Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünya dogum hastanesi Dağkapı da çelebi bey DiyarbakırYardımcı olabilecek kimse yok mu ?
Amin canım rabbim ısteyen herkesin kucağını doldursun inşallahHakkında hayırlısı cnm sağlıkla gelsin bebişin
Burhan beyi çok övdüler bana da Mardin de Dr Adem Özden e gideceğim yarın hayırlısı ile :)
Hangi ilde acaba mardin miMemorial Burhan özer
kadin doğum hastanesinde serhat ünal vardi canım mutlaka ona git harika bi dr.. benim 2 düşüğüm vardi büyük ihtimalle pihtilasma sorunu var sende dedi ama yine de genetik bi arastirma yaptir defi.. bende izmirde yaptirdim gercektende pihti sorunu varmış hamileligini öğrenir öğrenmez gel igneye baslayalim demişti sağolsun... simdi kizim 5 yasinda oglusm 2 yasinda 6 haftalik da gebeyim
Hangi hastanede ler acabaMardinde bende aşılama yaptırmak istiyrm tavsiye ettiğiniz doktor var mi birde hangi hastane
evet canım mardin kadın doğum hastanesiMardin de mi bu hastane acaba
Biz şırnakta görev yapiyrz aşılama istyrz direk doktora gittiğimizde yapar mi çok vaktimiz olmuyor ben öğretmenim esim asker ben şuan tatildeyim de o göreve gidiyrevet canım mardin kadın doğum hastanesi
bizde görev itibariyle mardinde bulunduk aşılamayı hiç bilmiyorum canim...ama ordaki arkadaşlara sorup öğrenirimBiz şırnakta görev yapiyrz aşılama istyrz direk doktora gittiğimizde yapar mi çok vaktimiz olmuyor ben öğretmenim esim asker ben şuan tatildeyim de o göreve gidiyr
Çok tesekkur ederim yardımcı olabilir msnbizde görev itibariyle mardinde bulunduk aşılamayı hiç bilmiyorum canim...ama ordaki arkadaşlara sorup öğrenirim
hemşire bi arkadaş vardı ona sorarim canım... Rabbim yardimcin olsun tez vakitte bebegin olur inşallahÇok tesekkur ederim yardımcı olabilir msn
İnş teşekkür lerhemşire bi arkadaş vardı ona sorarim canım... Rabbim yardimcin olsun tez vakitte bebegin olur inşallah
bizde görev itibariyle mardinde bulunduk aşılamayı hiç bilmiyorum canim...ama ordaki arkadaşlara sorup öğrenirim[/QUOT