• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manuel ana kucağı mı elektrikli ana kucağı mı

Esofmanli Sevket Hoca

𐱅𐰇𐰼𐰰🐺
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
14.334
58.421
548
Çevremdeki birkaç kişide elektrikli var ve hoşuma gitti ama sosyal mecralarda kullanışlı olmadığını yazanlar bebeğinin sevmediğini yazanlar da çok olmuş. Hangisi daha kullanışlı?

Bizim zamanımızda baby plus salıncak gibi olan bi modeli vardı elektrikli herrrrrkes çok sevdi. Benimki sevmedi. 💔💔 Şans işi bence. O zamanlar şu ileri gei sallanan manuel tek model baby jörnde vardı şimdi hepsinde var sanıyorum. Ondan al bulunsun bence.

Bizim zamanımızda baby plus salıncak gibi olan bi modeli vardı elektrikli herrrrrkes çok sevdi. Benimki sevmedi. 💔💔 Şans işi bence. O zamanlar şu ileri gei sallanan manuel tek model baby jörnde vardı şimdi hepsinde var sanıyorum. Ondan al bulunsun bence.
Sörçledim Onun adı şuan manuel ana kucağı olmuş. 😂 O daha uygun ve herkes bayağı övmüş. Reklam mı acaba diye düşündüm.

alacaksın bebişi götüreceksin mağazaya. hangisinde durursa onu alacaksın 😂 biz hem manuel hem elektrikli aldık. otomatik olanda hiç durmadı bebeği olacak bi arkadasa verdim. manueli 6 ay kullandık

alacaksın bebişi götüreceksin mağazaya. hangisinde durursa onu alacaksın 😂 biz hem manuel hem elektrikli aldık. otomatik olanda hiç durmadı bebeği olacak bi arkadasa verdim. manueli 6 ay kullandık
Elektirikli çok güzel ya bu bebişlerin hiç zevki yok 😂 büyüğü olsa kendime alırdım

Çevremdeki birkaç kişide elektrikli var ve hoşuma gitti ama sosyal mecralarda kullanışlı olmadığını yazanlar bebeğinin sevmediğini yazanlar da çok olmuş. Hangisi daha kullanışlı?
Motor gelişimi için manuel, bebek bir zaman sonra kendi kendini sallamayı öğreniyor

Elektrikliyi zorlaya iteleye 2,5 ay kullanabildik. Bi yerden sonra sıkıldı. Çünkü sağa sola sallanıyor. Bi yerden sonra sallanmak istemiyor. 4,5 aylığız. Salıncağa geçtim

Back
X