. Yani hayat başkalarının kıstaslarına göre yaşanacak birşey değil, evlilik hiç değil. O kişiyle ömür geçireceksin sonuçta.
Ayrıca bu kişi sana iyi geliyor olabilir, yüreğini okşuyordur sana olan ilgisi, sevgisi... Ama biraz öfke kontrolünde sıkıntı var bu şahsın. İleride senden birşey istediğinde ve karşılığını bulamadığında acısını fena çıkartabilir. Hem sevmiyorsan, için ısınmadıysa kırıntı dahi yoksa, düşünme. Mantık da yokmuş madem. Yani hayata bakışınıza dair, kültürel olarak ya da başka konular hakkında ortak paydalarda buluşabiliyorsanız bir nebze belki düşün derim ama hiçbiri yoksa, net olarak tavrını koymalısın. Üstelik hakkımı helal etmiyorum diyen biriyle ben bir daha konuşmazdım sanırım, seven insan sevdiğini hiçbir maksatla üzmez, üzemez!

sakın arkadaşım sakın aynı şeyi ben denedim mantık evliliği olsun istedim çok kısa süre birini tanımaya çabaladım ama olmadı dediğin gibi adam omzuma değse yanlışlıkla içim kalkıyordu :/
bu insanla ömür boyu aynı yastığı paylaşacaksın sırf o seni seviyor diye böle bişey pek kolay olmaz ya :26:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X