aybalam00 Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2010 399 370 303 25 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi aybalam00 #1 Kızlar neraba 10 yıllık evlıyım. Cok şükür 4. Tup bebek denememde hamıle kaldım. Mardın de gebelık takıbı yapabılecegım bır hastane arıyorum. Paylasırsanız sevınırım
Kızlar neraba 10 yıllık evlıyım. Cok şükür 4. Tup bebek denememde hamıle kaldım. Mardın de gebelık takıbı yapabılecegım bır hastane arıyorum. Paylasırsanız sevınırım
U ugurkbr Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2017 138 22 98 33 12 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi aybalam00 #2 Merhabalr mardinde aşılama yapan hastane var mi tavsiye ettiginz aybalam00 .!.: Kızlar neraba 10 yıllık evlıyım. Cok şükür 4. Tup bebek denememde hamıle kaldım. Mardın de gebelık takıbı yapabılecegım bır hastane arıyorum. Paylasırsanız sevınırım Genişletmek için tıkla...
Merhabalr mardinde aşılama yapan hastane var mi tavsiye ettiginz aybalam00 .!.: Kızlar neraba 10 yıllık evlıyım. Cok şükür 4. Tup bebek denememde hamıle kaldım. Mardın de gebelık takıbı yapabılecegım bır hastane arıyorum. Paylasırsanız sevınırım Genişletmek için tıkla...