Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum ama nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.insan konu kendi olunca 28 yaşında olması bile birşey ifade etmiyor doğru karar veremiyor.biri var beni çok seviyor.buda benim hem hoşuma gidiyor hem üzüyor.ona karşı birşey hissetmiyorum mantık olarakta uymuyor ama yanımda olması bana çok iyi geliyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor bırakmıyor beni.ailesini yollayıp istetti.annesi şeker gibi kadın benide seviyor.annem cevap vermek için benim kararımı bekliyor ama ben bir iki ay süre ver dedim onada annemede.çocukla evlenmek istemiyorum eminim ama çok sevdiği için kıyamıyorum bırakamıyorum.birgün cesaretimi toplayıp ben evlenilecek kız değilim kısmetini başka yerde ara dedim bir sürü laf etti evleneceğin insanın yüzüne nasıl bakacaksın dedi bende seninle utanılacak birşey yaşamadım.görmüşsün beğenmişsin ortak bi abimizi araya sokmuşsun tanısın diye sadece iki hafta konuştuk olmadı dedim.hakkımı helal etmiyorum dedi konuşmayı kestik.ama üstümden büyük yük kalktı gibi.sonra bi iş ortamında mecburen biraraya geldik.müşteri bi adam benimle tartışmaya girince direk adama saldırdı bir sürü polis in yanında.o kadar hoşuma gittiki sahip çıkması.daha fazla uzatmayacağım.çocuk beni çok seviyor diye evlenme teklifini kabul edeceğim halen daha konuşuyoruz çünkü.siz sizi çok seviyor diye elinizi tuttuda kokusu elinize sindi diye elinizi yıkadığınız,sevmediğiniz bir adamla evlenirmiydiniz.bu yaşıma kadar bukadar sevilmemiştim.acaba yanlımı yapıyorum :18::18::2: