Mardin ya da Diyarbakır'da kadın doğum doktoru önerisi olan var mı?

nilazad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
148
91
98
39
Canlar merhaba.. Mardin ve Diyarbakır'da uzman bir doktor arıyorum . Yardımcı olur musunuz?

Burhan beyi çok övdüler bana da Mardin de Dr Adem Özden e gideceğim yarın hayırlısı ile :)

kadin doğum hastanesinde serhat ünal vardi canım mutlaka ona git harika bi dr.. benim 2 düşüğüm vardi büyük ihtimalle pihtilasma sorunu var sende dedi ama yine de genetik bi arastirma yaptir defi.. bende izmirde yaptirdim gercektende pihti sorunu varmış hamileligini öğrenir öğrenmez gel igneye baslayalim demişti sağolsun... simdi kizim 5 yasinda oglusm 2 yasinda 6 haftalik da gebeyim

Mardin de mi bu hastane acaba
kadin doğum hastanesinde serhat ünal vardi canım mutlaka ona git harika bi dr.. benim 2 düşüğüm vardi büyük ihtimalle pihtilasma sorunu var sende dedi ama yine de genetik bi arastirma yaptir defi.. bende izmirde yaptirdim gercektende pihti sorunu varmış hamileligini öğrenir öğrenmez gel igneye baslayalim demişti sağolsun... simdi kizim 5 yasinda oglusm 2 yasinda 6 haftalik da gebeyim

Biz şırnakta görev yapiyrz aşılama istyrz direk doktora gittiğimizde yapar mi çok vaktimiz olmuyor ben öğretmenim esim asker ben şuan tatildeyim de o göreve gidiyr
bizde görev itibariyle mardinde bulunduk aşılamayı hiç bilmiyorum canim...ama ordaki arkadaşlara sorup öğrenirim

Back
X