Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başlığımda amma afilli oldu .
Gelmiş gemiş en janjanlı başlık.

Merhaba diyerek giriş yapem derdimi dökem , içimi rahatlatam :işsiz:

Eşimle evleneli 5 yıl oldu . 1 yıl kv kaldık hayatımın en b*ktan yılıydı. Daha sonra gözümüzü karartıp ayrıldık sadece kıyafetlerimizle ortada kaldık . Kv hiiç hiiç anlaşamıyorum ayrıldıktan sonra bile bana sataşcak bşeyler buldu ve bu 5 yıl içerisinde 100 kere küstük barıştık . Neyse son 1,5 yıldır kendısını hiçbir şekilde görmüyorum . Eşimde bu 1,5 yıldır görüşmüyordu en son çok fena aramız açıldı çünkü . Neyse yavaştan konuya geçiyorum .

Şimdi 1 ay önce işte eşimi aramış oğlumda oğlum da oğlum diye ağlamış . E tabi ki eşimin annesı asla konuşma görüşme demem . Eşim gitti işte onlar barıştı ben aslaa barışmam diye kırmızı çizgimi çektım .

Eşim ay da bır şehir içi tura çıkar işi gereği . Annesı de demiş ki bende geleyim değişiklik olur . Bunlar ana oğul pazartesi yola çıktıklar akşam Konya ya vardılar.
Gece saat 10 gibi polisler sen oteli baaaasss . Eşim açmış kapıyı ............ burda mı . Eşimde evet annem burda demiş . Annenızın tutuklama kararı var deyip almışlar kadını :oha:
Yolda eşim aradı annemi tutukladılar falan diye tabı ben şook .
Tutuklama sebebi, şuymuş . Eşimin ailesi bir dönem bakkal dükkanı işletti . Orda kaçak sigaramı ne satmışlar polislerde yakalayıp tutanak tutmuşlar. Mahkemeye kadar gitmiş bu olay mahkeme 2,5 yıl hapis cezası falan vermiş bunlar itiraz etmişler 1 yıl 3 aya indirilmiş en son. Sonra bunlar takıp etmemiş mi eve kağıtmı gelmemiş inanın bilmiyoruz eşimle ikimiz mal gbi kaldık .

Şimdi Kv. Kapalı ceza evinde eşim ne zman çıkar diye sormuş adliye 18 ocakta tahliye edilecek demiş ceza evi infaz memuruda 18 Ocakta açık ceza evine tahliye :oha: ordan ne zaman çıkar dıye sordugunda biz bizden çıkana kadar biliyoruz gerisini bilmiyoruz demişler :işsiz:

Şimdi bu kadın 1 yıl 3 ay hapistemı yatcak :KK57::KK57::KK57: Kimse birşey bilmiyor. Şuan akrabalar tanıdık sokmya çalışıyolar tam net bilgi almak için ...

He butun sorunumuz buymuş gibi butun akrabalar benı arayıp bu zor zamanda kp. yanında ol diyolar. Allahım elim ayağım buz kesildi . Bana o kdr kötü şeyler yaşattılar ki hiçbirini unutamıyrum .
Kp. kızma sebebımde hep sustu , hep sustu . Bize siz haklısınız ama karımla kötü olamam dedi. Normal bir baba gibi olup hoop kadın kendıne gel diyemedı eşine:KK62:

Şimdi ben kp arayıp geçmiş olsun deyıp yanına gideyim m i :mad:
Bi yanım ara , bir yanımda hiç kurcalama diyo :110:
Yardım edin akıl verin . Ne güzel 1,5 yıldır rahattım ya :KK61:
Eşim açısından çok üzülüyorum ama kv karşı en ufak bir sevgi kalmamış bazılarınız kızabılır ama sadece eşimin üzülmesine üzülüyorum şuan.
Hiç empatı falan yap demeyin benım yaşadıklarımı yaşasanız kv lafını ağzınıza bile almazdınız.

Daha yazsam neler yazarım da off offf buraya yazmak azda olsa rahatlattı valla.
Allah kurtarsın bacım ben olsam bende sen gibi düşünürüm bende sen gibiyim kp ile aranızda çok kötü şeyler olmadıysa ara geçmiş olsun de ama bide düşün ki yanlız kaldı diye eşin eve getirmeye kalkarmi aradığından yüz bulup

Allah kurtarsın bacım ben olsam bende sen gibi düşünürüm bende sen gibiyim kp ile aranızda çok kötü şeyler olmadıysa ara geçmiş olsun de ama bide düşün ki yanlız kaldı diye eşin eve getirmeye kalkarmi
Konu eski canım arkadaşlar hortlatmış :))

Back
X