- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- 103
Biz şırnakta görev yapiyrz aşılama istyrz direk doktora gittiğimizde yapar mi çok vaktimiz olmuyor ben öğretmenim esim asker ben şuan tatildeyim de o göreve gidiyr
hemen olmuyor doktor önce folik asit veriyor ve adetinin ikinci günü hastaneye gelmeni istiyor. adetin ikinci günü olması çok önemli o gün sana g ile başlayan pahalı bir iğne yazdırıyor 450 tl ama eczaneden eczaneye değişiyor ben iki hafta o iğneleri kulandım ilkini 280 ne ikincisini 450 den almak zorunda kaldim. bu iğneler yumurtaları olgunlaştırıyor yumurta 20 mm olunca doktor çatlatma iğnesi yazıyor onu gece 12 de vurup 34-36 saat sonra aşılama oluyor sun ama saatler çok önemli 36 saati geçerse ihtimali düşer. benim adetim 12 mayıstı ben 14 mayısta tedaviye başladım 25 mayısta aşılama yapıldı. ama adet olma süreniz ve yumurtanın olgunlaşma süresine bağlı olarak bu süre değişir ben de öğretmenim ve özllikle mayıs ayını tercih ettim ki ilk 3 ayı daha rahat atlayayım diye allaha çok şükür ki tuttu inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebişlerim