• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı mardin de düyün

ramhil

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
23
0
6
İstanbul
meraba arkadaşlar mardin de düyünüm olacak mardinde önere bileceğiniz kaliteli bir kuvaför varmı lütfen cvp yazın bekliyorum :(

meraba arkadaşlar mardin de düyünüm olacak mardinde önere bileceğiniz kaliteli bir kuvaför varmı lütfen cvp yazın bekliyorum :(

mardin değil : Mardin
düyün değil : düğün
önere bileceğiniz değil: önerebileceğiniz
mardinde değil : Mardin 'de
kuvaför değil : kuaför
cvp değil : cevap

şakamısın sen:26::26:

Arkadaşlar bakıyorum da hepiniz nasıl güzel Türkçe öğretmeye niyet etmişsiniz. Şunun farkında değilsiniz ama forumda sizden rica etmek için çok iyi Türkçe konuşmak ya da yazmak gerekmez. Kız genel olarak sormuş cevap vermeyebilirsiniz ama bence böyle saygısızlığa da gerek yok. İnsanları sebepsiz yere kırmaya hiç gerek yok.

mardin değil : Mardin
düyün değil : düğün
önere bileceğiniz değil: önerebileceğiniz
mardinde değil : Mardin 'de
kuvaför değil : kuaför
cvp değil : cevap

Noktalama işaretinin kendinden önceki kelimeye bitişik yazılması gerekmez mi? :44:

Arkadaşlar bakıyorum da hepiniz nasıl güzel Türkçe öğretmeye niyet etmişsiniz. Şunun farkında değilsiniz ama forumda sizden rica etmek için çok iyi Türkçe konuşmak ya da yazmak gerekmez. Kız genel olarak sormuş cevap vermeyebilirsiniz ama bence böyle saygısızlığa da gerek yok. İnsanları sebepsiz yere kırmaya hiç gerek yok.

keşke insanları ezmeden doğruyu gösterebilseydiniz değil mi? günün birinde başka bi konu için size böyle yapıldığını düşünün bi...

nasıl bir mantıktır..
bir arkadaşımız, nasılsın türkçe öğretmeye niyet etmişsiniz diyor.. bir arkadaşımızda ezmeden doğruyu gösterseydiniz diyor.. göstermelimiydim yoksa türkçe öğretmeni mi olmalıydım?
benim amacım kesinlikle ne bir insanı ezmek ne de türkçe öğretmeni olmak.. bende bir kulum ne haddimedir bir insanı ezmek ?

herkes bir şeyleri yanlış yazar. mesela ben büyük harfle başlamadım. nokta değil çift nokta koydum. bunlarda birer kusurdur..

ama evlenecek bir insanı DÜĞÜN değil de DÜYÜN yazması garibime geldi..
"önere bileceğiniz"
"cvp "
"mardinde değil "
bunların yanlış yazılması olabilir de büyün meraba kuvaförü anlayamadım açıkçası... amacım ezmek değil şaşırdığımı belli etmek. ayrıca burası özgür bir platform istediğimi söyleyip yazıp düşünme hakkına sahibim..

Son düzenleme:
Belki şivesi o yönde olduğu için bilmeden yazıyor neden aşağılıyorsun anlamış değilim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X